Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

top gear - רוסיה עוד כישלון כביר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התוכנית הישראלית עם זה שפעם היה משחק עם הכדור כדורגל , בעניי היתה מוצלחת יותר מהקקי הזה.

הביאו 3 אפסים שאין להם שום נגיעה לתחום המוטרי (ללא תחקיר מצדי יש להדגיש), הרקע שלהם הוא שהם מתלבשים כמו האפסים האלו שהולכים לדיסקוטקים והם פעם היו בלהקות. טיפוסים מאוד מעצבנים והניסיון המלאכותי ליצור את הדינמיקה סטייל אנגליה שוב נכשלה בצורה שמזכירה את המקבילה האוסטרלית אבל פי עשר יותר מביך.

בהתחלה הם ירדו על הרכבים של השותפים שלהם (דיסקוברי או רנג' רובר לא זוכר לא היה אכפת לי מספיק לשים לב , MX-5 ופורשה 911 שנת 85 אם זכור לי נכון ). מדדו את הזמנים על המסלול , ההתרשמות שלי הייתה שמדובר במסלול שלא תוכננן בצורה מאוזנת מספיק , אבל אין לי מספיק ניסיון בשביל לתת חוות דעת רצינית.

אחר כך עשו תחרות בסנט פיטרבורג בין ספינת מרוץ ובוקסטר , אגב למדדתי יותר על הספינה העלובה מאשר על הרכב שכן המנחה ככל הנראה שכח את התפקיד שלו והתמקד יותר בלדבר עם שוטרים ובלנסות לנצח במירוץ המזויף שלהם.

מה עוד ... הזמינו את הכוכבניות וכוכבים העלובים לעשות מנגל ותאי ולנהוג על המכונית הלא עממית שלהם וזהו פחות או יותר , הה וגם היה חדשות שבהם הראו תמונות והתווכחו על כמה דלתות יהיו להם ואיך יקרא המרכב שלהם .

לסיכום דמיינו 3 חיים כהנים רוסיים וקיבלתם עוד כשלון של תוכנית רכב עם השם TOP GEAR בכותרת שלו.

פורסם

רוסים תמיד מחקים כל דבר אפשרי.

גם הישראלים ככה אין מה לעשות, לפחות היו מחקים משהו שהוא חיקוי מוצלח.

פורסם

אפשר אולי לינק לזה,יהיה מעניין לצפות בתוכנית.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

תודה על הלינק

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אחרי הגירסה הרוסית, פתאום הגירסה האוסטרלית נראית לא רע בכלל.

אכן נראה שהמנחים אינם מקצועיים מספיק והתוכנית כולה מרגישה חובבנית.

הדבר היחיד שהיה חסר שם זה סאנוד גרוע (מוגבר יותר מדי עד לרוויה).

את הבדיחות מן הסתם לא הבנתי משום שאני לא דובר השפה והסתמכתי על התרגום לאנגלית.

כמה חבל.

דני G.

פורסם

תראו....

כמובן שהכי קל זה להשתלח בתוכנית ולהעביר ביקורת, אך אני חושב שיהיה זה לא הוגן.

נכון, התוכנית לא מתקרבת למקור. נכון, המנחה הראשי לא קרוב לג'רמי ושני הפוצים הצעירים בהחלט לא קרובים להמונד ומיי... אך

1. הלוואי עלינו הפקה אשר מתקרבת ולו קצת לרמה כזו. המופע המוטורי הוא פשוט בדיחה מביכה אשר גורמת חוסר נעימות לצופה.

2. המנחים נבחרו עמ"נ לפנות לקהל היעד של התוכנית. רוסיה הנה בין השווקים הבולטים באירופה ברכש של מכוניות יוקרה והעניין הכללי במכוניות מתרכז בפלח גילאים צעיר יותר (להבדיל מאנגליה, שם הוא מתפרש על כל הגילאים).

