Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין פה אף אחד שמרצונו היה רוצה להיות קרבי אגב?

שאלת השרשור התייחסה לפרופיל 45.

ואם היתה לי (והיתה) אפשרות להגיע לקרבי:

מסייעת 51

אבל הייתי מתפשר על עורב/חה"ן גולני... :roll:

הראל.

מסייעת 51 על פני גדס"ר???????

השתגעת לגמרי???

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי מישהו יכול לעזור לי?

אני מסים יג באלקטורוניקה עוד חודשיים והגיוס במאי אני חושב!

אחותי היא משקית (או קשלב :roll: ) של מפקד פיקוד מרכז זה אומר שהיא יכולה לסדר לי תפקיד איפה שאני רוצה! אחלתתי שאני רוצה בסיס פתוח חשבתי אולי להיות נהג בפיקוד מרכז אבל אחותי אומרת שאין לנהגים חיים אבל מיצד שני יהיה לי רכב צמוד (ודלק :twisted: ) אז מה אתם מצעים לי לעסות???

אן לי אוטו :( HELLP!

פורסם

אחותי היא משקית (או קשלב :roll: ) של מפקד פיקוד מרכז זה אומר שהיא יכולה לסדר לי תפקיד איפה שאני רוצה! אחלתתי שאני רוצה בסיס פתוח חשבתי אולי להיות נהג בפיקוד מרכז אבל אחותי אומרת שאין לנהגים חיים אבל מיצד שני יהיה לי רכב צמוד (ודלק :twisted: ) אז מה אתם מצעים לי לעסות???

מי אמר לך שיהיה לך רכב צמוד?

הוא יהיה צמוד אליך אחרי שתגיע אליו באוטובוס בכל יום.

פורסם

אתה בטוח? איך אני יגע למשל ה2בלילה מהבסיס נגיד הביתה?

אן לי אוטו :( HELLP!

פורסם
התפקיד הכי טוב בצה"ל זה סמ"בס - סתם מסתובב בבסיס.

ממש לא. הייתי מוצב בתפקיד זה ביחידת מודיעין של חיל האוויר במשך שלושה חודשים. כמעט התאבדתי.

אין דבר יותר גרוע מלטפס על הקירות ולא לעשות כלום כל היום. גם צריכת הסיגריות שלי עלתה פלאים.

ולעניינו, בצבא, יש שתי אפשרויות:

1) לא לעשות כלום. בבית.

2) לעשות משהו חשוב, משמעותי ועם אנשים טובים - בבסיס.

כל השאר (כל מי שבא במטרה לעשות בית זונות) הוא ביזבוז אנרגיה וזמן אטומי, לך כמו גם לצבא. אם תבלה שלוש שנים בלנסות להתחמק מכל עבודה, ולו הקלה ביותר - הזמן לא יזוז, תרגיש שדפקו אותך, תשנא את המערכת הצבאית, אבל בכל מקרה תהיה חייב לעשות שלוש שנים (על 21\24 נפשי אני לא מדבר. מבחינתי שיישרפו - המזוייפים).

אם תמלא תפקיד חשוב, שאתה נהנה ממנו או מהאנשים שאיתך - תבצע אותו על הצד הטוב ביותר שאתה יכול, תוך ידיעה שאתה בכל מקרה חייב לעשות את שלוש שנים - אז למה לא לעשות את זה טוב? - תרוויח חברים, ידע, עניין, יחסי אנוש ואינספור מיומנויות אחרות. ולפעמים אפילו יוצא מזה זיון.

פורסם

לא תגיע, תחזיר את האוטו לבסיס ותחכה לבוקר :)

סתם אין לי מושג אני רק יודע שלפחות אצלי בבסיס הנהגים של הרס"נים, סא"לים, אל"מים וכד' מגיעים בבוקר -כל היום שומעים מוזיקה באוטו עד שצריך לקפוץ לאנשהו ובסוף היום נועלים את הרכב ועולים על אוטובוס.

פורסם

ממש לא. הייתי מוצב בתפקיד זה ביחידת מודיעין של חיל האוויר במשך שלושה חודשים. כמעט התאבדתי.

אין דבר יותר גרוע מלטפס על הקירות ולא לעשות כלום כל היום. גם צריכת הסיגריות שלי עלתה פלאים.

ולעניינו, בצבא, יש שתי אפשרויות:

1) לא לעשות כלום. בבית.

2) לעשות משהו חשוב, משמעותי ועם אנשים טובים - בבסיס.

כל השאר (כל מי שבא במטרה לעשות בית זונות) הוא ביזבוז אנרגיה וזמן אטומי, לך כמו גם לצבא. אם תבלה שלוש שנים בלנסות להתחמק מכל עבודה, ולו הקלה ביותר - הזמן לא יזוז, תרגיש שדפקו אותך, תשנא את המערכת הצבאית, אבל בכל מקרה תהיה חייב לעשות שלוש שנים (על 21\24 נפשי אני לא מדבר. מבחינתי שיישרפו - המזוייפים).

אם תמלא תפקיד חשוב, שאתה נהנה ממנו או מהאנשים שאיתך - תבצע אותו על הצד הטוב ביותר שאתה יכול, תוך ידיעה שאתה בכל מקרה חייב לעשות את שלוש שנים - אז למה לא לעשות את זה טוב? - תרוויח חברים, ידע, עניין, יחסי אנוש ואינספור מיומנויות אחרות. ולפעמים אפילו יוצא מזה זיון.

:mm_yeah:

אני שירתתי זמן מה כנהג מג"ד (בשריון)...

וזה תלוי בהרבה גורמים. אין לדעת על איזה בסיס/מפקד אתה נופל...

