Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל רציתי לציין שעברתי קצת על ההודעות בפורום וממש התרשמתי, הודעות עינייניות ומושקעות! (במיוחד הדביקות..)

ולעיניינינו: אני מחפש לקנות רכב יד 2, זהו הרכב הראשון שאני קונה אי פעם.

- הייעוד של הרכב הוא נסיעות יום-יומיות לעבודה, ראשל"צ-הרצליה (הלוך חזור).

- חשובה לי אמינות , ושתהיה חסכונית בדלק. (ביצועים, או שתסגור מ-0 ל-100 ב 6 שניות או משהו כזה ממש לא רלוונטי

מבחינתי).

- גיר אוטומט (8 שנים עם גיר רגיל ברכב של ההורים הספיקו לי :) )

- 90% מהזמן אני נוסע לבד, כמעט ולא מסיע אנשים.

- תקציב: 30,000-35,000

אז? על מה הייתם ממליצים במסגרת הדרישות והתקציב? (עד היום, כל מי שהתייעצתי איתו לגבי הנושא ידע לייעץ לי מה לא לקנות, אשמח קצת להצעות בכיוון השני.)

תודה מראש..

פורסם

פונטו ספייס, ELX, גיר רציף. מומלצת מאוד, תוכל למצוא שנתון דיי מתקדם בתקציב שלך.

בצע חיפוש דובר הרבה על הרכב.

!AWDSOME

פורסם
פונטו ספייס, ELX, גיר רציף. מומלצת מאוד, תוכל למצוא שנתון דיי מתקדם בתקציב שלך.

בצע חיפוש דובר הרבה על הרכב.

הבנתי מדי הרבה מקורות שונים שיש לא מעט בעיות עם הפיאט (וכן, אני מאמין שאם זה מכ"כ הרבה אנשים, אז סביר להניח שזו לא סתם סטיגמה...)

אז? מה עם קצת מועמדות אחרות?

שווה לי לרדת בשנתון ולחפש מאזדה לאנטיס 323 מודל 99 או 2000?

פורסם

אז חבל שאתה מסתמך על שמועות. תריץ חיפוש בפורום ותבין לבד שהיא אחת מהאופציות המומלצות ביותר.

כל עוד הרכב מטופל בצורה מסודרת, הוא לא יעשה בעיות מיוחדות. זה נכון לגבי כל רכב, אלא אם מדובר בפגם מס היצור. דברים כאלו קורים, אבל ממש לא שכיחים.

לי יש ניסיון של שנתיים וחצי עם הפונטו ELX הרציפה (כמו הדגם שהמלצתי לך עליו), ונסיון של 3 וקצת שנים עם פונטו נוספת (שאגב, הסטיגמות עליה עוד יותר גרועות). אין מרוצה ממני.

אם תרד בשנתון תקבל, רכב ישן ופחות מודרני, פחות חסכוני בדלק, בעל בלאי גבוה יותר, נסועה גבוהה יותר, בטיחותי פחות, נוח פחות באופן כללי.

כל זה בשביל לקבל משהו משפחתי (שלפי הצרכים שהגדרת, לא נחוץ), ויפני? (כי לשם אני מבין שאתה מכוון)

!AWDSOME

פורסם

אוקיי, קיבלתי. אני לא פוסל את הפונטו על הסף, אבל הייתי שמח אם היו לי עוד 2-3 אופציות להתלבט בינהם...

אז, המלצות נוספות מישהו?

פורסם

למרות שביקשת המלצות נוספות, גם אני בדיעה שהספייס תענה על דרישותיך.

זריזה חסכונית ומאובזרת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אוקיי, לקחתי בחשבון את הספייס, אבל אני רוצה לכוון את החיפושים שלי לעוד 2-3 דגמים ולא להינעל על דגם אחד, אז אולי בכל זאת..?

(משום מה אני מרגיש שאני הולך להגיד מילה גסה במשפט הבא שלי, אבל בכל זאת..) מה עם יונדאי גטס? באה בחשבון?

פורסם

גטס לא באה בחשבון אם אתה מחפש אוטומטי וחסכוני. אתה יכול לבדוק דיהטסו YRV וסוזוקי איגניס שתיהן לא בטיחותיות ובסיסיות מאוד אבל יחסית חסכוניות ואמינות.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

רציתי לשאול מה דעתכם בקשר ליונדאי אקסנט ולמיצובישי לאנסר קלאסיק בהקשר של הצרכים שציינתי לעיל...

יתרונות? חסרונות?

שוב, תודה מראש לכל העונים..

• תוכן חדש...