Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A3 2.0 TFSI DSG

falou
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, יש לי עויינות צרופה לרכב.

הוא מסמל בעיני את כל מה שמשעמם "בספורטיביות", של היום. יותר מדי צמיגים, יותר מדי אחיזה, יותר מדי ESP, יותר מדי מומנט יותר מדי נמוך ויותר מדי הילוכים שמתחלפים ביותר מדי קלות.

ההגה חסר תחושה לחלוטין והכובד המשתנה שלו מעצבן, כי אי אפשר לדעת אף פעם כמה חזק לסובב. בעצם זה לא משנה, כי אם הוא מחובר לגלגלים לא מרגישים את זה. אם הגלגלים מסתחררים (מתפרפרים, ב-פ' רפה ובזין על הזינוק) ההגה לא מספר. מבחינתו, אם ניתקת את ה-ESP זו בעיה שלך.

אני לא מנתק. לא מתכוון לשחק משחקי "נחש אם יש אחיזה" בלי ההגה, על סמך הרעש, בטח שלא עם צמיגים ברוחב 225. 225! WTF?!

אם הייתי כתב רכב שנאלץ לכתוב על שטויות הייתי גם מקטר על הכפתורים המעצבנים להתאמת טמפ'. מה הרעיון לשים משהו שנראה כמו חוגה ומתנהג כמו כפתור? ומי בכלל צריך "בקרת אקלים"?! אחת המיותרות. אם הייתי כתב רכב נודניק אז גם הייתי מקטר על הקופצנות (זה מה שיש עם צמיגים של פרארי) אבל לי זה לא מפריע.

אבל גם יש טוב.

כסא מצויין, תנוחת ישיבה מעולה וכלי שנוסע ממש מהר בלי להתאמץ.

נסיעה לילית קצרה. כבישים חצי פנויים. לא ממש בא לי וזה הופך את ה-A3 לכלי אידיאלי. יושבים נוח ומשחקים פלייסטיישן. הגה מלאכותי, DSG שמחליף בהזזת אצבע ו-ESP שחוסך לך התאמות בסיבוב.

כוון וסע.

ואוי, כמה שהכוח זמין ואוי, כמה שהגיר מחליף מהר ואויאויאוי, כמה חלק. מינימום מאמץ, מקסימום מהירות. השלדה הקצרה משנה כיוון מהר בין הנתיבים בכביש המהיר, זווית הגלגול זניחה וסיבוב שבא פה ושם עובר בקלילות. כן, השלדה טובה מאוד. מאוזנת. אבל בלי הגה ועם ESP ששומרת אותך בתתיגוי מתון כל הזמן, את מי זה מעניין.

באנגלית קוראים לזה effortless. בעברית, עדיף להשתמש באנגלית.

אתה חוזר מנסיעה של 45 דקות אחרי 30 בלי שהדופק עלה בכלום מאז שיצאת מנעלי הבית וישר לפוזיציה החמימה מול הפלזמה. לפעמים לא בא לך שירגשו אותך. אתה רק רוצה להגיע מהר ולהרדם מול סיינפלד בפרק שראית כבר עשר פעמים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביקורת נחמדה, האוטו הזה באמת ברמה גבוהה

למורה שלי למכונאות יש כזאתי באדום.

היום צילמתי אותה

nvnxug.jpg

מנוע:

14wqdi.jpg

ממש אהבתי אותה

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

מסכים עם כל מה שנאמר, חוץ מהדברים הטובים :wink:

כתבתי פעם על ההגה הזה וכל המערכת שסביבו, וטענתי היתה שלא רק שהוא מנתק את הנהג; אלא שהפער בין מה שהנהג מנסה לעשות לבין מה שהמכונית מחליטה eventually לבצע, כל כך גדול שהוא יוצר דיסוננס במוח, או בלבול בתעלת האוזן או מה שזה לא יהיה שתוצאתו הסופית תחושת motion sickness שמעולם לא חשתי כנהג (אלא רק כנוסע שיושב ליד נהג...)

האאודי היא אכן סלון מפואר ונוח. לא מכונית סלון. פשוט סלון. הייתי שמח לשים את הכורסא וסביבת הנהג שלה אצלי בסלון, ולבנות לתוכה את הפלייסטיישן פלוס איזה סימולצית נהיגה טובה. על הכביש... לא.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

נהגתי על הרכב הזה לפני כחודש.

פשוט מפנק ברמות וגם חזק אין ספק בכך.

מה שלא אהבתי זה את ההגה שמנותק לגמרי וחוסר אחיזה בפניות הדוקות (ציפיתי להרבה יותר).

המתלים רכים יותר מה-GTI ויש זווית גילגול מורגשת (לא יותר מידי, הכל יחסי).