ולסיכום -

שכחתם דבר אחד. גם טופ גיר הבריטית, כאשר הייתה תוכנית נישה, אשר הונחתה ע"י מומחה רכב הייתה לא יותר מתוכנית נישה לקומץ מעריצים. התוכנית הפכה למגה-הצלחה רק לאחר שהגיעו לשם מנחים, אשר הצד החזק שלהם הינו בידורי, ולא מוטורי.

כמובן, הם יודעים לנהוג, מבינים במכוניות ברמה כלשהי, מכונאות מינימלית והיסטוריה מוטורית - אך הם לא נהגי מרוצים (טיף הוא יוצא מהכלל, אפילו באנגליה) לשעבר.

התוכנית היא שואו, מופע. וככזאת היא צריכה לפנות לפלח שוק רחב ככל הניתן - ולכן רמת הבדיחות והמנחים.

וחוצמזה - רגע... הם רק התחילו. תנו להם ללמוד מהתעויוט ולהשתפשף.

ולסיכום פעם שניה - אין על טופ גיר המקורית. :-)

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

ולסיכום -

שכחתם דבר אחד. גם טופ גיר הבריטית, כאשר הייתה תוכנית נישה, אשר הונחתה ע"י מומחה רכב הייתה לא יותר מתוכנית נישה לקומץ מעריצים. התוכנית הפכה למגה-הצלחה רק לאחר שהגיעו לשם מנחים, אשר הצד החזק שלהם הינו בידורי, ולא מוטורי.

כמובן, הם יודעים לנהוג, מבינים במכוניות ברמה כלשהי, מכונאות מינימלית והיסטוריה מוטורית - אך הם לא נהגי מרוצים (טיף הוא יוצא מהכלל, אפילו באנגליה) לשעבר.

טעות בידך. כל שלושת מגישי טופ-גיר הנוכחיים היו עיתונאי רכב טרם הגעתם לתכנית. ג'יימס מאי, למשל, היה בין הכותבים המבריקים והמקוריים יותר של קאר מגזין

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הטעויות שלך הם כדלכמן:

א. גם אם טופ גיר אנגליה אינה תוכנית רכב טהורה , המקבילה הרוסית אינה תוכנית רכב בכלל. מכיוון שהמכוניות בכלל לא זוכות להתייחסות אצלהם מלבד ברמה מאוד שיטחית, לדוגמה : "מה זה חהחהחהחה זה מזדה החחהחהחה זה צעצוע חהחהחהחה מה? אם ישאלו אותי במה אני נוסע מה אני יגיד? מזדה? חהחהחה איך בכלל אומרים את זה מזדה חהחהחהח זה מוזר חהחהחהח.

ב. בהמשך ל-א' , אתה רואה פוטנציאל אני רואה חורבן בית 3. הטיפוסים האלה הם חסרי כשרון, חסרי הומור וחסרי כל התלהבות או עניין ברכבים.

ג. רמת ההפקה היא ברמה מאוד נמוכה , הציפיות שלך הם נמוכות מאוד אם אתה משתמש בהפקה ישראל כאמת מידה כלשהי בתחום. אחד המקומות שזה היה בולט להחריד היה בצילומי המסלול , בחירת הקומפוזיציות ועבודת המצלמה היתה חובבנית לגמרי, צילומי האולפן לעומת זאת היו סבירים בהחלט.

ד. למי אכפת מקהל יעד, מדובר בשלושה שמוקים שאין להם מושג על עולם הרכב

פורסם

1. הלוואי עלינו הפקה אשר מתקרבת ולו קצת לרמה כזו. המופע המוטורי הוא פשוט בדיחה מביכה אשר גורמת חוסר נעימות לצופה.

2. המנחים נבחרו עמ"נ לפנות לקהל היעד של התוכנית. רוסיה הנה בין השווקים הבולטים באירופה ברכש של מכוניות יוקרה והעניין הכללי במכוניות מתרכז בפלח גילאים צעיר יותר (להבדיל מאנגליה, שם הוא מתפרש על כל הגילאים).

ולסיכום -

.

.

