Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי בעיה שהדעות לא זהות

יש לי בעיה עם קומץ אנשים שחושבים שהרכב הזה הוא יותר טוב מכל רכב שנוסע בכביש ולא חשוב אם זה סופר מיני או משפחתי או מנהלים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוני, מכוון שאתה לא הבעלים של אחת כזאת (לא פאביה ולא בר רפאלי) אני לא מצפה ממך להבין. (למרות שעם כזה פרונט איך אפשר שלא לאהוב?)

אם את מדברת על הפרונט של בר רפאלי, אני בהחלט מבין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב, מלאנו את מכסת ה3 עמודים, אפשר להפסיק בבקשה? :roll:

*מעיפה עוד כמה חפצים באויר, רק בשביל להיות בטוחה*

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

חבר'ה, גם אני הייתי לוקח מזדה 2 - כדי שתפסיקו לז*** בשכל על הפביה.

למען הכנות - אני מנוי נאמן של "אוטו" מזה שנים רבות ונהנה מהמגזין, אך לא מסתמך על תוצאות מבחני הדרכים שלהם - בשביל זה אני קורא מבחנים "מעט" יותר רציניים מגרמניה (ולעיתים גם מצ'יכיה ובריטניה).

אה, ובגרמניה (למרבה ההפתעה) - הם אוהבים ומעדיפים את הפביה על שלל המתחרות (גם הפיאסטה והאיביזה החדשות).

בכל מקרה,

שיהיה בהצלחה - שתי בחירות אופציות טובות - אני אישית מעדיף את הפביה (לא סתם יש לי כרגע פביה [השלישית שלי] ובקרוב מאוד היא תוחלף בחדשה [שוב...]) :-).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
חבר'ה, גם אני הייתי לוקח מזדה 2 - כדי שתפסיקו לז*** בשכל על הפביה.

למען הכנות - אני מנוי נאמן של "אוטו" מזה שנים רבות ונהנה מהמגזין, אך לא מסתמך על תוצאות מבחני הדרכים שלהם - בשביל זה אני קורא מבחנים "מעט" יותר רציניים מגרמניה (ולעיתים גם מצ'יכיה ובריטניה).

אה, ובגרמניה (למרבה ההפתעה) - הם אוהבים ומעדיפים את הפביה על שלל המתחרות (גם הפיאסטה והאיביזה החדשות).

בכל מקרה,

שיהיה בהצלחה - שתי בחירות אופציות טובות - אני אישית מעדיף את הפביה (לא סתם יש לי כרגע פביה [השלישית שלי] ובקרוב מאוד היא תוחלף בחדשה [שוב...]) :-).

אני גם לא מסכים תמיד עם מה שרשום ב"אוטו" אבל אני חושב שלזלזל ב"אוטו" זה שגוי כי הרמה מקצועית היא גבוהה.מבחני הרכב אותנטיים רק שהם מתנהלים בתנאים של הארץ ולא בתנאים של גרמניה או אנגליה שזה פשוט לא רלוונטי.

פורסם

פותח השרשור ביקש אמינות, שמירת ערך וכיף בנהיגה. המאזדה 2 עונה על כל הדרישות. בנוסף היא גם הבטוחה מבין השלוש.

תפסיקו לדחוף את הפאביה לכל חור. מי שרוצה תא נוסעים איכותי ואבזור רב, תציעו לו פאביה.

emotion of motion

פורסם
הבעיה היא, שהמאזדה איננה איכותית, מצועצעת מאוד מבפנים, לא שיא הטכנולוגיה בכל הקשור למנוע וגיר, מראה שנוי במחלוקת, והתחושה שאתה נוהג ברכב ליסינג צפוף למדי.

מצועצעת? לא ראיתי ברכב משחקי לגו וגם לא בובות של פאוור ריינג'רס. אולי התכוונת לזה שהחלקים לא נופלים ויציבים (בניגוד למכוניות אחרות שנופלות להם גומיות משום מה). איכותית? תלוי למי. לאחד שנוסע על יגואר לא. לאחד מ"פשוטי העם" (שרובנו כאלה) אז היא מספיקה בהחלט. לאמא שלי זה מספיק, ואתה מוזמן לראות את הבית שלי ולראות כמה היא רגישה בנוגע לאיכות.

שיא הטכנולוגיה? היא מאיצה יפה מאוד (אוטומט, לא לשכוח), ולא נראה לי שיש מכונית בקטגוריה שלה שזריזה ומהירה כמוהה(אוטומט, שוב מזכיר). מראה שנוי במחלוקת? באמת? כמו המאזדה 3 בעבר נכון? :roll: אולי למי שלא רגיל לצאת מחוץ לקונכיה של מראה שמרני (כמוך, כנראה).

רכב ליסינג צפוף? כנראה שלא נהגת באחת כזאת. אומנם אני לא כזה גבוה, אבל בהחלט גבוהים ממני ישבו ברכב ולא הרגישו בצפיפות. אה, ואני גם כל שישי מסיע עוד 4 אנשים ברכב, והם לא טוענים שום דבר נגד המרווח ברכב (ולא רזים, בלשון המעטה). כנראה שלא נמאס לך להתנגח ברכב הזה מבלי להכיר אותו לעומק, ולראות תגובה שלי, על כל הודעה שלך שלא ממש (שוב, בלשון המעטה) נכונה.

ואוראל, אם המאזדה 2 כלכך לא מתנהגת וכלכך גרועה, למה מאזדה מוציאים לה גרסת MPS? האמנם זה לא אותו הרכב, אך הבסיס הוא זהה.

