Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן, הגיע הזמן. התינוק הראשון עומד לצאת בעוד פחות מחודשיים ואני צריך להוסיף רכב משפחתי לאישתי ולבית.

כיוון שהתקציב מצומצם חשבתי לקנות רכב מליסינג שם ניתן לקבל סביבות 13% הנחה על רכבים שמורים למדי.

יפני זה דרישה בגלל אמונות האמינות שאני מאמין בהם - אני מעדיף שלא יהיו כאלו שינסו לשכנע אותי לסיטרואן, רנו וכו. כנראה גם שאני לא אשתכנע אז זה פשוט מיותר :-)

לפי הבדיקות המקדימות יוצא שהרכב ייצא כערך 2006. הרכבים הבולטים הם בינתיים הם

סוברו אימפרזה 1600 (לא אוהב את המראה)

לנסר 1600 (אופציה מועדפת למדי)

מזדה 3 (בחברת הליסינג רוצים עבורה מחיר יקר למדי)

אז השאלות הן כאלו:

1. על מה ממליצים בעלי הניסיון בפורום - דגש על אמינות ומחיר אחזקה

2. מאיזו חברת ליסינג כדאי לקנות

בינתיים בדקתי בניו קופל ושם ההנחות לא היו משמעותיות יותר מדי (כאמור - 13 אחוז בערך על לנסר או אימפרזה)

תודה מראש לעונים :-)

ניב

פורסם

היי, אני אישית ממליץ על רכישה באלדן, הם די אמינים (עד כמה שניתן, כי לא תמיד הם יכולים לדעת מה עבר על הרכב).

לגבי הרכב: לאנסר זה אוטו חלש, עם מושבים לא נוחים שישבור לך את הגב.

מאזדה 3 גם לא חזקה במיוחד, כבדה זוללת דלק וצפופה, אבל זה עדיף על הלאנסר.

תבדוק אם פוקוס נכנסת לך לתקציב (לא יפני אבל האמינות בסדר גמור, מדבר מאחזקת פוקוס 04 כ3 וחצי שנים)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לנסר היא ניראת לי האופציה הטובה ביותר אני מכיר לנסר אחת שעברה חיים מאוד קשים שהיתה בליסינג ולא הראתה שום בעיה עד שמסרו אותו בחזרה בקילומטר ה140 אלף! חלשה היא לא!! גם לא ביחס לאימפרזה עם מנוע ה1.5 וגם לא ביחס למאזדה,

לאוטו משפחה הוא יהיה אופציה טובה מאוד! כסאות ששוברים את הגב אני אישית לפחות לא הרגשתי גם בנסיעות ארוכות.

אתה יכול לשבת בה תרגיש בעצמך! בגדול שווה את הכסף

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

אני ממליץ לך להוסיף לרשימת החיפושים את נוסן אלמרה פרפקט מנוע 1800 סמ"ק.

ביטוח מקיף יותר זול מאשר ללנסר או מאזדה 3, צריכת דלק דומה למשפחתיות 1600 סמ"ק,

מכונית אמינה, בטיחות טובה, מחיר מחירון לא מהגבוהים (יחסית לרכב יפני), אין טיפול טיימינג (שרשרת תיזמון במקום הרצועה).

כמו כן, אולי כדאי לחשוב על פורד פוקוס רק בגלל הבטיחות הגבוהה שלה.

מה עוד - יש מבחר גדול של פוקוסים ישירות מליסינג .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי פוקוס ה04 אכן אמינה.הדגם החדש נחשב אצל מכונאים פחות מוצלח ואמין מקודמו.

אני אישית קניתי בזמנו ב2006 מאזדה 3 קומפורט 2004 מאויס עם 74000 ק"מ על השעון (והתחייבות בבדיקה כמובן ואחריות לשנה מנוע וגיר) ומכרתי לפני כחודש:cry: עם כ200 אלף ק"מ

כשחוץ מטיפולים שוטפים לא ראיתי מוסך.

צריכת דלק בנסיעה עירונית היא ממוצע של ליטר ל10 ק"מ בממוצע.

ממליץ בחום (גם על האוטו וגם על אויס.)

חבר,אתה חופר

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עבדתי בחברת השכרה שם מצאתי כי המאזדה 3 היא מכונית פנטסטית . יש לה רק בעיה עיקרית אחת וזו צריכת הדלק שלה . דגם ה2 ליטר משום מה חסכני יותר ועל כן הייתי ממליץ לחפש אחד כזה . אופציה אחרת טובה לא פחות היא הטויוטה קורולה מהדור הקודם . המכונית מרווחת למדיי , חסכונית , זריזה ומאוד אמינה .

פורסם

מצטרף להמלצות על ה3, אבל אני לא חושב שתמצא אחת ב55k ישירות מחברת השכרה או ליסינג. כי בתקציב כזה, ה3 צריכה להיות שנת 2004-2005 והם לא מחזיקים רכבים בשנתונים האלה.

פורסם

אני מציע לבדוק את יונדאי אקסנט. מכונית פשוטה אמינה וזולה שמציעה מרווח מספק למשפחה עם ילד אחד.

נכנסת לתקציב ממודל 2007 אחרי ליסינג, דגם ה-1.6 עדיף בהרבה ולא נדיר בחברות הליסינג וההשכרה, פער המחיר בין ה-1.4 לבינו לא גדול.

מבין האופציות שאתה ציינת, הסובארו מאוד מיושנת וצפופה. הלאנסר עדיפה מבחינת מרווח והיא גם מעט יותר מודרנית והמאזדה היא הכי טובה מבין השלושה גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת איבזור.

פורסם

מה לגבי האופציות הצרפתיות? שווה לשקול גם C4 (שחוץ מצריכת דלק טיפה גבוהה מהממוצע אין לה הרבה חסרונות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חבר'ה עבר כימעט שנה וחצי, אני מאמין שהבחירה כבר נעשתה!

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• תוכן חדש...