Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדה על קסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עוד זה בתקן אז זה בסדר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הייתי כמה ימים בפורום , לא להאמין איזה תגובות קיבלתי פה מכול היפי נפש עוד מעט יוצאו חוק שאסור להשים רדיו דיסק ברכב

כי רק עבריינים שומעים מוזיקה שלא לא לדבר על סאב זה מפגע תעבורתי

עדכון קטן: הייתי במשטרה כבר פעמיים פעם אחד ביום שישי אך אחד לא היה שם פעם שניה היום

ובואו אני יספר לכם מה אמרו על השוטר הזה שאני לא רוצה להגיד איזה איחולים אני מאחל לו : שאר הבוחני תנועה לא מוכנים לבדוק לי את הרכב מהסיבה שהם לא רוצים להתעסק איתו ואני מצטט " אף אחד לא מתעסק איתו הוא ברמה של פח אשפה!"

אם השוטרים כבר מקללים אותו אז שתבינו באיזה כלב מדובר

בכול אופן הקסנון אחרי שהוא יבדוק את הרכב ויחתום כמו ילד טוב הקסנון יחזור למקום עם אנג'ל אייז

ולכול אלה שמסתנוורים שישמו משקפי שמש

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם
לא הייתי כמה ימים בפורום , לא להאמין איזה תגובות קיבלתי פה מכול היפי נפש עוד מעט יוצאו חוק שאסור להשים רדיו דיסק ברכב

כי רק עבריינים שומעים מוזיקה שלא לא לדבר על סאב זה מפגע תעבורתי

עדכון קטן: הייתי במשטרה כבר פעמיים פעם אחד ביום שישי אך אחד לא היה שם פעם שניה היום

ובואו אני יספר לכם מה אמרו על השוטר הזה שאני לא רוצה להגיד איזה איחולים אני מאחל לו : שאר הבוחני תנועה לא מוכנים לבדוק לי את הרכב מהסיבה שהם לא רוצים להתעסק איתו ואני מצטט " אף אחד לא מתעסק איתו הוא ברמה של פח אשפה!"

אם השוטרים כבר מקללים אותו אז שתבינו באיזה כלב מדובר

בכול אופן הקסנון אחרי שהוא יבדוק את הרכב ויחתום כמו ילד טוב הקסנון יחזור למקום עם אנג'ל אייז

ולכול אלה שמסתנוורים שישמו משקפי שמש

אולי מדובר בכלב לא קטן, אבל הכלב הזה עושה תפקידו נאמנה בזה שהוא מנסה לפחות להוריד אנשים כמוך מהכביש.

ואם יהיו עוד כלבים כמוהו שיתפסו אותך, אולי בסוף תבין שלא כל החיים סובבים סביב פירוק של הפנסים, אישור בבדיקה והחזרתם למקום.

יותר מזה, אולי כלב רציני יותר יגרום לך להבין שאתה לא יכול לעשות מה שמתחשק לך ושכל שאר הנהגים יקפצו (או ירכיבו משקפי שמש).

ולסיום, עדיף כלב שוטר מאשר נהגים כלבים(חסרי התחשבות) בכביש.

פורסם
BMW תאמין לי חביבי הכביש מלא בכלבים הרבה יותר גדולים ממני

בוא רק נאחל שכול הכלבים האלה ינהגו כמוני

זה נכון, הכביש מלא בק&ות ואולי דווקא אתה נוהג בסדר, אבל עם כל קקה כזה בכביש יעשה מה שבא לו ומה שמתחשק לו(כמוך למשל) בניגוד לחוק הקיים (גם אם הוא דבילי) אז כבר נקבל גם נהגים מחור*נים וגם חסרי התחשבות בסובבים אותם..בכלל יהיה שמח.

• תוכן חדש...