Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן GT-R ו-Z370 בדרך לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה יהיה כמו עם הR8,יביאו כמה רכבים מספר מצומצם וימכרו אותם לאנשים שמבינים מה זה בדיוק מכונית.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אלוהים. הגיע זמן להתחיל לעבוד שעות נוספות. :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
אני ממש בספק רב שלפורש מזיז מהרכב הזה בארץ...

ניסאן זה לא פרימיום! פורש זה האבא של הפרימיום!

לקוחות פורש הם האחרונים שייראו בניסאן !

לא יודע למה - אבל גם אני הייתי מעדיף 911 ידנית לבנה עם גג טארגה שחור :twisted: או יותר נכון R8 לבנה עם קארבון (צריך להוסיף עוד כמה שקלים) .

בשנת 1989 הציגה הונדה מכונית על בשם NSX. במקביל הציגה פרארי את 348 ופורשה את 911 החדשה(964). כמכונית, עלתה NSX על שתי מתחרותיה בכל פרמטר, למעט תדמית ה"פרימיום". גם לעתונות הרכב דאז היה קצת קשה לעכל את הבריה החדשה - ולא עזרה גם העובדה שבארה"ב היא שווקה תחת "מותג הפרימיום" אקורה, בעוד שבשאר העולם היא נותרה ממותגת כהונדה.

כאחד שהיה בר מזל דיו לנהוג בשלושת המכוניות בשעתו, לא נותר לי אלא לציין את NSX כאחת המכוניות המדהימות בה נהגתי אי פעם. כאחד שנהג גם ב-S2000, 350Z, ומספר דורות של איבו ו-STI, כמו גם לא מעט מכוניות ספורטיביות ממותגי נון-פרימיום אירופאים - אשאיר אותך ליהנות מניחוח ה"פרימיום פלסטיק" בעת שתשב בתוך ה"פרימיום-מוביל" שלך, נפוח מגאוה אל מול ה"פרימיום-סמל" שבמרכז גלגל ההגה...

מן הסתם, לאחר מחיר ה"פרימיום קניה" תשלם גם "פרימיום מחיר" במוסך, שאינו בהכרח ברמת פרימיום, תשלם גם "פרימיום ביטוח" ואולי גם תזכה להנות מ"פרימיום ירידת ערך"...

אגב, מכוניתי הנוכחית ממותגת כמותג פרימיום, אך קניתי אותה למרות ולא בגלל שהיא כזו, בזכות יתרונותיה והאופי שלה. יתר על כן, בהחלט יתכן שמכוניתי הבאה תהיה מהירה ומהנה יותר - ולא ממותג פרימיום. אז מה.

הזכרת אודי. למעט R8 ומספר דגמי קצה, רוב דגמי אודי סובלים מניהוג מאכזב וכיול מתלים בעייתי, הנחות לעתים למול מותגי נון פרימיום של אותו קונצרן.

פרימיום עיצוב? נניח

פרימיום פלסטיק ואיכות? לפחות באולם התצוגה. לגבי מה שקורה אח"כ, פנה סקרי JD POWER :oops:

פרימיום מנוע? אפילו סיאט איביזה וסקודה פאביה כבר לא משתמשות במנוע ה-1.6 המיושן...

שאמשיך?

שלא תבין אותי לא נכון. גם אני אוהב פורשה, אך אם ניסן ספורטיבית מציעה 95% מיכולות הפורשה המקבילה בשני שליש המחיר(שהופך לחצי מחיר ברגע שמאבזרים את הפורשה באבזור מקביל), צריך להיות "פרימיום שיכור"(ולא מיין) על מנת להתעלם מהאופציה הזו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ממתק כל הכבוד על התשובה המפורטת.

אבל כנראה פיספסת משהו חשוב שרשמתי ומשהו שאני מכיר משוק הרכב הישראלי

"אני ממש בספק רב שלפורש מזיז מהרכב הזה בארץ..."

יש מבין??

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לפי כל המכוניות שיובאו לארץ נראה שיש מקום לניסאן GTR ו-Z370

הרי כבר נעות בארץ רכבים בייבוא סדיר וייבוא אישי כמו הונדה S2000, גרסאות M של BMW, גרסאות AMG של מרצדס, כמה קורבטים (ביניהם 2 Z06), גרסאות SRT של דודג', מוסטאנגים (כולל גרסת שלבי)...

