Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A3 2.0 TFSI DSG

falou
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רציתי רק לומר שבתור אחד שיש לו בבית a3 2.0TFSI וS3 2009 אני לא רואה שום דבר פסול ברכבים האלה, וגם הו חזקות בטירוף ומגיבות ממש יפה אני אישית מבסוט רצח!!

במיוחד מהS38)8):-):twisted:

התמונה של המנוע, זה ייצור של מכסה מנוע אישי, תמונות על התהליך לצערי נמחקו לי ביחד עם הפירמוט האחרון, סורי:roll:

אגב מכוניות מדהימות וסתם שאלה לדבי האדומה איזה תוספות מיוחדות יש באוטו? תודה.

יניב

פורסם

לא משהו רציני, חיצונית: רק ספויילר קידמי ואחורי.

פנימית: שעון טורבו ביציאת מזגן של הנהג

מנוע: ניהול מנוע של S3 , פילטר פתוח עם צנרת , מכסה מנוע בבניה אישית , שסתום פריקה גדול יותר, לא הגזמתי, לא ניתן לשפר את המנוע ליותר מ270 כ"ס בגלל תיבת הDSG

(יש הגבלה של תיבת השימון ועם עולים יותר מזה הקלאצ'ים נגמרים מיידית- ניתן להתקין משאבה משופרת אך מפורומים בחו"ל עולה שזה כבר מיותר- כי ביננו רכב עם הנעה קידמית לא יהיה מהנה עם יותר מידי כח, בשביל זה יש את הS3 :) קוואטרו ושהיא עוד לא עברה תחת סכינו של המנתח8))

לכן לא ניסיתי להעלות איתה יותר, היא גם ככה חיה רעה ואני ממש אוהב לנהוג עליה.

עופר, אז אני מבין שזה לא רכב שגורם לך "לרצות לנהוג הביתה בדרך ארוכה"?

לי זה גורם להגיע לחיפה מנצרת עילית דרך ת"א

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

יש משהו פחות יפה במתיחת פנים שעשו לS3, למזלי כנראה אני אוהב את ה2008 יותר...

הדבר היחיד שיותר יפה בה, כמובן, הם הלדים. חבל (מזל..) שלא הוסיפו רק את זה.

ולגבי הביקורת על A3. אני רק יכול להגיד - תנסה את הS3.

עברתי אליה מסדרה 1 2005 _שהייתה עם הגה בין היותר טובים) ואני לא מרגיש אכזבה.

כמובן שההגה של האודי לא ברמה של ה120, אבל הוא לא מאכזב אותי וכשצריך אותו, הוא שם.

הרכב מדהים. ואם אתה לא חושב ככה, כנראה שלא ראית מספיק.

הרכב יכול לרגש אותך כמו גדול, מה לעשות שזה יהיה במהירויות גבוהות יותר ממש שאתה רגיל.

ככה זה כשיש אחיזה טובה. הדברים שהרכב הזה הצליח לעשות, השאירו אנשים פעורי פה ועם דופק לא בריא.

באחריות.

פורסם

לא יודע למה, ומה בדיוק מציק לי, אבל כמו גיל - אני לא מתחבר למתיחת פנים של הA3 (פרט ללדים שבהחלט הינם תוספת מבורכת).

בכל מקרה, A3 וS3 אחת ליד השניה זה בהחלט מכובד :) תתחדש ותהנה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ולגבי הביקורת על A3. אני רק יכול להגיד - תנסה את הS3.

עברתי אליה מסדרה 1 2005 _שהייתה עם הגה בין היותר טובים) ואני לא מרגיש אכזבה.

כמובן שההגה של האודי לא ברמה של ה120, אבל הוא לא מאכזב אותי וכשצריך אותו, הוא שם.

הרכב יכול לרגש אותך כמו גדול, מה לעשות שזה יהיה במהירויות גבוהות יותר ממש שאתה רגיל.

ככה זה כשיש אחיזה טובה. הדברים שהרכב הזה הצליח לעשות, השאירו אנשים פעורי פה ועם דופק לא בריא.

באחריות.

הוא לא נהג על ה-S3 ובכל זאת מביקורות שקראתי טוענים שגם הבהמה הזו היא בהמה מנותקת.

