Jump to content

orontal

  • הודעות

    40
  • כאן מאז:

הנקודות של orontal

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. לך על פיז'ו 306 . תשתדל תקנות אותה ידנית . אפשרות אחרת היא ללכת על פיז'ו 206 שנת 99' כשמערכת החשמל שלה עוד הייתה פשוטה . עוד מכונית היא ה106 משנתון מאוחר ככל שתוכל .
  2. בדוק איזון גלגלים בכל פנצ'ריה נורמאלית .
  3. orontal

    פיאט ספיידר

    לך על ה850 ספיידר . היא לדעתי יותר מרגשת , יותר ייחודית עם המנוע האחורי שלה , והיא מזכירה את הימים של הפיאט 500 . היא יותר קונה את ליבי פשוט .
  4. אם אתה מחפש ראש שקט לך על מאזדה3 או יונדאי i30 . אם אתה מחפש תחושת ערך מוסף נוספת לך על הפוקוס . יש מבחן השוואתי עליו תוכל לקרוא בhttp://www.icars.co.il . ראיתי את זה תחת קטגוריית מאמרים .
  5. איפה יום המסלול מתקיים ?
  6. דייהטסו סיריון יכולה ליהיות אופציה טובה משנתון 2006 . יש סקירה השוואתית עליה תוכל לקרוא ב www.icars.co.il
  7. המנוע של הסיריון הוא מנוע של יאריס . מדובר במנוע מעולה , גם חסכוני וגם נמרץ . בתור אחד שעבד הרבה עם סיריונים , האמינות גם גבוהה .
  8. היאריס היא קנייה טובה . לכי על זה . מכונית אמינה , איכותית , בטיחותית ונפוצה למדיי . יהיה לך קל גם למכור אותה בהמשך . כבונוס היא גם מהנה לנהיגה ולא רק חסכונית .
  9. הפוקוס מכונית נהדרת מניסיון . קראתי עליה ביקורת באתר www.icars.co.il
  10. בקיצור מתי ואיפה האירוע . אני רוצה לסקר אותו .
  11. בדוק לגבי רצועת הטיימינג . יש להחליף כל 90K ק"מ . חוץ מיזה אוטו די אמין עם עלויות נמוכות . יש לי ידידה שרכשה אחת שכורה , והיא מרוצה עד לגג הגבוה שלה . מניסיון שלי עם פיאט 500 רובוטית , הגיר לא כל כך מרגיז , ואפילו ניתן להינות מתחושת החיבור המכאנית שלו ומהחיסכון בדלק .
  12. מניסיון עם הC4 בחברת ההשכרה ב עבדתי , מדובר ברכב זריז וחסכוני , אך רועש מעט ובעל אופי מאוד לא ספורטיבי. תיבת ההילוכים מעט מעצבנת אך לא משהו קריטי . הוא גם לא נוח במיוחד , והמושבים שלו מוזרים . הפורד פוקוס עדיפה בעיקר מדגמי הדור ה2 שנותנים תחושת איכות גרמנית .
  13. עבדתי בחברת השכרה שם מצאתי כי המאזדה 3 היא מכונית פנטסטית . יש לה רק בעיה עיקרית אחת וזו צריכת הדלק שלה . דגם ה2 ליטר משום מה חסכני יותר ועל כן הייתי ממליץ לחפש אחד כזה . אופציה אחרת טובה לא פחות היא הטויוטה קורולה מהדור הקודם . המכונית מרווחת למדיי , חסכונית , זריזה ומאוד אמינה .
  14. אני מכיר את הפליסיה אישית . הייתה לי כזאת , והיא הייתה בעייתית מבחינת חלודה ומערכת החשמל שלה גם עשתה לי קצת בעיות , שמשום מה לא היה זול כל כך לתקנן . המכוניות הזאת גם סובלת מנטיה להתחממות ץ דייהטסו אפלאוז היא מכונית חביבה למדיי , אך חלקי החילוף שלה לא זולים במיוחד . הייתי ממליץ על 3 אופציות אחרות בתקציבך : מאזדה 121 , פורד פיאסטה , קאיה פרייד . יש עליהן אפילו מבחן השוואתי באתר www.icars.co.il
×
×
  • תוכן חדש...