Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לראות הונדה סיויק מבן אדם פרטי והוא אומר לי שהוא מתחייב בבדיקה על גיר ועל עוד כמה דברים שאני לא זוכר , השאלה היא מה זאת אומרת מתחייב בבדיקה וגם איפה הכי כדאי לעשות בדיקה לאוטו לפני הקניה באזור המרכז ומה המחירים ומשך זמן הבדיקה .

תודה לעונים

פורסם

הגיוני ונכון להתחייב רק על תאונות.

אם הרכב, נניח, יד ראשונה, בעל הרכב יכול להתחייב (בכתב) לפני הבדיקה, שהרכב לא עבר תאונות, כי הרכב היה רק שלו, והוא יודע זאת בוודאות.

אם בבדיקה מגלים, שכן הייתה תאונה - אתה יכול לדרוש ממנו את מחיר הבדיקה בחזרה, כי הוא הרי התחחיב על העדר תאונות.

התחחיבות על מנוע וגיר ומכלולים אחרים זה בולשיט, כי ברוב הבדיקות ירשמו הערות כאלו ואחרות לגבי מנוע או גיר, גם אם בגדול הם תקינים, ואז מתחילים ריבים ובילבולי מוח בין המוכר לקונה.

בדיקה לרכב פרטי עם מנוע בנזין 4 צילינדרים עולה בערך 400-450 ש"ח, משך הבדיקה כחצי שעה.

באופן כללי - "מתחייב בבדיקה" = מצהיר שהמכלולים המדוברים תקינים, ואם בבדיקה מגלים אחרת, מוכן לשאת בעלות הבדיקה.

פורסם

תודה אחי ***עריכה - אם הוא אחיך - דבר איתו בבית *** ענית לי על השאלה אתה יכול אולי להמליץ לי על מקום טוב שאפשר לעשות בדיקה לאוטו באזור ת"א או שהמקום היחידי זה "מכון דרום" איפה שעושים את הטסט לאוטו

פורסם

התשלום במכון בדיקה ( כמו בכל מכון אחר :lol: ) הוא מראש ,לכן כך בחשבון שהבן אדם

יכול להבטיח לך דברים ובסוף הבדיקה פשוט לקום וללכת.

תנסה לעשות זכרון דברים כלשהו לפני הבדיקה ,שיתחייב בכתב לשאת בהוצאות הבדיקה במידה והרכב לא עומד בקריטריונים

עליהם הוא התחייב .

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

נו, וכשיש זיכרון דברים כתוב, הוא לא יכול לקום וללכת?

מה תעשה לו? תגיש תביעה על 400 ש"ח?

כמעט אף אחד לא יעשה זאת, כי הסכום לא כזה גבוה.

אתה תכעס קצת, ותעבור הלאה.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...