ולסיכום פעם שניה - אין על טופ גיר המקורית. :-)

1. לא הייתי רץ לחתום על המשפט הזה ואני בכלל לא משוכנע שזה לא ההיפך.

2. תגיד, זו תוכנית שיווק? פרזנטציה של גורמים בתעשיה/ממשל ברוסיה? את מי מעניין מה הם מנסים לשווק. זו אמורה להיות תוכנית רכב או לפחות תוכנית בידור בתחום הרכב.

3. מי יודע לנהוג - ג'יימס מיי (קפטן סלואו) ? ריצארד המונד ? ג'רמי קלארקסון (תסתכל פעם איך הוא יושב במכונית ואיך הוא אוחז ומסובב את ההגה) ? אל תתפתה להאמין למה שאתה רואה בסוף, הצילומים עוברים עריכה סופר-מקצועית שיכולה להפוך גם בבון לא מפותח לנהג-על.

טיף הוא לא היחיד, ג'יסון פלאטו הוא נהג מרוצים בהווה - מתחרה ב BTCC.

ולסיכום - יש על טופגיר ----> 5th Gear. קצת פחות מצחיק, הרבה יותר מעניין.

דני G.

פורסם

ראיתי את זה היום,

דווקא לא כזה גרוע לטעמי. יותר מעניין מהאוסטרלי לדעתי, כמובן שזה לא ברמה של הבריטי.

emotion of motion

פורסם

3. מי יודע לנהוג - ג'יימס מיי (קפטן סלואו) ? ריצארד המונד ? ג'רמי קלארקסון (תסתכל פעם איך הוא יושב במכונית ואיך הוא אוחז ומסובב את ההגה) ? אל תתפתה להאמין למה שאתה רואה בסוף, הצילומים עוברים עריכה סופר-מקצועית שיכולה להפוך גם בבון לא מפותח לנהג-על.

טיף הוא לא היחיד, ג'יסון פלאטו הוא נהג מרוצים בהווה - מתחרה ב BTCC.

ולסיכום - יש על טופגיר ----> 5th Gear. קצת פחות מצחיק, הרבה יותר מעניין.

דני G.

מדבריך משתמע, שבגלל שלמנחי פיפט גיר יש יתרון בנהיגת מירוצים על מנחי טופ גיר, זה עושה אותם ליותר טובים כמנחי תוכנית רכב? אני חושב שהעובדות שאתה מסתמך עליהן שטותיות, הקשר בין שני הכישרונות שצוינו הוא ממש לא יחיד ליחיד.

אז אולי טיף נהג טוב יותר מג'רמי אבל השני יודע דבר או שניים על מכוניות ונהיגה, בהיתחשב (בין היתר) בעובדה שנהג כמעט על כל מה שקיים והכי חשוב אומר את האמת (או לפחות את דעתו האמיתית) חד וחלק בלי פילטרים, ומעביר את החוויה בצורה יותר ברורה.

לדעתי טופ גיר יותר מעניינת ויצירתית, לעומת פיפט שמציגים גישה יותר "פוליטיקלי קורקטית" וקרה.

CoupéF7R

פורסם

ג'רמי לא בהכרח אומר תמיד את האמת, ובוודאי לא את כל האמת.

הוא אומר את מה שצריך כדי לשמור על רייטינג, הצלחה, תקציבי עתק והרבה כותרות.

שים לב איך עניינים של מיצוב, דעות קדומות ועוד שיקולים סובייקטיבים תופסים מקום מכובד במסגרת הפסיקות שלו.

הוא אכן מדבר חד וחלק, אבל אני משער שיש לו הרבה פילטרים בדרך למה שיוצא למסך.

ושלא תהיה טעות - אני דווקא אוהב את זה כך. לא סובל השוואות אובייקטיביות בין מכוניות שבמהותן דומות.

מעולם לא קניתי אוטו משיקולים אובייקטיביים בלבד, ולא מעניין אותי לראות תכניות רכב צרכניות.

צרחניות דווקא כן :-)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...