Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה גודל הנורות לפיג'ו 206 H4 או H7 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מוצא שום מידע באינטרנט אשמח לקבל תשובה בבקשה.

אם יש איזה קישור לספר הרכב אני אודה לך מאוד

הסיבה שאני שואל כדי לדעת איזה קסנון צריך להתאים עבורה שזה H4 או H7 לנורות מקדימה כמובן.

פורסם

אני לא יודע איזה 206 יש לכם, אבל סקרנתם אותי ויצאתי לבדוק אצלי ב206 ומצאתי נורות H7.

בכל מקרה, מועבר לפורום הטכני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המודלים הראשונים של פג'ו 206 באו עם פנסי חזית לא שקופים לגמרי (כמו או זכוכית) עם וינקר בצד החיצוני של הפנס ובהם הנורות הם H4

המודלים היותר חדשים של פג'ו 206 באים עם פנסי פלסטיק עם וינקר בצד הפנימי של הפנס ואור חניה בצד החיצוני בהם הנורות הם H7 וH1 לאור גבוה

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

מתעלקת על השרשור.

בפיג'ו 306 XR שנת 96, מה גודל הנורות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בפנסים עם רפלקטור כפול (206XS וכל היתר ממודל 2004) יש 2 נורות - והראשית היא אכן H7.

בדגמים הרגילים עד 2004 - H4.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...