וכמובן גרסאות קצה של פורשה 911 וכמה חתיכות מדגם אאודי R8

בשביל הרבה אנשים ניסאן כמובן היא לא מותג יוקרה, אבל יש גם הרבה שיודעים שניסאן GTR הוא רכב מדהים בכדי עצמו, וככה ירכשו אותו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לאחר ביקור בכמה אתרי ניסאן בעולם, דבר אחד עדיין חומק מבינתי.

ארה"ב - 83,000 דולר, שהם 300 וקצת אלף ש"ח לגרסת פרימיום

קנדה - 100,000 דולר (קנדי) שהם 300 וקצת אלף ש"ח (מחיר התחלתי)

אנגליה - 70,000 ליש"ט שהם קצת פחות מ380,000 ש"ח (מחיר התחלתי) (ומשום מה כשהאתר נטען כתוב we reeeeeely like cake :roll::-) )

אוסטרליה - 150,000 דולר (אוסטרלי) שהם קצת יותר מ450,000 ש"ח לגרסת פרימיום

ניו זילנד - 160,000 דולר (ניו-זילנד) שהם קצת פחות מ400,000 ש"ח לגרסת פרימיום

אחרי התחקיר המעמיק הזה, הדבר ההוא שחומק מבינתי הוא שחוץ מזה שהכי משתלם לקנות את הGTR בארה"ב או קנדה

למה לעזאזל זה לגיטימי לגבות בארץ 750 אלף שקל על האוטו הזה?!

*כל המחירים שצוינו לעיל הם מחירי קנייה של הרכבים, אחרי מיסוי וכל שאר הירקות

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

המיסוי בארץ הוא בין הגבוהים בעולם על מכוניות(ותקנו אותי אם אני טועה, אך גם הגבוה בעולם המערבי).

עכשיו יותר מובן?

פורסם

חדשות מצוינות לחובבי הרכב בארץ.

דווקא אני חושב שאם המחיר לגירסה מאובזרת יישאר עם קידומת 7 - נזכה לראות כמה כאלה על הכביש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כנראה שעם האוכל בא התאבון - אני מניח שהפריחה העלובה משהו של המותג רנוספורט בישראל הביאה את האנשים שם לחשוב אולי יש עוד כמה דברים ספורטיביים ששוה להרוס.

עצוב יהיה לראות ששוב קרסו יפספסו בענק את כל הקונספט של הGTR-המטרה האולטימטיבית הייתה שמחירה יהיה כמעט חצי מכל פורשה או פרארי ועם אותם ביצועים.

עכשיו תארו לעצמכם לקוח שקנה אחת שלא מבין למה צריך להטיס את האוטו חזרה ליפן כי הלך לו גיר - לך תסביר לו שהמנוע והגיר משודכים חד פעמית ואין 2 מכוניות זהות.

עוד תסביר לו שבונים אותן במעבדה הרמטית לחלוטין - בדיוק כמו המוסכים המרכזיים עתירי הידע שיש לרשת קרסו...

ועוד לא הגענו לחומר שממלאים את האויר בצמיגים ..

אין ספק האוטו ילך חזק כאן:shock:

פורסם

הרכב לא צריך "ללכת חזק", מספיק שיימכרו ממנו 5 רכבים בשנה כשי שתדמית היבואן תשתפר וכדי שאנחנו נזכה להתרשם ממנה בגוף ראשון.

מסכים לגבי העניין שעדיף היה שהניסן תעלה מחצית מפורשה מקבילה אבל גם 70% זה פער מספיק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן,

שום יבואן לא מביא 5 רכבים לא משנה כמה נדירים או איכותיים או נותנים תחרות כזו או אחרת למתחרים.

יבואן רוצה למכור כמה שיותר-נקודה

ע"ע רנוספורט שלקח 6 שנים ליבואן לחדש את המלאי כי הוא מכר בשנים 2001 עד 2003 "רק" 89 רכבים.

אתה צריך להיות ממוקד כמו פורשה בשביל להתחיל מהלך בארץ עם נטיות בלתי ספורטיבית בעליל ולאט לאט לבנות שוק למכוניות "על" זה לא דבר פשוט וקרסו לא ממש יילכו לכיוון.

• תוכן חדש...