ותאמין לי שאם רוצים, היא גם תהיה על הצד, הרבה יותר מהפאביה (גם מזאת שאצלך).

ועוד משהו - אתם תמיד טוענים שבמבחן רכב כזה וכזה הפאביה ניצחה או איך שלא תקראו לזה את המאזדה ואת הסוויפט ואת כל השאר (בארץ הכוונה). אז הינה, קראתי במגזין "אוטו" את הסיכומים לגבי המכוניות וכמו שכבר רשמתי (ומגזין "אוטו" זה לא סתם מגזין, אני צודק? :roll:) שורה תחתונה בפאביה: "בינונית". ב-2: "קניה טובה". בסויפט: "מאוד משתלמת".

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב חברים... לא התכוונתי לגרום לסיכסוכים :-) מחר אני עושה נהיגת מבחן על הסוויפט (נסיעה ארוכה) האם חשוב לבדוק את הרכב בעליות וכדי לעלות לירושלים?

ואח"כ ישר נהיגת מבחן על הפאביה... מה מקובל בנהיגת מבחן, אני יוצא מאשדוד עם הרכב אני יכול לבקש לנסוע לעליות לירושלים קצת סיבובים בבית גוברין וקצת מהירות על כביש 6 בחלק הדרומי?

ולא שכחתי את המאזדה...שבוע הבא יש נהיגת מבחן על המאזדה

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

אלון, צפופה היא לא.

נהגתי כמה פעמים ברכב של גיא (שומאכר) - אין ספק שהיא זריזה (למרות שאני לא מת על הגיר - עוד הילוך לא היה מזיק), מרווחת ונחמדה לנהיגה.

אני אישית לא אוהב את תא הנוסעים המצועצע והפחות איכותי, נוחות הנסיעה הדי נוקשה והעיצוב החיצוני (עניין של טעם, כמובן. אני פשוט לא מסוגל לחיות איתו).

גיא, איפה לעזאזל ראית שאמרתי שהיא לא מתנהגת טוב?

מבחינת אחיזה ויציבות - היא בכלל לא ברת השוואה אל הפביה - הפביה פשוט טובה ממנה.

ולויכוח ה"על הצד" - לא אכנס לזה בכלל.

אתה תמשיך להנות מה-2 ואני אמשיך להנות מהפביה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, גם אני לא מת על הגיר. אבל בין זה ולהגיד שהרכב עצמו לא שיא הטכנולוגיה ופשוט לנסות לקבור אותו?! מצטער מאוד. לא אשתוק לזה. הרכב מגיב טוב מאוד. ואם היה דגם ידני בארץ (אשליות), הסיפור היה נראה אחרת. לגמרי אחרת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, שים לב לדבריי - בכנות, אני די נהנתי לנהוג בה.

מצד שני, היא ממש לא "כוס התה" שלי (וציינתי בהודעה הקודמת מדוע) - בסופו של יום, אני נשאר עם הפביה שלי - שהיא פשוט עניין של העדפה אישית.

סה טו :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אין לי בעיה שהדעות לא זהות

יש לי בעיה עם קומץ אנשים שחושבים שהרכב הזה הוא יותר טוב מכל רכב שנוסע בכביש ולא חשוב אם זה סופר מיני או משפחתי או מנהלים.

אם הכוונה אליי, אני ציינתי שאני חושב שהפאביה הטובה ביותר בקטגוריה.

"קטגוריה"= סופר מיני.

יתרה מזאת אתה לא ענית לי על השאלה, והיא: האם נהגת על הרכב הזה? אם כן, לכמה ק"מ?

לי אישית יש בעיה עם קומץ אנשים שמתווכחים בפורום על רכב מסויים עם בעלים של אחד כזה, ומשכנעים אותו שהוא טועה.

פורסם

לקחתי את הסוויפט לנסיעת מבחן של שעה וחצי...מאשדוד דרך כביש 6 ועמק האלה, נסיעה לבד עם חבר בלי נציג... אחל'ה אוטו מאוד נהנתי בנהיגה, מאוד יציב על הכביש, החבר השתין במכנסיים ובכה מאיפה יש לך את האומץ לקחת סיבובים ככה באוטו שאתה לא מכיר... אבל אחרי 5 דק' נהיגה כבר מרגישים שהוא יושב כמו שצריך על הכביש...

בקיצור מאוד נהנתי...חוץ מהכיסאות שמאוד לא נוחים!!! מישהו יודע אם יש מצב לקבל משהו אחר במקום הכיסאות המקוריים???

בסקודה קבעתי נסיעת מבחן להיום, הגעתי וסיפרתי לה שעכשיו חזרתי מנסיעת מבחן של שעה וחצי מסוויפט לבד בלי נציג...

אז היא אמרה אצלנו זה גג15-20 דק'... אמרתי לה אני לא אספיק לצאת מהעיר ולחזור בזמן הזה...היא אמרה בתוך העיר זה מספיק טוב, אמרתי לה שכנראה שהם מוכרים מספיק רכבים ולהתראות...

עוד לא השתמשתי בקשרים בצמפיון...אבל אני אקח את הרכב לנסיעה נורמלית והיא תקבל על הראש על היחס המחפיר.

חבר שעובד בצמפיון, ואין לו רווחים על מכירות המליץ לי מאוד על האיביזה החדשה שיש לה מנוע וגיר מצויינים...? במידה והדגם ספורט כולל כל מה שאפשר יהיה במחיר של 107,000 ש"ח כדאי?

בתודה, עומר.

תחייה את החיים כי מחר תמות

• תוכן חדש...