Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שרועש זה הנהג שנוהג על הפאביה, ואח"כ יוצא ממנה ועושה רעש בפורמים.

אומנם שומעים את המנוע בסל"ד גבוה קצת יותר מהמתחרות, אך לא באופן משמעותי בכלל. הגיע הזמן שתפסיקו לייעץ על רכב שלא נהגתם בו, כי זה כבר מתחיל לעצבן. אתם סתם טועים ומטעים.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיע הזמן שאתה, בתור זה שמפחד לצאת מהבית, ולא עובר 2500 טורים כי זה עלול חלילה לגרום לבלאי מואץ (נערכה הודעה ונמחקו ביטויים מתחום מצוות פרו ורבו) את האוטו, לא תגיד אם זה רועש או לא.

אהה ועוד משהו:

מה שאולי לך ישמע שקט ונוח ונעים, יכול להשמע לי רועש ונוקשה ולא נעים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
לקרוא למנוע1.6 המיושן והרועש של פולקסווגן בשרני זה כמו לקרוא לציפי לבני האחות השווה יותר של בר רפאלי.המנוע פשוט רועש ומחוספס מדי.

מיושן?

זהו איננו מנוע ה8שסת', אלא 16 שסת' שלמיטב ידיעתי יחסית חדש.

!AWDSOME

פורסם
הגיע הזמן שאתה, בתור זה שמפחד לצאת מהבית, ולא עובר 2500 טורים

הגיע הזמן שתפסיק להתערב במה שאתה לא מבין. יש לך רכב כזה?

לא ידעתי שיש לי מצלמה בתוך הרכב, וכשאני נוהג אתה יכול לצפות מהבית ולראות על איזה סל"ד המנוע עובד. הזוי! :shock:

פורסם
תודה לכולם, אכן ערכתי חיפוש וקראתי הכל... עדיין דילמה בין פאביה לסוויפט, אני אנהג על שניהם? מה דעתכם על איביזה החדשה? יש למה להכניס להשוואה

יופי, הורדת את המאזדה 2 מהמשוואה שלך, סימן שאני נשאר יותר ייחודי :-D

יאללה, פאביה! (למרות שבמגזין "אוטו" לא ממש מתלהבים ממנה - "סיכום: בינונית" :lol:).

ורציני - הייתי הולך או על המאזדה או על הסוויפט (עקב הדרישות שלך). גם בלי הדרישות הייתי ממליץ על שתיהן.

תגובה יותר רצינית ומעמיקה שלי (וגם של אחרים) תמצא בחיפוש שירשורים דומים - לא חסר (כמו שכבר ציינו פה).

נ.ב

אוראל, אם תראה את התגובה שלי אז "מאזדה 2 על הצד? לא, לא נראה לי". דווקא לי נראה, מאוד :twisted:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למה מאזדה 2 ירדה מהפרק? שמעתי עליה המון דברים טובים מאנשים שנהגו ברכב.

מנסיעה קצרה שהייתה לי (לא כנהג) התרשמתי מהעיצוב ומההתנהגות. היה נוח וכשהנהג קצת לחץ הרכב התנהג בצורה טובה.

לדעתי היא גם יפה יותר מהמתחרות שהצגת (בשחור).

פורסם
הגיע הזמן שאתה, בתור זה שמפחד לצאת מהבית, ולא עובר 2500 טורים

אתה רוצה להגיד לנו שהשתלת לווין סמוי שמודיע לך בכל רגע נתון על איזה סל"ד המנוע של STIO עובד ? כי לי נשמע שאתה ממש חד משמעי פה.

עכבר - מאיפה הקביעה הזו שפאביה לא אמינה ? כי שמעת באינטרנט שהתקנות מקומיות עושות לפעמים בעיות ? זה אומר שהרכב לא אמין ?

פותח השרשור - תתיחס בעיקר לתגובה של נטלי (NTL), היא בעלת פאביה, ועברה איתה יותר מדי במוסך עקב התקנות מקומיות.

כמ ושאתה רואה, היא עדיין "מאוהבת" בה, וכיום היא איננה עושה לה בעיות. בהצלחה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

היי, למען הבהרה, אין לי מושג על כמה סלד נוסע גיא בדרך כלל או בדרך יוצאת מהכלל, אבל פשוט משגע אותי, איך בנאדם בא וממליץ באופן חד משמעי על רכב ומסרב להודות שזה לא הרכב הכי טוב בעולם.

