Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 216 כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

המון זמן לא הייתי פה, אני מעוניין לקנות רובר 216 שנת 99 ואני יודע שמדברים רבות על חלקים שחסרים ובעיות מכניות, האם שווה להתעסק עם הרכב?

אשמח לקבל טיפים

תודה!

פורסם

בוקר טוב.

אתה מוזמן לעשות חיפוש בנושא, דנו בזה הרבה.

אם בכל זאת לא מצאת תשובה לשאלה שלך, רק תגיד.

אני אישית בתור בעל רובר 214, עניתי שם כמעט לכולם.

בהצלחה.8)

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

הרכב זול והאחזקה לא זולה( לפחות לא ביחס למחיר של הרכב ולשאר רכבים),

שווה להתעסק? בעיני לא, אבל אני בנאדם שאין לו כוח להתרוצצויות אחרי בעיות.

עכשיו אתה מכיר את עצמך הכי טוב אז תענה לעצמך.

פורסם

ובכן אביב מכיוון שאתה כזה חכם, אולי תועיל בטובך לתת לנו דוגמא, מה יותר יקר משאר הרכבים?

ועוד שאלה הייתה לך רובר פעם?

פורסם

כן, אני יודע שאני חכם,

לקנות פיאסטה/205/קליאו/שרייד/סוויפט..... לרכבים האלה הרבה הרבה הרבה יותר קל למצוא חלקים יד שניה ולכן האחזקה שלהם גם יותר זולה,

פעם הבאה תפעיל טיפה את השכל לפני שאתה מגיב בטיפשות.

פורסם

חכם אתה לא לפי התגובה שלך.

ממתי אתה מבין כזה גדול ברובר שנהיית פה המחסנאי ראשי של החברה ויודע את כל המחירים ומה שיש במלאי ?

בתור בעלים של הרכב כבר שנתיים לא ראיתי שיש הבדל בתחזוקה שלו מול רכב אחר, ושלי קיבלתי אותה במצב רעוע על סף הגרוע ולקח לי זמן לייצב אותה וליישר לה קו, מה שכן עכשיו נראית מיליון דולר ונוסעת כמו 2 מיליון ( הראשון ששם 2 מיליון מקבל ).

אל תמליץ לאנשים דברים שאין לך מושג בהם ושמעת עלייהם שמועות, הלוואי ויהיו עוד הרבה אנשים שיחזיקו רובר ושיגידו שלא נהנו ממנו ואהבו אותו, יש לו ערך מוסף שאין לכל הרכבים האלו שהזכרת את שמם ולא שווים את הסוליה של הצמיג שלו :)

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
כן, אני יודע שאני חכם,

לקנות פיאסטה/205/קליאו/שרייד/סוויפט..... לרכבים האלה הרבה הרבה הרבה יותר קל למצוא חלקים יד שניה ולכן האחזקה שלהם גם יותר זולה,

פעם הבאה תפעיל טיפה את השכל לפני שאתה מגיב בטיפשות.

אני רואה שלא טעיתי ואתה באמת חכם.

חיכיתי לתגובה טיפשית כזאת.

בתור התחלה, למה שלא תכנס ושב ברכבים שציינת וכנס שב ברובר 200.

דבר שני, ראה את התגובה מעליי.

פורסם

לשני הגיבים ה.... שמעלי,

לא דיברתי על הרכב,

לא דיברתי איזה רכישה עדיפה

לא דיברתי על ערך מוסף מהרכב

לא דיברתי על איכויות

ולא.......דיברתי על עוד הרבה דברים

אבל כן דיברתי על כך שלהשיג חלק לרובר יהיה יותר קשה מלמצוא חלק לאחד הרכבים שציינתי,

ויופי שטרחת לציין שהשקעת הרבה כסף, לא כל אחד מוכן לקחת את זה בחשבון

פורסם

יעלה יותר זה בטוח. בוא אני אשאל אותך ככה, מה יותר יקר, חלק להונדה שנת 98 או חלק למיצובישי שנת 94?

אם אתה כל כך בטוח, תן לי דוגמא לחלק של רובר שנת 98 שהמחיר שלו גבוה מחלק של רכב שאתה ציינת באותה שנה.

פורסם

האחזקה של הרובר יחסית יקרה יותר מאשר של הרכבים שציינת, אבל זה תלוי בהרבה דברים.

רובר שטופלה כראוי במוסך מורשה תתן תמורה טובה, הבעייה היא שאין הרבה כאלה בשוק.

פורסם

לא באתי לפתוח פה חזית עם אף אחד, וגם אין לי כבר כוח לכיוון שאליו הטרד הזה הולך.

המסר שניסיתי להעביר מראש הוא שעל אף שהרכב נותן תחושה יוקרתית יותר מרכבים אחרים באותה קבוצת מחיר ושנה, הוא לא מציאה מבחינת אחזקה, האחזקה שלו תהיה יותר יקרה מהרכבים שציינתי, אין מה לעשות ,למצוא בפירוקיות חלקים לרכב הזה יהיה מן הסתם יותר קשה מרכב "סטנדרטי"( כמו הדוגמאות שכבר רשמתי),

עכשיו כל מי שלא מסכים איתי ,בואו אני יקצין את זה קצת יותר,ניקח 2 רכבים לדוגמא : ולוו שנת 95 מנוע 2500 עם כל השכלולים תוספות ועוד מחיר השוק שלה כמו סובארו גרנד לאונה שנת 95 ,אז למה לא כולם קונים ולוו ???? הרי עדיף,

כי איך שלא תהפכו את זה הולוו תהיה יותר יקרה,

זה שלהגיד מסנן אויר של סובארו וולוו עולה אותו דבר , או ששמן עולה רק עוד 50 שקל פעם בחצי שנה, כולם כאן מסכימים שזה לא נגמר בזה.

פורסם

למה בכל נושא על רובר חייב להיות "טמבל תורן"?!

חוזה סודי עם קארזפורום?

עזוב אותך רובר, לאח של דוד שלי היה.

תביא עונדה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כמה שטויות בשרשור אחד...

בתור בעלים של רובר 216 (בפעם שניה כבר) ובתור מישהו שהחליף 8 רכבים בשנתיים האחרונות, אני יכול להגיד לכם שהחלקים שלו לא יותר יקרים ושעדיין אפשר לקנות את אותם חלקים בלי בעיה, אם אתה יודע איפה לחפש.

כן, זה רכב שאיתו צריך להתעסק טיפה יותר כשמשהו מתקלקל, אבל אחרי יישור קו, אין סיבה שהוא יעלה יותר מכל רכב אחר, ובטוח שאין שום רכב אחר במחירים האלו (ואפילו הרבה יותר) שייתן לך חווית נהיגה כמו רובר. אני מעדיף אותו על מאזדה 3 ועל פורד פוקוס.

פורסם

לא שאני מבין כזה גדול ברובר ולא שיש לי אחת, אבל איך אתם מסבירים (כל חובבי הרובר למיניהם) את המחירון הנמוך של הרכבים האלה?! אם המחיר כזה נמוך מין ההגיון שמשהו לא בסדר איתם לא?!, תתקנו אותי אם אני טועה....

• תוכן חדש...