אני יכול להגיד שאצלנו לנהג א' של המח"ט היתה אפלאוז צמודה (!) ולא ראה את הבסיס הרבה זמן (לבסיס הוא היה בא פעם בחצי שנה/שנה)...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אתה לא תגיע הביית אתה תישאר לישון בבסיס או אם תיפול על מפקד טוב הוא יסכים להוריד אותך בבית שלך מדיי פעם

דבר שני אם עשית י"ג על חשבון הצבא אתה דיי חיי בסרט שיתנו לך להיות נהג ולא לעבוד במה שלמדת....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אתה מתכוון - סמב"ק.

סתם מסתובב בקניון :lol:

וכן, כל חיילי הקריה הם סמב"קים, למי שלא הבין :wink:

אבל האמת, כינוי שהטמיע קצין שאני מכיר - כולנו בסופו של דבר חשל"רים. (אני אשאיר לכם את הניחושים, רק אגיד שזה הולך יפה מאוד עם העובדה שכולנו בעצם ברגים קטנים במערכת...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש פה מישהו מבה"ד 20?

ייתכן ויש מישהו בפורום מבה"ד 20, למה?

LOL :lol:

זה פשוט כל כך סודי, שאסור להגיד :wink:

מצחיק, זה מזכיר לי סיפור שסיפר פעם חבר שלי, הוא משוחרר כבר שנה פלוס, לומד בטכניון. הוא נסע ברכבת לפני כמה חודשים והיא עצרה בתחנת חדרה אני חושב, יש שם בסיס מודיעין גדול (אני לא זוכר בדיוק את השמות, לא קריטי). נכנסו איזה מיליון ילדות שהתגייסו אתמול, עדיין עם התגים הדביליים וההתלהבות בעיניים (אוי, זה עובר כל כך מהר...) הן התיישבו לידו ולא הפסיקו להתלחשש, אז הוא שאל אותן מאיפה הן מגיעות (כאילו שהוא לא יודע, שירת בתפקיד באמת סודי במודיעין), והן מביטות עליו בפליאה, ואז מתחילות להצתחקק וישר אומרות "מצטערות, אנחנו לא יכולות להגיד לך"...

באותו הרגע הוא רצה להעיף להן כאפה, מדהים איך שכל אחד בטוח שהוא מחזיק בסודות מדינה :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש פה מישהו מבה"ד 20?

ייתכן ויש מישהו בפורום מבה"ד 20, למה?

LOL :lol:

זה פשוט כל כך סודי, שאסור להגיד :wink:

מצחיק, זה מזכיר לי סיפור שסיפר פעם חבר שלי, הוא משוחרר כבר שנה פלוס, לומד בטכניון. הוא נסע ברכבת לפני כמה חודשים והיא עצרה בתחנת חדרה אני חושב, יש שם בסיס מודיעין גדול (אני לא זוכר בדיוק את השמות, לא קריטי). נכנסו איזה מיליון ילדות שהתגייסו אתמול, עדיין עם התגים הדביליים וההתלהבות בעיניים (אוי, זה עובר כל כך מהר...) הן התיישבו לידו ולא הפסיקו להתלחשש, אז הוא שאל אותן מאיפה הן מגיעות (כאילו שהוא לא יודע, שירת בתפקיד באמת סודי במודיעין), והן מביטות עליו בפליאה, ואז מתחילות להצתחקק וישר אומרות "מצטערות, אנחנו לא יכולות להגיד לך"...

באותו הרגע הוא רצה להעיף להן כאפה, מדהים איך שכל אחד בטוח שהוא מחזיק בסודות מדינה :wink:

רוני

הי הי :p

האמת שיש סיבה לזה, לא שזה בסיס "סודי" או משהו טפשי אחר.

ההגיון מאחורי זה שאני לא רוצה לחשוף יותר מידי פרטים הוא שבגלל אופי הבסיס (בה"ד) ייתכן שהוא עובר שם קורס, וייתכן שהוא עובר קורס שקשור אליי באופן זה או אחר.

כמו שאם הייתי איש סגל בבט"ר לא הייתי חושף איפה ואיך ולמה.

יובל.

פורסם
אני הייתי רוצה לעשות את השירות שלי במשטרה (לא מ.צ. -> אלא משטרה כחולה) ביחידה מיוחדת של היס"מ שמגייסים אליה סדירים.

שכחתי את שם הפרוייקט, אבל רוב העבודה נעשית בשכונות הסמים ברמלה/לוד וכאלה...

מסיפורים של שני חברים שהגיעו לשמה...אני פשוט מזיל 8) .

לפרויקט קוראים שח"מ.

בכל אופן אם היתה ניתנת לי האפשרות להתגייס שוב בטח הייתי הולך להיות מאבטח מתקנים והייתי עושה שבוע שבוע (הכי זנות בצה"ל)

אבל אם הייתי רוצה לעשות משהו עם עצמי הייתי הולך למשהו בחמ"ן שחקים או לממר"ם

או למשהו אחר... אבל בטח ובטח לא הייתי הולך להיות קצין קישורררר!!! למה עשיתי את זה לעצמי?!?

עזוב אל תתגיס צה"ל עובד על כולכם בעיניים אל תאמינון למילה שלהם!

לא, שח"מ משרתים בתור שוטרי סיור רגילים ולא ביס"מ.

היית קצין קישור?

זה לא תפקיד של כוסיות עם שרוך סגול-ורוד?!

שרוך סגול-כחול.

בקשר ל 45 וקב"א גבוהה,זה בכלל לא מבטיח תפקיד טוב.הדרך היחידה בצבא

להשיג את התפקיד שאתה רוצה היא קשרים וקומבינות,אחרת שום דבר לא זז בצה"ל.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

• תוכן חדש...