Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד מידע על ה Palm Pre

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב... זו כבר אמונה עיוורת במשהו די פתטי...

אולי מיקרוסופט יצליחו להדהים את השוק ב WM7 אבל עד אז, מדובר במערכת הפעלה כבדה, מסורבלת, לא חכמה, שצוברת יישומים ן DLL בזכרון הפנימי שלה באופן יותר גרוע ומביך מ Win XP. אני מציע לך להציץ בסרטונים, לקרוא קצת, ולענות על השאלה- האם WM יוכל אי פעם לעשות את זה?

שיחקתי לפני כמה ימים עם OMNIA, כבר הרבה זמן לא נתקלתי במכשיר כה גרוע וכה מתסכל, עם ממשק שמנסה להיות משהו אחר (אייפון) בלי כלים בסיסיים בחומרה שיאפשרו את זה (מסך capacitive ולא resistive)

אני לא חושב שפאלם צריכים לחשוש מכיוונם של מכשירי ה WM.

חבל להתלכלך ככה על הXP. זאת מערכת ההפעלה של חלונות המוצלחת ביותר עד כה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כל אחד והדעה שלו.

בתור נסיון של שנים רבות במחשבים כף יד.

WM זה מסובך נכון, אבל נותן לך שליטה מלאה על הכול.

אפשרות לשנות כל דבר.ובעזרת התוכנות הרבות שיש כגון SPB וכולה..

לא חסר כלום.

להשוואת מערכות הפעלה

תקראו פה.

פורסם
מה שלא יהיה שם- זה multi task שזה החוזק העיקרי של ה WebOS, ריבוי המשימות ב Pre הוא מהפכני בדינמיות שלו ובאופן היישום שלו.

למשל ניתן לראות זאת בסרטונים ביישום ה PANDORA, (הם סיפרו בראיון, שלפאלם לקח להם לתכנת את האפליקציה 3 ימים לעומת 3 חודשים באייפון). באייפון אם אתה שומע מוזיקה בפאנדורה ורוצה במקביל לגלוש, או לקרוא- אתה לא יכול. בפאלם זה אפשרי כמובן. ולא רק זה, מופיע אייקון קטנטן בתחתית המסך דרכו ניתן לשלוט במאפייני התוכנה.

אפל בונים על מיליוני המעריצים שלה, שיקבלו כל מה שיתנו או לא יתנו להם. לי אין ספק שה Pre הוא האייפון הבא קילר.

מעבר לזה.. גם לפאלם יש עוד מכשירים בקנה.

עם כמה שאני ממתין גם כן למכשיר החדש של פאלם (כי זה באמת סוף סוף נראה מכשיר רציני ולא עוד קשקוש), ברגעים אלו ממש, במכשיר האייפון דור ראשון שלי, יש לי מולטי-טאסק. זה כמובן על ידי תוכנות צד שלישי.

זה הקלף החזק ביותר של האייפון, מעבר לממשק היחיד לדעתי שיודע לנצל מסך מגע בלבד, מאגר התוכנות והמשחקים האדיר שלו. אני לא חושב שלפאלם יהיה את זה.

אגב, הSDK החדש של אפל כבר שוחרר למפתחים, עוד לא יצא לי לשחק איתו, אבל הכתבות בהחלט משבחות.

!AWDSOME

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ נושא ישן בגלל שאלת GPS:

האם ל-Palm PRE יש GPS עצמאי ? כוונתי היא האם אני יכול להתקין תוכנה כגון IGO עליו ולא להיות תלוי בספק סלולרי ?

רשמים ממשתמשים במכשיר יתקבלו בברכה.

Veni Vidi Vici

פורסם

גם אני אשמח לקבל מידע על המכשיר.

הייתי שמח לרכוש אחד כזה במקום אייפון חדש, אבל כרגע זה נראה לי יותר מידי כאב ראש...

פורסם

אף אחד לא התנסה עם המכשיר כי עד לפני כמה חודשים לא היה עם מה להתנסות כי לא הייתה גרסאת GSM שאפשר להשתמש בה בישראל.

היום כשיש המחירים הם בין מטורפים לבין מטומטמים.

כשהיבואנים ירדו מהעץ שעליהם הם עלו אולי מישהו יוכל להתנסות.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

לפי המפרט

• Operating system: Palm webOS
  • Network specs: 3G EVDO Rev A
  • Display: 3.1-inch touch screen with 24-bit color 320x480 resolution HVGA display
  • Keyboard: physical QWERTY keyboard
  • E-mail: Microsoft Outlook e-mail with Microsoft Direct Push Technology POP3/IMAP (Yahoo, Gmail, AOL, etc).
  • Messaging: integrated IM, SMS, and MMS
  • GPS: built-in GPS
  • Digital camera: 3-megapixel camera with LED flash and extended depth of field

נראה שיש לו אנטנת GPS מובנית.

רק צריך למצוא IGO שירוץ עליו

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קודם תחכה ל-IGO שירוץ על אייפון... ואחר כך על סימביאן (וסימביאן זה לא רק טאץ', ולא רק נוקיה)... ואחרי זה אנדרויד... ואחר כך RIM...

ורק אז נדבר על פאלם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה הכוונה נחכה?

יש כבר כמה זמן אייגו (אפילו רשמי) בחנות של אפל עם מפות של ישראל לאייפון.

למה לחכות?

בקיצר - המכשיר הזה היה נחמד בתיאוריה , אפילו החזקתי דגם ביד - צעצוע חמוד , אבל נראה כאילו פספס קצת את הטיימינג ואת ההייפ שהיה סביבו והתגלה כמו עוד מכשיר עם הרבה רעש , פיצ'רים על הנייר ומעט תמיכה ותוכנות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם אם אין לו GPS פנימי אפשר להשתמש בBT כדי להתחבר ל GPS יעודי BT.

זה מה שאני עושה עם ה HP שלי (שהוא לא טלפון. "סתם" PDA)

• תוכן חדש...