Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטוטגרט - מה לראות והיכן לבקר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי היה בשטוטגרט ויכול לתת המלצות על מה לראות והיכן לבקר?

כמובן שבתכנון לבקר במוזיאונים/מפעלים של פורשה ומרצדס 8)

תודה לכולם :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בתוך שטוטגרט לא הרבה מעבר לגן החיות-נהדר,ומדרחוב קניגשטראסה.

בסביבתה יש כמה מסלולי טיול יפים .

1. ידוע.

2. אפשר פירוט? :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אלון, לא הפעם - הנסיעה הזאת מיועדת להיות "מוטורית" ככל האפשר :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אלעד, כפי שציינתי קודם - התוכנית היא לבקר במפעלים/מוזיאונים של פורשה ומרצדס :-)

רציתי לשמוע לגבי דברים נוספים שיש/חובה לעשות בשטוטגרט...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הייתי בשטוטגרט לפני כחצי שנה למשך כחצי יום, לפני טיסה שלקחתי משם לוינה. לגן החיות לא הלכתי, כי תכננתי ביקור בזה של וינה ביום שלמחרת. היינו במוזיאון מרצדס (מאוד מרשים!) ומשם המשכנו ל-Koenigstrasse, לקצת קניות. מעבר לזה אין הרבה מה לעשות בעיר הזו, שהיא בעיקרה עיר תעשייתית. בדרך למוזיאון נסענו גם בתוך העיר, והיא לא מרשימה במיוחד.

אם אתה מעוניין, 100 ק"מ צפונית לשטוטגרט (בערך, אולי קצת יותר) נמצאת היידלברג המקסימה - עיר אוניברסיטאית השוכנת על נהר הנקאר ומתגאה במדרחוב באורך של קרוב לשני קילומטרים. בקצה המדרחוב ישנו מבצר שאפשר לעלות אליו ולצפות על כל האזור.

אם אתה רוצה להרחיק עוד יותר, 120 ק"מ צפונית לפרנקפורט (כלומר, 300 (אולי יותר) ק"מ משטוטגרט) נמצאת קובלנץ, על החיבור בין המוזל והריין, שגם היא עיר מקסימה, לא פחות מהיידלברג.

פורסם

תודה חבר'ה.

אחרי חקירה קטנה - מסתבר שהיער השחור נמצא לא רחוק משטוטגרט ויתכן ונקפוץ לשם :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תודה חבר'ה.

אחרי חקירה קטנה - מסתבר שהיער השחור נמצא לא רחוק משטוטגרט ויתכן ונקפוץ לשם :-)

היער השחור הוא אזור לא קטן. ואם כבר מרחיקים - שווה לעבור את הגבול לצרפת, לדעתי, לאזור אלזס, ובמיוחד לעיר Colmar ולעיירה riquewihr הנמצאת צפונה לה, מוקפת בכרמים ומדיפה ריח חזק של יין.

פורסם
היער השחור הוא אזור לא קטן

ידוע :-)

לגבי צרפת - לא רלוונטי. לא במקרה הזה.

תודה בכל מקרה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לגבי צרפת - לא רלוונטי. לא במקרה הזה.

בטיול ביער השחור ובאלזס לפני כחצי שנה, אני דווקא יותר אהבתי את אלזס. אם מתעקשים להישאר בגבולות גרמניה ומגיעים ליער השחור - בשום אופן לא ליסוע לאי הפרחים במאינאו (Bluminsel Mainau). מקום משעמם שמבטיח הרבה ומקיים מעט. בגדול זה אי שאמורים להיות בו פסלים מפרחים ועבודות גינון מאוד מרשימות. תכלס, מה שרואים שם זה הרבה פרחים, שניים-שלושה פסלים והמון המון המון המון פנסיונרים (כלומר, מקום מאוד משעמם!).

בעצם, זכור לי שאתה חובב צילום. אולי בכל זאת שווה לך לפקוד את המקום, כי הוא מאוד אטרקטיבי לצילומים.

מפלי טריברג - יש שם מסלולי יום בדרגות קושי שונות שנעות בין קל מאוד מאוד לקל מאוד. הולכים בשמורת הטבע (לא גדולה) ומתישהו רואים את המפלים. אפשר גם להיכנס בלילה, אבל קח בחשבון שהמקום שומם מאוד בשעות החשיכה.

היער השחור מלא בטירות שונות. אני אישית חושב שאפשר להסתפק באחת (וזה גם מה שאנחנו עשינו) - טירת Nueschwanstein (חלק מאזור שנקרא Koenigschloss, הכולל את טירת נוישוונשטיין וטירה נוספת של המלך לודוויג השני). הטירה נחמדה, אבל לא מרשימה יותר מדי. מדובר באחד היעדים התיירותיים ביותר בגרמניה, בכל אופן.

אם לבחור בין ליסוע צפונה משטוטגרט (היידלברג, קובלנץ) לבין ליסוע דרומה (היער השחור), אני אישית הייתי בוחר להצפין.

פורסם

נוישונשטיין לא ביער השחור. האי מיינאו רצוי שתגיד באיזה אגם נמצא - קונסטאנץ (BODENSEE) גם הוא לא ביער השחור שגבולו המערבי כביש בזל פרנקפורט והמזרחי שטוטגארט-זינגן.

משטוטגרט ,אם אין הרבה זמן,יפה להדרים לאורך כביש הדנובה (מצוין ככזה בשלטים לארכו) עד דונאושינגן (מקורות הדנובה - DONAUESCHINGEN),אפשר להמשיך עד טיטיזה, (TITISEE) ,כ3-4 שעות,ולחזור על האוטובאן.

• תוכן חדש...