Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפאסאט שנת 2002 אוטומט קומפורטיישן.

התופעה התחילה לי היום .

אני מכניס מפתח . לוחץ את הקוד . מסובב לסוויץ'. ופתאום נעלם לי הקילומטראז' ורשום לי SERVICE .

ומתחת לSERVICE רשום לי 2800 KM.

האם מישהו ניתקל בדבר הזה?

תודה רבה וחג שמח לכולם.

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

מחשב הרכב לא אופס בזמן הטיפול הקודם או שהטיפול הקודם היה מזמן והגיע הזמן לטפל ברכב.

כך או כך, זו תזכורת לכך שמאז האיפוס האחרון (ללא קשר אם הטיפול נעשה או לא) חלף הזמן והגיע העת לטפל שוב ברכב.

פורסם

הרכב רושם כעת 2700. וכן הכל בוצע בזמן בדקתי בצמפיון מוטורס ואמרו לי שהטיפול הבאה יהיה ב148K ככה שזה בסדר .

נחכה שנגיע ל148K ונילך לטפל :) .

תודה רבה לכל העוזרים ושוב חג שמח

VOLVO S60 2.4

פורסם

זוהיא התרעה על טיפול 10000 במידה ועשיתה טיפול במורשה ויש לך עצבים להיתווכח איתם על זה שיאפסו לך את הטיפול אז לך על זה במידה ולא יש לי בשבילך פיתרון לאיפוס

1 לחץ והחזק את כפתור איפוס הקילומטר'ג עם יד שמאל

2 סובב את הסוויטש (לא להניע)

3 שחרר את הכפתור

4 סובב לצד ימין את הכפתור של השעון טורים עד שתיראה בחזרה את הקילומטר'ג

5 כבה את הסוויטש

6 סע לשלום:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• ספונסר פורום
פורסם

הנורה הזאת מזכירה לך שהטיפול מתקרב .

ניתן לכוון אותה לתזכורת כל 10 K או 15K .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה לכולם אבל זה בסדר אני צריך לעשות טיפול גם ככה בקרוב ככה שאיפסו הכל כמו שצריך ותודה על המידה כיצד להעלים זאת

VOLVO S60 2.4

• תוכן חדש...