Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הייתי מתגייס. בזבוז זמן לטעמי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אם באמת הייתי יכול לבחור כל תפקיד...

ללא כל ספק, הנהג האישי של הרמטכ"ל, לומדים מלא דברים, נהיגה מתקדמת, נסיעות חירום, התחמקויות וכד'. חוץ מזה, בשבילי זה קל"ב הוא שכן שלי.

זה נכון שלרמטכ"ל יש נהגת????

בטח כוסית או משהו כזה :wink:

ואני הייתי רוצה להיות בתפקיד של המפקד שלי.

זה נכון שיש לו גם נהגת

היה עליה כתבה בעיתון "במחנה" לפני חודשים ספורים.

פורסם
אם באמת הייתי יכול לבחור כל תפקיד...

ללא כל ספק, הנהג האישי של הרמטכ"ל, לומדים מלא דברים, נהיגה מתקדמת, נסיעות חירום, התחמקויות וכד'. חוץ מזה, בשבילי זה קל"ב הוא שכן שלי.

זו גם הבחירה שלי, יש משהו שמושך אותי בלנהוג בב.מ.וו 750 ממוגנת בליווי ג'יפ ממוגן עם מאבטחים חמושים בנשקים אוטומטיים, משהו גנגסטרי כזה.

למרות של"בוס" קוראים "בוגי".... :roll:

פורסם
אני הייתי רוצה לעשות את השירות שלי במשטרה (לא מ.צ. -> אלא משטרה כחולה) ביחידה מיוחדת של היס"מ שמגייסים אליה סדירים.

שכחתי את שם הפרוייקט, אבל רוב העבודה נעשית בשכונות הסמים ברמלה/לוד וכאלה...

מסיפורים של שני חברים שהגיעו לשמה...אני פשוט מזיל 8) .

לפרויקט קוראים שח"מ.

בכל אופן אם היתה ניתנת לי האפשרות להתגייס שוב בטח הייתי הולך להיות מאבטח מתקנים והייתי עושה שבוע שבוע (הכי זנות בצה"ל)

אבל אם הייתי רוצה לעשות משהו עם עצמי הייתי הולך למשהו בחמ"ן שחקים או לממר"ם

או למשהו אחר... אבל בטח ובטח לא הייתי הולך להיות קצין קישורררר!!! למה עשיתי את זה לעצמי?!?

עזוב אל תתגיס צה"ל עובד על כולכם בעיניים אל תאמינון למילה שלהם!

פורסם
אם הייתם יכולים לבחור מה לעשות בצבא לאיזה תפקיד הייתם מנסים להתקבל ?

בוא נצא מנקודת הנחה שיש לכם קב"א גבוהה ופרופיל 45 8) .

אני מקווה לא לקבל תשובות כמו "כמה שיותר קרוב הבייתה..." (גם אם זה מה שאתם הייתם רוצים), אני באמץ רוצה לדעת לאיזה תפקיד אתם הייתם מנסים להגיע.

דניאל.

ממר"ם (וזה אגב מה שאני עשיתי הפרופיל שלי היה הרבה יותר נמוך...)

הפרופיל שלך היה הרבה יותר נמוך ?

מה זאת אומרת היית חייב נקודות ?

דניאל.

הפרופיל שלי היה (ועודנו) 21. ( הפרופיל האפקטיווי שלילי....)

התנדבתי לצבא (לממר"ם) שירתתי 3 שנים בשירות חובה ועוד 4 שנים בקבע ונהנתי מכל רגע...

כל אחד, עם קב"א סבירה גם אם יש לו פרופיל נמוך יכול למצוא תפקיד שיהלום את כישוריו, ואולי יתרום גם לעתידו המקצועי.

צריך רק רצון, סבלנות ולשתף פעולה עם המערכת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני הייתי רוצה לעשות את השירות שלי במשטרה (לא מ.צ. -> אלא משטרה כחולה) ביחידה מיוחדת של היס"מ שמגייסים אליה סדירים.

שכחתי את שם הפרוייקט, אבל רוב העבודה נעשית בשכונות הסמים ברמלה/לוד וכאלה...

מסיפורים של שני חברים שהגיעו לשמה...אני פשוט מזיל 8) .

לפרויקט קוראים שח"מ.

בכל אופן אם היתה ניתנת לי האפשרות להתגייס שוב בטח הייתי הולך להיות מאבטח מתקנים והייתי עושה שבוע שבוע (הכי זנות בצה"ל)

אבל אם הייתי רוצה לעשות משהו עם עצמי הייתי הולך למשהו בחמ"ן שחקים או לממר"ם

או למשהו אחר... אבל בטח ובטח לא הייתי הולך להיות קצין קישורררר!!! למה עשיתי את זה לעצמי?!?

עזוב אל תתגיס צה"ל עובד על כולכם בעיניים אל תאמינון למילה שלהם!

לא, שח"מ משרתים בתור שוטרי סיור רגילים ולא ביס"מ.

היית קצין קישור?

זה לא תפקיד של כוסיות עם שרוך סגול-ורוד?!

