Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קשקשן.

מה הקשר לסיבסוד חברות הליסינג?

דלק מוטורס הרימה לאויר את כל נושא הליסינג-ולא להיפך.

בדיוק. היא הרימה את נושא הליסינג ושמה קצוץ על לקוח פרטי. יצא לי לבקר באולם הראשי של דלק שלא ראוים אותך ממטר.

לפני 4 שנים ביקשתי לקנות מונדאו סטיישן. הצעתי לשלם 100% מקדמה ולחכות. צחקו לי בפרצוף. כי הם קונים סדאן במחיר טוב ומוכרים אותה לליסינג.

הפעם הלכתי לראות את ה2.

כששאלתי למה אני לא יכול לקנות אותה עם ג'אנטים נורמליים סיפרו לי שוב אותה מעשיה שזה כדי לשמור על מחיר נמוך.

לחברות הליסינג.

אפילו בנסיעת מבחן הבחור קבע לי את המסלול ודרש בתוקף לנסוע מנקודה A לנקודה B במסלול שהוא יקבע. כאילו, דא? מבחן?

גיל אגמון הוא גאון, אבל הוא יצר בועה שתתפוצץ לו ולתשובה בפרצוף.

אני מניח שאתה יודע היטב כמה עולה מאזדה 3 לשלמה שמלצר וכמה ישלם משה זוכמיר ממזכרת בתיה.

ממש אין קשר. כל מי שקונה מאזדה פשוט מסבסד חברות הליסינג שיוכלו לקבל עוד הנחה.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידידי היקר,

לדלק מוטורס אין "אולם ראשי".

למה הרגשת שלא רואים אותך מטר?- כי לא קיבלת הנחה? כי לא הסכימו להביא דגם במיוחד בשבילך שלא מביאים בצורה סדירה?

למה ניראה לך שיבואן יביא רכב אחד או כמה רכבים בודדים-אחרי זה יצטרך לשמור על מלאי חלפים לשנים ארוכות...

כשקונים במאסות-מקבלים מחירים טובים יותר מהיצרן-ככה מוכרים רכבים ביחס תמורה לכסף הכי גבוה שניתן

(לדעת מי שקובע)

ליבואן לא תמיד שווה ההתעסקות בפרטים כמו מגנזיום-את רוב הלקוחות זה לא ממש מענין ובטח לא ישלמו על כך תוספת, אין קשר לחברות ליסינג. להם יש את רמת האיבזור הנמוכה-אקטיב ואילו ללקוח הפרטי מיועד יותר רמת אבזור דינמאיק. ראית בחברת ליסינג דינאמיק?-לא, לכן הטיעון שלך נופל.

אני מסכים שזהו פרט חשוב-אבל אנחנו במיעוט. אם לא קנית את ה2 בגלל שלא ניתן לקבל אותה עם מגנזיום אז ההתנהלות שלך לוקה בחסר.מה הבעיה לקנות סט איכותי במרווח ברגים של 4X100?!

לא חסכו באבזור הבטיחות ולא בנוחות-מה שהכי חשוב.

נסיעות המבחן מוגבלות בזמן עקב נהלי החברה שמבוססים על העומס הקיים באולמות בכל הקשור לנסיעות מבחן. אזתבוא ותגיד לא מעניין אותי,שיביאו עוד רכבים,שישכרו עוד אנשים-אבל בתכלס זה לא משתלם ליבואן.מי שמבקש מראש ומדגיש שזה חשוב לו-יקבל נסיעה ארוכה יותר.נסה ותיווכח.

אין לך מושג כמה נימכרת מאזדה 3 לחברה אז אל תתימר לדעת-תתפלא לדעת כמה ששהנחות שלהם נמוכות. תקנה אלפי רכבים בשנה וגם אתה תקבל הנחות זהות.

בברכת שבוע טוב

פורסם

שזה תענוג לעבוד במקום שבו כל כך הרבה שינויים והרבה אפשרויות "להרכיב" רכבים לשביעות רצון הלקוחות.

אל תשכח ש"הרכבת" רכב לפי דרישות לקוח אומרת גם שהוא חייב לחכות עד שהרכב יגיע

ושאין הרבה רכבים במלאי מחכים למכירה מיידית.

נ.ב

אני מאוד לא מעריך חברות שעושות חלון גג בארץ-כי זה מה שהלקוח רוצה.

שאני שומע על זה זה מחרפן אותי-מזל שבדלק לא עושים זאת

פורסם

אני מאוד לא מעריך חברות שעושות חלון גג בארץ-כי זה מה שהלקוח רוצה.