אני למשל הייתי מעדיף את המזדה 2 בין הרכבים שהוצגו כאן, אבל זה רק אני ולכן לא אמרתי שום דבר על אף אוטו.

לכל אחד יש טעם שונה ודרישות שונות.

פורסם

א. אם אין לך מושג על כמה סל"ד המנוע אצלי ברכב עובד, למה אתה יוצא בהצהרות חד משמעיות? כדי להרגיז או כדי להלהיט את הרוחות סתם?

ב. איך אתה רושם לי שאסור לי לרשום את דעתי על הרכב, בהתחשב בעובדה שיש לי רכב כזה כבר 5 חודשים? למיטב ידיעתי אין ולא היה לך רכב כזה, אנחנו לא יודעים אם נהגת בכלל על רכב כזה, ולכן עדיף שלא תיתן ייעוץ בלתי מבוסס בעליל, מכיוון שאתה סתם טועה ועוד יותר גרוע גם מטעה אחרים.

ג. לא טענתי שזה הרכב "הטוב ביותר בעולם" (כהגדרתך), אך אני טוען שזה הרכב הטוב ביותר שאפשר להשיג בקטגוריה, בהתחשב בעיצוב, מחיר, מנוע וגיר בפאביה.

אתה יכול להעדיף את המאזדה 2 שהיא גם מכונית מצויינת, אבל מכיוון שאין ברשותך את אחד או יותר מהרכבים שהוזכרו כאן, עדיף באמת שלא תכתוב שום דבר על שום רכב. אני (בניגוד אליך) כותב את דעתי מתוך ניסיון יומיומי עם הרכב.

פורסם
היי, למען הבהרה, אין לי מושג על כמה סלד נוסע גיא בדרך כלל או בדרך יוצאת מהכלל, אבל פשוט משגע אותי, איך בנאדם בא וממליץ באופן חד משמעי על רכב ומסרב להודות שזה לא הרכב הכי טוב בעולם.

אני למשל הייתי מעדיף את המזדה 2 בין הרכבים שהוצגו כאן, אבל זה רק אני ולכן לא אמרתי שום דבר על אף אוטו.

לכל אחד יש טעם שונה ודרישות שונות.

הבעיה היא, שהמאזדה איננה איכותית, מצועצעת מאוד מבפנים, לא שיא הטכנולוגיה בכל הקשור למנוע וגיר, מראה שנוי במחלוקת, והתחושה שאתה נוהג ברכב ליסינג צפוף למדי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גיא, אל תקח קשה את דעתו של בן אדם שבחר לקנות ג'ימני, מישום מה, ההעדפות שלכם ברכבים מאוד שונה.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
אני רק יכולה להגיד לך דבר אחד,

אם תקנה את הפאביה יש בערך 95% סיכוי שתתאהב בה בטירוף.

5% אחוז הנותרים אולי תגיע איתה למוסך לסידורי פלסטיקה שנשחטה בהתקנות מקומיות- ועדיין תהיה מאוהב.

אלא אם מדובר בפאביה מדגם F430 סקודריה או לחילופין פאביה מדגם בר רפאלי, קשה לי להבין מדוע ולמה צריך להתאהב בה. אבל שיהיה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נטלי, שימי לב שאיתך אין לי שום בעיה, כי את לא יוצאת בהצהרות של "הרכב הכי טוב שאי פעם שווק", את מודעת לעובדה שזו סופר מיני נחמדה ואהבת וזהו.

גיא, אין בעיה שתביע דעה, אבל יהיה נחמד אם תרשום "לדעתי הרכב..." כלומר שידעו שאתה אוהב זה אחלה סבבה והכל, מישהו אחר יכול לאהב יותר את ה2 כמו שאמרתי, כל אחד מה שהוא רוצה.

אני לא באתי ואמרתי פאביה חרא או פאביה זבל, אבל כל דבר יש לו פרופורציה.

פורסם

רוני, מכוון שאתה לא הבעלים של אחת כזאת (לא פאביה ולא בר רפאלי) אני לא מצפה ממך להבין. (למרות שעם כזה פרונט איך אפשר שלא לאהוב?)

אורס, מה קשורות הבעיות שיש לנו או אין לנו?

אתה קנית רכב שטח, אנחנו בעלים של סופר מיני, מישום מה הדעות שלנו לגבי רכבים לא זהות.

הפאביה נמכרה.:-(

• תוכן חדש...