פורסם

לכל אלו שרוצים להיות נהגים של הרמטכ"ל - אל תקפצו כל כך מהר. אחד מחברי הפורום (שנמצא כרגע בדרום אמריקה) היה הנהג של הרמטכ"ל במשך תקופה ארוכה בשירות שלו, ואמנם זה שירות מיוחד, אבל הוא לא יצא כל כל מרוצה. העבודה מאוד מלחיצה, נמשכת לשעות קטנות ביותר לתוך הלילה לפעמים, דורשת המון מהחייל ולא נותנת הרבה בחזרה (במיוחד אם היית הנהג של פזי'לה :wink: ).

עם זאת, יש לו כמה סיפורים מאוד מאוד משעשעים מאותה תקופה. ורק שתדעו שה-750 הממוגנת זה לא בדיוק שיא הכיף, מסתבר. דוגמא? היא שוקלת 3 טון ואפילו לא שיפרו לה את הבלמים...

מה שכן - הוא עבר כמה קורסים מאוד מעניינים בתקופה שלו שם - רק בשביל זה זה שווה, לדעתי :twisted:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני רוצה להיות בחיל האוויר ולטוס על הסופה!!

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם
לכל אלו שרוצים להיות נהגים של הרמטכ"ל - אל תקפצו כל כך מהר. אחד מחברי הפורום (שנמצא כרגע בדרום אמריקה) היה הנהג של הרמטכ"ל במשך תקופה ארוכה בשירות שלו, ואמנם זה שירות מיוחד, אבל הוא לא יצא כל כל מרוצה. העבודה מאוד מלחיצה, נמשכת לשעות קטנות ביותר לתוך הלילה לפעמים, דורשת המון מהחייל ולא נותנת הרבה בחזרה (במיוחד אם היית הנהג של פזי'לה :wink: ).

עם זאת, יש לו כמה סיפורים מאוד מאוד משעשעים מאותה תקופה. ורק שתדעו שה-750 הממוגנת זה לא בדיוק שיא הכיף, מסתבר. דוגמא? היא שוקלת 3 טון ואפילו לא שיפרו לה את הבלמים...

מה שכן - הוא עבר כמה קורסים מאוד מעניינים בתקופה שלו שם - רק בשביל זה זה שווה, לדעתי :twisted:

רוני

טוב נו, אז אני אסתפק בלהיות נהג של אלוף ואשלים איכשהו עם טויוטה קאמרי

או נהג של תא"ל ולנהוג על B4.

אבל זהו, אני לא מסכים לנהוג במגאן סדאן של אל"מ, עד פה!!!

8)

פורסם

האמת שהגעתי לתפקיד שרבים יכולים רק לחלום עליו, גם אני מבסוט.

אין פה אף אחד שמרצונו היה רוצה להיות קרבי אגב?

ללא קשר, לאחר מספר תורנויות כאלו אני שואל את עצמי למה לא כל הטרמפיאדות מיואשות בחיילים ששומרים ? (במיוחד בתקופה הזו)

פורסם
האמת שהגעתי לתפקיד שרבים יכולים רק לחלום עליו, גם אני מבסוט.

ללא קשר, לאחר מספר תורנויות כאלו אני שואל את עצמי למה לא כל הטרמפיאדות מיואשות בחיילים ששומרים ? (במיוחד בתקופה הזו)

איזה תפקיד ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני מקווה לא לקבל תשובות כמו "כמה שיותר קרוב הבייתה..." (גם אם זה מה שאתם הייתם רוצים), אני באמץ רוצה לדעת לאיזה תפקיד אתם הייתם מנסים להגיע.

דניאל.

שמע אח שלי, הצעה שלי - אל תתגייס :lol: , אבל אם בכל זאת אתה מחליט להתגייס ואתה מתעניין קצת במחשבים אז תצא לקורס תכנות ותנסה להגיע ליחידה בשם מצו"ב ביחידת לוט"ם. היחידה היא יחידה סודית שעוסקת באבטחת מידע, היחידה שייכת לחיל קשר, יכול להיות שזה יעניין אותך, יש הרבה אנשים מרוצים שאני מכיר משם. הבנתי שזה תפקיד מאוד מעניין וממצא, כמובן רק אם אתה "מורעל" צבא כי זה כרוך בחתימה של 3 שנים קבע.

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

פורסם

דניאל.

שמע אח שלי, הצעה שלי - אל תתגייס :lol: , אבל אם בכל זאת אתה מחליט להתגייס ואתה מתעניין קצת במחשבים אז תצא לקורס תכנות ותנסה להגיע ליחידה בשם מצו"ב ביחידת לוט"ם. היחידה היא יחידה סודית שעוסקת באבטחת מידע, היחידה שייכת לחיל קשר, יכול להיות שזה יעניין אותך, יש הרבה אנשים מרוצים שאני מכיר משם. הבנתי שזה תפקיד מאוד מעניין וממצא, כמובן רק אם אתה "מורעל" צבא כי זה כרוך בחתימה של 3 שנים קבע.

מורעל צבא יילך לקורס תכנות??

וקורס תכנות עלול להיות דבר לא מעניין בכלל... (במיוחד כשדניאל מחשבים לא בזיין שלו)

חלאס להציע לאנשים לא להתגייס, המצב במדינה מספיק קשה וכוח אדם חסר בכל יחידות הצבא.

פורסם

שאלת השרשור התייחסה לפרופיל 45.

ואם היתה לי (והיתה) אפשרות להגיע לקרבי:

מסייעת 51

אבל הייתי מתפשר על עורב/חה"ן גולני... :roll:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...