שאני שומע על זה זה מחרפן אותי-מזל שבדלק לא עושים זאת

:mm_yeah:

פורסם

אני אישית מבין השלושה שם את המאזדה במקום השלישי, היא נראת ומרגישה מתפרקת מאוד לא נוחה והכי פחות בטיחותית.

לעומת זאת הפאביה מעט יותר צעירה כזאת ודינמית והשאר אבל נורא ריקנית ומשעממת בסופו של דבר ולא נעשה יותר מידי שיפור בפנים הרכב במכלולים ובבטיחות לעומת הדור הקודם.

הכי הייתי ממליץ על הסויפט, יצא לי גם לנהוג עליה, היא נורא יציבה, המנוע והגיר מגיבים מאוד מהר והם חזקים לשאר המתחרות, ברקסים ובכלל הבטיחות שלה מעולה וזכתה ב5 כוכבי ריסוק, גם כן הפנים נורא מזמין ונוח, ורואים שסוזוקי השתפרו באיך לייצר רכבים.

מה גם שהיא מאוד סחירה והמחירון נשמר, תשווה מול פאביה ומאזדה 2 מ 2008.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כרגע אני ערכתי נסיעת מבחן רק על הסוויפט, ומאוד נהנתי...

הכנתי לי מסלול יפה של מהירות, סיבובים ועליות והיא בהחלט הרשימה... הבעיה שהמסלול הזה בערך לוקח 2-3שעות מהסוכנות.

הייתי אתמול בסוכנות של סיאט בהרצליה ומאוד התרשמתי מהאיביזה, אבל כרגע כל הגל הראשון נמכר ורק בעוד 3 חודשים יגיע הגל השני... הזמנתי לחצי יום נסיעת מבחן על הדגם של DSG 7 הילוכים המפואר ביותר.

הבעיה שיש לחץ וזה ייקח קצת זמן עד שיארגנו נסיעת מבחן.

קראתי ביקורות טובות על הדגם החדש במבחני דרכים באירופה, (אני לא ממש מבין, אשמח אם מישהו ייתקן אותי) הבעיה שממש התלהבתי מהדגם של ה-3 דלתות ולו אין DSG רק הילוכים.

קראתי איפשהו שסיאט אמרה שהיא לא מוכרת את האיביזות החדשות לחברות ליסינג... האם זה נכון?

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם
אני אישית מבין השלושה שם את המאזדה במקום השלישי, היא נראת ומרגישה מתפרקת מאוד לא נוחה והכי פחות בטיחותית.

אתה שם לב גם למה שאתה רושם? כי המאזדה מבין ה-3 הכי בטיחותית.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לעומת זאת הפאביה מעט יותר צעירה כזאת ודינמית והשאר אבל נורא ריקנית ומשעממת בסופו של דבר ולא נעשה יותר מידי שיפור בפנים הרכב במכלולים ובבטיחות לעומת הדור הקודם.

הכי הייתי ממליץ על הסויפט, יצא לי גם לנהוג עליה, היא נורא יציבה, המנוע והגיר מגיבים מאוד מהר והם חזקים לשאר המתחרות, ברקסים ובכלל הבטיחות שלה מעולה וזכתה ב5 כוכבי ריסוק, גם כן הפנים נורא מזמין ונוח, ורואים שסוזוקי השתפרו באיך לייצר רכבים.

אני מקווה שאתה מדבר על תחושות

כי מבחינה עובדתית אתה פשוט טועה ומטעה!

תבדוק את עצמך לפני שאתה רושם שטויות כאלו

אחרי זה אנשים זוכרים שהם קראו/ראו/שמעו דברים שהם פשוט לא נכונים- ועל סמך זה מקבלים החלטות חשובות.

פורסם

כמה טעויות בפוסט אחד?

המאזדה היא הבטוחה מבין השלוש, היא היחידה עם 5 כוכבי בטיחות.

הפאביה צעירה ודינאמית? על איזה כוכב? ריקנית? היא דווקא מרגישה "הכי הרבה אוטו" מבין השלוש.

לסוויפט 4 כוכבי בטיחות ואין לה ESP.

emotion of motion

פורסם

מאזדה 2 שנת 08 מחירון - 86K. חדשה 105K בזמנו. סוויפט 08 מחירון - 84K. חדשה 102K בזמנו.

הנפילה של שתיהן שווה. הינה ההשוואה. ובכן, מה אתה בא להגיד בזה? (הפאביה לא נכנסה כרגע להשוואה כי עוד לא עברה שנה מצאת הפאביה החדשה, אם אני לא טועה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בשעה טובה

ניתן לשדרג לגלגלי מגנזיום למאזדה2 בגירסאת דינמיק בלבד

בעלות שולית של 2502 שח בלבד(לא יודע למה זה לא עגול)

• תוכן חדש...