הרכב שנהגתי עליו היה מצויד בחבילת S LINE עם כפתור ל-3 מצבי מתלים (קומפורט, נורמלי, ספורט)

אבל הסוכן לא רצה שאני אבדוק את המצבים וחבל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תמיד הייתה לי חיבה מסויימת לאוודי, רכבים עתידניים ביותר, מנועים מלחיצים, עיצובים מרהיבים, והכי חשוב, גרמניים.

אבל אבל אבל, הייתי לוקח את הA4 RS4 4.2, גררר...

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

כמו שכתבתי פעם, זה עוד רכב של "ריגושים זולים". כאלו שלא צריך להתאמץ בשביל להשיג אותם - לחיצה בריאה על הגז תשחרר תאוצה מרשימה, והאחיזה הגבוהה תאפשר לקיחת פניות במהירות מאוד גבוהה גם אם הנהג לא ממש יודע לנהוג. בסופו של דבר יש לרכב כזה את היתרונות שלו (מעבר לאיכות, לאבזור וכדומה). אני רק לא הייתי כל כך קוטל את ההגה - הוא לפחות מדויק ומהיר מספיק בשביל לאפשר לך לנהוג ממש מהר בלי להתאמץ. יש הגאים גרועים יותר במכוניות ספורטיביות יותר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מעניין לעניין באותו עניין, נהגתי לאחרונה על ה- S5 (שחורה, אם זה חשוב). לא רע בכלל ;-)

הרעש מאוד נעים והעוצמה די מדהימה. אפילו ברח לי "WOW" קטן כשניסיתי להאיץ עימה מרמת השרון לכיוון האיילון.

עד אז, באותו אזור הרכב שהרשים אותי ביותר היה ה S40 T5 החדשה.

הרכב מאוד מפנק והמושבים מעולים, אבל יש לי את אותה ביקורת שיש לי על כל אאודי - מה זה הכפתורים המעצבנים האלה, ולמה אני צריך שתי פעולות שונות כדי להפחית את עצמת המיזוג? (ולא סתם לסובב איזו חוגה)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אחראי פורום לא הבנתי מה אתה רוצה ?

לא "אחראי פורום" אלא "המפקד".

ואתה לא הראשון.

יש הגאים גרועים יותר במכוניות ספורטיביות יותר...

...The horror, the horror

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

Guest ספורטמוטורי
פורסם

דווקא אני אהבתי את ההגה.

חשוב לציין שאני נהג רגוע ולא מחפש נסיעה ספורטיבית,בשביל זה היה לי נינג'ה 636 , R750 ופייזר 1000 8)

הגה ממש טוב לי,בחניה הוא ממש קל, בנסיעה מתקשה משרה בטחון ומאוד מדויק,אהבתי :lol:

ועל איזה שתי פעולות שונות צריך כדי לכוון את המיזוג?!!! אם אתה מדבר על המזגן המפוצל,אז אפשר לכוון אותו שיעבוד רק ממחוג אחד על ידי כיוון שניהם על אותה טמפרטורה וללחוץ על AUTO למשך שתי שניות,אם על זה אתה מדבר.

פורסם

ועל איזה שתי פעולות שונות צריך כדי לכוון את המיזוג?!!!

הוא לא מדבר על הA3 אלה על הS5 בא הוא נהג.

בS5, כמו בA5, A4 & A6 יש מערכת קצת מתחכמת וכדי להנמיך/להגביר את המזגן צריך קודם ללחוץ על כפתור המאוורר כדי שהשליטה תעבור לעוצמה ורק אז לסובב את החוגה כדי להנמיך/להגביר.

במידה וישר תפנה לחוגה, כאשר תסובב אותה הטמפרטורות יעלו/ירדו ולא עוצמת המזגן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כתיבה יפה.

אגב, אצלי ברכב הממשק של בקרת-האקלים הרבה יותר אינטואיטיבי מב-A3:

חם? שים את ה'ברז' על האיזור הכחול. קר? שים על האדום. היי-טק. איך לא חשבו על זה קודם.

פורסם

רציתי רק לומר שבתור אחד שיש לו בבית a3 2.0TFSI וS3 2009 אני לא רואה שום דבר פסול ברכבים האלה, וגם הו חזקות בטירוף ומגיבות ממש יפה אני אישית מבסוט רצח!!

במיוחד מהS38)8):-):twisted:

התמונה של המנוע, זה ייצור של מכסה מנוע אישי, תמונות על התהליך לצערי נמחקו לי ביחד עם הפירמוט האחרון, סורי:roll:

PICT1016 copy.jpg

PICT1013 copy.jpg

PICT1012 copy.jpg

PICT1011 copy.jpg

PICT1018 copy.jpg

PICT1017 copy.jpg

DSC00028.jpg

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

יש משהו ממש קינקי בבעלות דווקא על שתי אאודי ספורטיביות חדשות...

עוד לא הצלחתי לעלות בדיוק מה הבעיה אבל ישנה תחושה של חוסר נוחות ;-)

אגב, אתה גר בחיפה? (לפי הנוף) גם זה סוג של קינקיות :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...