Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם לא גולף TSI אז מה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ביקור עם אשתי בצ'מפיון, ובדיקה לעומק של ה- 160 (גולף וג'טה), להלן המסקנות:

הג'טה (באופן מפתיע) צפופה יותר מאחור, הן מבחינת גובה והן מבחינת מרווח רגליים, ולכן על אף תא המטען כנראה נפסלת.

הגולף מקסימה (במיוחד ב- 3 דלתות) וזריזה, אבל הדשבורד החדש והמצועצע ממש לא לטעמנו. נכון, זה נותן תחושת upmarket, יש מסך מגע, ויש המון כפתורים שחורים עם כיתוב בפונט איכותי, אבל הפשטות הפונקציונאלית של הדור הקודם מצאה חן בעינינו הרבה יותר מערב רב של כפתורים א-לה פוקוס. ממש מבאס. לאשתי זה בכלל מרגיש כמו פרסומת צבעונית שיושבת לה כל הזמן מול העין, שלא לדבר על זה שזה בכלל לא נוח לתפעול. מסך מגע או לא, את ה- touch הנכון הם הפעם לא הצליחו לתפוס, לטעמי, למרות שהכל מרגיש יותר יוקרתי.

בשלב זה, אנחנו פתוחים להצעות אחרות, עד כ- 200K. מחיר הגולף אמנם 170~ אבל ישנה גמישות מסוימת.

הדרישות: בטיחות, נוחות ושימושיות מבחינת תא מטען שצריך להכיל עגלה+, וזריזות. אגב, הלאון כנראה נפסלה משום שהיא לא לטעמה של אשתי (לפחות בשחור, שחנתה ליד צ'מפיון; אני אנסה להראות לה באדום או בצבע אחר).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוונסיס החדשה? הונדה אקורד? טויוטה פריוס (בקרוב תהיה חדשה, אולי שווה קצת לחכות)?

כל הנ"ל רכבים שלפי דעתי טובים יותר מהגולף ואפילו ישאר לך עודף מ-200K ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אוונסיס החדשה? הונדה אקורד? טויוטה פריוס (בקרוב תהיה חדשה, אולי שווה קצת לחכות)?

כל הנ"ל רכבים שלפי דעתי טובים יותר מהגולף ואפילו ישאר לך עודף מ-200K ש"ח.

אבל הם גדולים מידי עבור חיים עירוניים בעיר הגדולה.

לא היית סגור על השירוקו או שמדובר על רכב נוסף ?

א. אכן דובר על רכב שני, וכרגע האשה חזרה להטיל את זכות הוטו שהקנתה לה הטבעת שעל ידי השמאלית; ב. האמת היא שכבר לא כ"כ בא לי. לא יודע למה.

אגב, אשתי היתה מוכנה שהשירוקו תהיה הרכב היחיד שלנו, אבל הוא לא כ"כ פרקטי מבחינת ישיבה מאחור ומבחינת תא מטען.

פורסם

ה-C4 החדשה עם מנוע הטורבו - גם חסכוני (17 ק"מ לליטר - נתון יצרן), גם חזק, גם קבוצת רישוי אחת מתחת לגולף, ו-140 סוסים מתחת למכסה המנוע.

הזמן נסיעת מבחן...

פורסם

תודה על ההצעות.

מה לגבי האוקטביה RS? נכנסת בקלות בתקציב, שיא הפרקטיות, הרבה פלפל.

אני לא רוצה להתבטא בגסות כמו שהתבטא השותף שלי כשהציעו לו סופרב במקום פאסאט (ב- CC יש רק שני מושבים, ואין יותר TOPLINE), אבל האמת היא שקשה להתחבר למותג הזה, בין היתר בשל עדר המוניות. מצד שני, אחרי נסיעה נוספת בלאון FR (הפעם של אשתי), אולי יהיה מקום לנסות את ה- RS. תמיד חשבתי שיש משהו מגניב בזה שיש לך רכב שנראה סולידי, אבל בעצם יש לו הרבה פלפל ;-) השאלה היא אם הוא לא נראה סולידי מידי... (שלא לומר משעמם).

ה-C4 החדשה עם מנוע הטורבו - גם חסכוני (17 ק"מ לליטר - נתון יצרן), גם חזק, גם קבוצת רישוי אחת מתחת לגולף, ו-140 סוסים מתחת למכסה המנוע.

הזמן נסיעת מבחן...

התרשמתי מאוד לא לטובה מה- C4 2.0 הקודמת. אני יודע שהמנוע שונה, אבל הגיר לא... חוצמזה, אני לא רוצה להרגיש כמו רכב ליסינג.

פורסם

לדעתי חלקו את סכום רכישת הרכב - וקנו שני רכבים .

הונדה סיויק , גולף , מאזדה 3 - שנת 2003-2004 אוטומטית - למשפחה עד 60.000 ש"ח .

פולקסווגןדגם:גולף - PACIFIC אוט' 2.0נפח:2,000שנה:2004יד:2ת. הילוכים:אוטומטמחיר:62,000 ₪ למחיר מחירון לחץright_08.gifright_04.gif

סוג מנוע:בנזיןק"מ:39,824צבע הרכב:כסף מטאלימזגן:ישבעלות קודמת:פרטיתבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:לאתוספות:

PACIFIC מי שמבין יודע גמיש במחיר לרציניים בלבד !

right_06.gif

spacer.gifcenter_09.gifcenter_17.jpgcenter_18.gifאזור מכירה:תל אביבעיר/ישוב:

ובהפרש - רכב נוסף - קצת שונה וכיפי .

