Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מחלקת עסקים בלופטהנסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני יודע שאולי רוב משתתפי הפורום הם צעירים שלא נוסעים בנסיעות עסקים, אבל חלקינו כבר לא כ"כ צעירים...

אז למי שיש ניסיון, ויכול להשוות זאת לאל-על, למשל, אני אשמח. ממה שהבנתי, מדובר על מחלקה אמיתית ולא רק "וילון" כמו בטיסות הפנים שלהם, או לפעמים בטיסות של אוסטריאן.

אני זוכר גם שאחד המשתתפים הוא נצר למשפחת עובדים בחברה, אני רק לא זוכר מי - אבל אשמח אם תגיב מניסיונך.

תודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמנם לא טסתי במחלקת העסקים של החברה אבל במחלקת הנוסעים הרגילה בטיסות לאירופה השירות , האוכל , היחס והמושבים במטוס היו ליגה אחת מעל אל על .

ואני מניח שבמחלקת העסקים מקבלים פינוק של ממש .

פורסם

חווית טיסה; במיוחד בטיסות טרנס אטלנטיות. אני הכי אהבתי מושב שהוא כמעט מיטה מתוצרת ריקארו.

פורסם

במסגרת העבודה שלי אני נוסע יחסית הרבה לגרמניה - כמעט תמידבמחלקת תיירים, לעיתים במחלקת עסקים.

בלופטהנזה אכן מדובר במחלקת עסקים אמיתית, עם שירות אמיתי.

החברה המועדפת עלי היא לופטנהזה, טובה פי כמה מאל-על בנושאי איכות השירות והמרווח לרגליים (בלופטהנזה מפעילים טיסות במטוסי בואניג 747-400 או אירבאס A340 מרווחים לעומת אל-על שמפעילה מטוסי 737 צפופים כמו קופסאות סרדינים בקווים אלו).

פורסם
הטיסה היא לפרנקפורט, כנראה 747-400.

טסתי לא מזמן.

אחלה מחלקת עסקים, כיסא שהופך כמעט למיטה ישרה, המון מרחב לרגליים.

דברים רעים - אוכל מגעיל, רעש דיי חזק.

אם להשוות לאל-על - של אל-על קצת יותר טובה, כיסאות קצת יותר חדשים, אוכל קצת יותר טוב, חוץ מזה דיי זהה.

פורסם

בשנתיים-שלוש האחרונות אלעל עשו שיפור עצום בשירות שלהם, במיוחד במחלקות היוקרה (עסקים/ראשונה).

טסתי עם אלעל מפרנקפורט גם באוקטובר השנה וגם באוקטובר שנה שעברה - שום תלונות. להיפך.

כל המחלקת עסקים עברה שידרוג, עם כסאות חדשים, גדולים ומרווחים יותר וכמובן שהוגדל גם מרחב הרגליים.

בביזנס של לפוטהנזה טרם יצא לי לטוס, אבל אבא שלי בחן כמה וכמה חברות אירופאיות (בעיקר SWISS, לופטהנזה, אוסטריאן, בריטיש ואיבריה),

וברירת המחדל שלו היא אלעל, כאשר הוא לפעמים פוזל אל לופטהנזה/בריטיש רק כאשר זמני הטיסות נוחים יותר.

(איבריה פשוט קטסטרופה. מדובר על מחלקה רגילה רק שעל שלישיית כסאות משובצים רק 2 נוסעים. ביזיון :?)

תחכה לתשובה מאוראל RS.:-)

אוראל סתם משוחד :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אה, זה באמת היה אוראל... נמתין לשמוע ממנו.

אגב, SWISS הם מצויינים. אבל אכן LH נוחים יותר משמעותית הפעם מבחינת השעות, לעומת אל על או כל חלופה אחרת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בשורה התחתונה, בחברות האירופאיות הגדולות (SWISS, בריטיש, לופהנזה, אייר פראנס-KLM) - המחלקות עסקים טובות ומעלה.

לך על החברה שנותנת לך את השעות טיסה הכי נוחות בשבילך, וסגור עניין :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נכון שיותר מרווח והשירות טוב אבל יצא לי לטוס איתם לארה"ב דרך שוויץ , ובדרך לשוויץ חטפתי 5 שעות פרסומות במסכים במקום סרט או מוזיקה, וזה חירפן ובגדול. (טסתי בתיירים במסגרת העבודה)

כמו כן ,הדיילות שם בנות 50 ומעלה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בשביל טיבסה לפרנקפורט, שלוש ומשהו שעות אתה מתלבט ? קח מה שהכי נוח לשעות שלך.

הייתי מבין אם אתה טס לסינגפור או לניו יורק, אבל בטיסה קצרה כזו כל מה שאני מבקש זה שיהיה שקט, קצת מקום ואלכוהול.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...