Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפתור ESP שלא עושה כלום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי גולף שנת 01 מנוע 2000.

יש לי כפתור ברכב שכתוב על esp, כאשר אני לוחץ עליו לא קורה כלום ,לא נדלקת נורא האוטו נוסע אותו דבר .

יכול להיות שזה סתם שמה?

תודה מראש לעונים.

ארז

פורסם

אם לא נדלקת נורה צהובה בלוח המחוונים אז אולי יש לך תקלה במערכת ה-ESP. גש למוסך לבדיקה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כשהיא נדלקת בהנעה זו בדיקה, אז ככל הנראה שהיא תקינה, מה שאומר שאולי המתג שאתה לוחץ עליו לא תקין, וזה לא נורא כי זה פשוט אומר שהמערכת פועלת תמיד (שזה טוב). בכל מקרה בטיפול השנתי הבא תראה להם את זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא מכיר את הגולף, אבל במכוניות מסויימות צריך להחזיק את הכפתור הזה לחוץ כמה שניות, על מנת לבטל את ה ESP.

פורסם

בגולף מסוף שנת 2001 יש ESP

ההדלקה היא בלחיצה רגעית ולא ממושכת

אם בסיבוב המפתח היא נדלקת ונכבית זה מעיד על תקינות

כנראה המתג לא תקין

בכל מקרה קל לבדוק את התפקוד שלה, לחיצה בריאה על הגז במשטח רטוב ואתה תראה שהרכב לא מפרפר, והמנורה מהבהבת

פורסם

אצלי בלנסר יש גם כפתור כזה, שהוצאתי את האוטו מהחברה אמרו לי על הכפתור הזה

הסבירו לי שהכפתור מבטל את המערכת צריך ללחוץ על הכפתור לחיצה ממושכת של 5 שניות ברצף ואז הוא יבטל את המערכת.

עוד משהו הוא אמר שהמערכת לא תתבטל אם אני עושה את זה במהירות של מעל 100 קמ"ש,גם אם אני מבטל את זה כשאני עומד במקום- במהירות של 100 קמ"ש או בכל התנעה מחדש המערכת תחזור לפעולה.

אני מאמין שזה נהלי הבטחה רגילים של כל אוטו בנוגעה למערכת הזאתי

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

לא דווקא, ישנן מכוניות, ספורטיביות בעיקר בה ה-ESP ניתן לביטול מוחלט על ידי המשתמש בכל מהירות.

האמת, גם במשפחתיות מסויימות. לדוגמא - מאזדה 3 2.0 ליטר.

לחיצה על כפתור ה-ESP מבטלת את המערכת באופן מוחלט ובכל מהירות נסיעה.

פורסם

מי צריך את כל זה?

עכשיו גם נכנס החוק שאומר שמשנת 2010 כל רכב צריך מערכת שכזו...אני כנראה אשאר לנצח עם רכבים שהגיעו עד 2010

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
מי צריך את כל זה?

עכשיו גם נכנס החוק שאומר שמשנת 2010 כל רכב צריך מערכת שכזו...אני כנראה אשאר לנצח עם רכבים שהגיעו עד 2010

אתה טועה גם אני היתי בהתחלה נגד זה ! אמרתי מי צריך שיתערב לי בפניה שימנע ממני להיסחף עם התחת הרי אני שולט על זה אבל זה הציל אותי מלהשבית אותו בין חודשיים .

קרה לי לפני שבוע לקחתי פניה באיזור שאני לא מכיר פניה על 40 לא רציני זה היה באזור תעשיה של העיר עליתי על כתם שמן מטורף או על חומר אחר שמאוד מחליק הרגשתי לשניה חוסר אוניים הגה שיחק לי התחת בא להיזרק וראיתי את הקיר כבר כימעט מולי עד שהמערכת ניכנסה לפעולה כמו מלאך השומר משמיים פתאום ראיתי במחשב הדרך ציור של אוטו מחליק זה אמר שהמערכת ניכנסה לפעולה ומייד השליטה חזרה להגה! כאילו זה היה רק חלום ואני כל כך הודתי למדענים שאני בטוח שמנעו אלפי תאונות כאלה שהיו צריכות להתרחש

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

למגיבים מעלי, זה לא מדוייק.

ישנן מכוניות בהן ה-ESP לא יקום לתחייה, בשום מהירות, מהרגע שבוטל. בעיקר ספורטיביות מובהקות, אבל לא רק - כדוגמאת המאזדה 3 (היחידה שאני מכיר מקבוצת המשפחתיות בה ה-ESP ניתן לניתוק מוחלט ומלא).

פורסם
בגולף מסוף שנת 2001 יש ESP

ההדלקה היא בלחיצה רגעית ולא ממושכת

אם בסיבוב המפתח היא נדלקת ונכבית זה מעיד על תקינות

כנראה המתג לא תקין

בכל מקרה קל לבדוק את התפקוד שלה, לחיצה בריאה על הגז במשטח רטוב ואתה תראה שהרכב לא מפרפר, והמנורה מהבהבת

לא תמיד מנגנון הESP כולל בתוכו את הTCS (או ASR).

• תוכן חדש...