עלויות האחזקה יתקזזו עם ירידת הערך שיש לרכב חדש בשנתיים הראשונות .:idea:

ואין לחץ אם רכב אחד בטיפול , מוסך וכו' .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ה308 הההצבק עם המרווח פנים הכי גדול היא לא גדולה מדי חיצונית בנויה לא פחות טוב מהגולף ועיצוב הפנים הכי מרשים גם מקטגוריה למעלה והמנוע ב.מ.וו.

פורסם
(הפעם של אשתי), אולי יהיה מקום לנסות את ה- RS. תמיד חשבתי שיש משהו מגניב בזה שיש לך רכב שנראה סולידי, אבל בעצם יש לו הרבה פלפל ;-) השאלה היא אם הוא לא נראה סולידי מידי... (שלא לומר משעמם).

.

המראה שלו מעט סולידי אבל במבט נוסף הוא נראה קרבי. האומנם אוקטביה, אבל יש לו פלפל כמו שרשמת. בהחלט אופציה טובה. משעמם הוא לא.

כמו כן, לטעמי הוא נראה יותר טוב בדגם של הסטיישן (שלא נדבר על התא מטען - 1600 ליטר!!!. ככה תכניס כמה עגלות שרק בא לך :wink:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חבר'ה, צר לי לאכזב - אוקטביה vRS לא נמכרת כרגע - מחכים להצגת הגרסה מתוחת הפנים.

אייל, אני ממליץ על הסופרב 1.8TSI (אפילו ה"בסיסית" - Ambition) - איכותית להפליא, מאובזרת היטב, מרווחת בטירוף, נוחה ונוסעת לא רע בכלל.

הגיע הזמן להפסיק להיות "ישראלי" ולפסול רכבים רק בגלל הסמל - מצטער, אבל מבחינתי זאת ממש לא סיבה הגיונית, אלא שטות גמורה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה עם הC30 של וולוו ממש מגניבה,אקסלוסיבית.

הונדה סיוויק 5 דלת' למרות היותה מצועצעת מבחוץ ומבפנים נראה כי תספק את הסחורה במיוחד היותה פרקטית.

כמו כן טויוטה אוריס אוטו'.

ניסאן קשקאי ג'יפון קטן זריז,חסכוני,פרקטי,נראה טוב.

מיצובישי לאנסר ספורטבק

BMW סדרה1(אני לא בטוח כחדשה אולי משומשת).

וכמובן אודי A3.

פורסם

תודה לעונים. אז ככה:

א. מה- 308 אכן התרשמתי פנימית, אבל היא לא זריזה דיה. אני אוהב להרגיש את הגב נדבק לכסא. סטיה פרטית שלי מאז שנת 1990 כשנהגתי על גולף GTI.

ב. הסופרב פשוט גדולה מידי לחיים בעיר הגדולה, בלי קשר לסמל שיש לה מקדימה.

ג. ניסן קשקאי הוא בעיקר רכב עם פוזה של ג'יפ (גם אם בטיחותי), בעיני, ואנו שונאים פוזה של ג'יפ. בנוסף, הוא גם לא נוח דיו (מושבים נוחים מאוד חשובים לי).

ד. A3 - אופציה לא רעה, תודה. ראיתי שיש ספורטבק גם 1.8T וגם 2.0T. כבר שוחחתי עם נציג שהזמין אותי לקבל הצעה מפתה.

ה. סדרה 1 - אופציה מעניינת, תודה. תיאמתי נסיעת מבחן לשבוע הבא, כשנחזור מהראלי בקפריסין :-) :-). לא בטוח שתא המטען שלה מספק, אבל יש עכשיו מבצע מעניין לעו"ד, בו ה- 118 נמכרת ב- K160 ש"ח, שזה משמעותית זול מהגולף 160 כ"ס... אגב, ה- 318 נמכרת לעו"ד ב200 וקצת, כולל סאןרוף, חיישנים וכו'. רק התדמית קצת מפריעה לי; אולי באדום היא לא תורגש ;-)

ו. ה- C30 מכוערת בעיני, לא מבין מה מתלהבים מהתחת שלה. היא גם רק 3 דלתות.

לסיום: יפניות שאינן מאיצות מספיק זריז ו/או אינן מספקות חבילת בטיחות מלאה ו/או מצויידות בגיר מעצבן ו/או אינן נוחות דיין, אינן מתאימות לצערי, אף שהן מספקות אחריות לזמן ארוך יותר.

נותר לי אם כן, להראות לאשתי איך נראית לאון אדומה (מבפנים ומבחוץ); לנסות את ה- 1; לנסות את ה- A3, ולבדוק את האוקטביה (מזל שהם יושבים קרוב לאאודי ;-) ).

אם למישהו יצוץ רעיון שלא עלה כאן, אשמח לשמוע.

פורסם

אייל, בהצלחה. ממתינים לעידכונים נוספים.

במידה ותצטרך את עזרתי בשקודה (לגבי כל דבר) - תגיד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...