Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ללמוד טנטרה לבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שאני רוצה ללמוד טנטרה כדי להכיר קצת יותר טוב את הגוף שלי, וכדי שאני אוכל לתת קצת יותר הנאה לבת זוגתי במיטה.

הבעיה היא שאין לי מושג איפה מתחילים ללמוד את זה בכלל. למישהו יש אולי כיוון?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני מבין שזה התירוץ החדש, כל גבר שתופסים אותו מביא ביד על פמלה אנדרסון מתחיל להסביר לחברה/אשה/אמא/מאהב שזה בכלל לא מה שהיא חושבת, הוא מתאמן בטנטרה ובכלל, הוא עושה את זה עבורה! :roflmao::roflmao::roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תתחיל בתרגיל הפשוט ביותר:

להיתלות מחלון חדר הכביסה בעזרת יד שמאל ורגל ימין, עם רגל ימין הפעל את מכונת הכביסה למצב שטיפה ב 60 מעלות. ביד ימין צור מגע מלטף אך אינטנסיבי באיבר מינך תוך כדי שהוא נתוי בזווית 67 מעלות עם הציר האופקי של כדור הארץ. שים לב שנידנוד אשכיך לא יהיה גבוה מתדירות סיבוב מכונת הכביסה, אם זהו המצב - הפסק את התרגיל מיד !

ככל שמכונת הכביסה מתקרבת לסיום העבודה, ובעודך תלוי כמוסבר, הגבר את עוצמת המגע עם איבר מינך ובדיוק כשהמכונה מגיעה לשלב היבוש - נסה להגיע לנקודת העל חזור הלוך ושוב, בערך כ 28 פעמים.

לאחר סיום התרגיל, חזור למצב עמידה רגיל, גש למקרר, הכן צ'אי, וראה במשך כ 60 דקות פרק של בברלי הילס 90210. לאחר הצפייה, חזור על התרגיל שוב - לאחר 4 פעמים, גש עם בת זוגתך למיטה.. אם מסוגל אתה לבצע משגל - אתה מוכן, אם לא - חזור על התרגיל ביום המחרת.

איזה כיף טנטרה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אל תפסלו- אולי הנשים שלכם יוכלו לפרוש מלימודי המשחק.

תזהרי שלא נתלהב יותר מידי מהטנטרה העצמית הזאת, אולי לא נזדקק יותר לכישורי המשחק שלכן :twisted:

דרך אגב, מה שלום תוכאעס?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מרושע ומגודל. לא היית מצפה מיצור קטן ומפוחד כמוהו לגדול להיות פסיכופת שמן, אה?

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

• תוכן חדש...