מה שמפליא הוא שעם כל המהירות שאתה מציין, הוא... לא עשה לו חשק. והוא בטח מבין משהו אחרת לא היה מגיע להיות אחראי פורום (כמו שציינו לפניי).

ישנן אופציות שיודעות לעשות גם וגם.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
הוא לא נהג על ה-S3 ובכל זאת מביקורות שקראתי טוענים שגם הבהמה הזו היא בהמה מנותקת.

מה שמפליא הוא שעם כל המהירות שאתה מציין, הוא... לא עשה לו חשק. והוא בטח מבין משהו אחרת לא היה מגיע להיות אחראי פורום (כמו שציינו לפניי).

זה נכון. מצד שני, אני גם לא מבין מה מתלהבים מאנג'לינה ג'ולי (בובת פלסטיק מופרזת).

לגבי ה-S3, כל מה שצריך זה לבקש מפתח. אולי אני אעשה את זה.

לגבי אחראי פורום, זה בגלל שאני מאנייק, לא בגלל ידע/כישורים...8)

הפוך.

עופר [עפר. חלם חסר. אחרי כל כך הרבה שנים אתה אמור לזכור! :-P, אז אני מבין שזה לא רכב שגורם לך "לרצות לנהוג הביתה בדרך ארוכה"?

לגמרי לא.

משאיר אותך עם חצי תאוותך בידך. דוגמא קלאסית למה ביצועים ואחיזה אינם הכל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לגבי אחראי פורום, זה בגלל שאני מאנייק, לא בגלל ידע/כישורים...8)

הפוך.

את זה אנחנו יודעים אבל זה הרבה יותר כיף לקרוא כשאתה כותב את זה.

יש סיכוי לשמקרים. (SHMECKER -מאעכר ברומנית)

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
זה בנצרת עילית וזה די קינקי, אבל ככה אני:) קינקי

שאלה, מאחורה, הפס הדק הזה, הם עברו לוינקר מלדים סוף סוף ?

יש לך מתלים משתנים על השחורה ?(או איך שהם לא קוראים לזה באודי, כפתור לשינוי הכיול שלהם לנסיעה קשה / עוד יותר קשה)

השחורה ידנית או DSG?

תתחדש !, אני אוהב את ה S3, מאוד אוהב אותה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

באחריות.

נהגתי על המון מכוניות עם אחיזה טובה. מה זה טובה, מעולה. וגם עם המון כוח. מה זה המון, המון! :wink:

כוח ואחיזה הם ריגושים זולים. ברגע שיוצאים קצת מהקונכיה ורואים משהו אחר, שיודע לעשות יותר מלאחוז היטב ולהאיץ מהר - מבינים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
עופר, אז אני מבין שזה לא רכב שגורם לך "לרצות לנהוג הביתה בדרך ארוכה"?

לא, זה רכב שאתה סתם מאבד את הרשיון בגללו נורא בקלות, זה רכב שגורם לך לנהוג הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב שאתה בלי שאתה שם לב, במיוחד בלילה שאין תנועה ליחוס.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

זה עניין של אסכולות. אני לא חושב שאפשר להתווכח על כך שהרכב משדר קליניות - משהו נקי, מהונדס. מנגד, גם אי אפשר לומר שאין לו כוח או אחיזה מרשימה. כל השאלה זה מה מרגש אותך. הרבה אנשים פיוריסטים, כאלה שאוהבים מכונות אמיתיות, לא מתחברים למה שיש ב- S3.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אני רק מדגיש שהניסיון שלי הוא לאעל ה-S3. לפעמים הנעה בלבד יכולה להפוך מכונית ממשעממת למעניינת. למשל, WRX.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שאלה, מאחורה, הפס הדק הזה, הם עברו לוינקר מלדים סוף סוף ?

יש לך מתלים משתנים על השחורה ?(או איך שהם לא קוראים לזה באודי, כפתור לשינוי הכיול שלהם לנסיעה קשה / עוד יותר קשה)

השחורה ידנית או DSG?

תתחדש !, אני אוהב את ה S3, מאוד אוהב אותה.

כן זה לדים מאחור, ולא לקחתי את האופציה של המתלים המשתנים, אני דיי מרוצה מהמתלים שלה כעת.

האמת שהיא יותר נוחה לי מהA3.. פחות קופצנית. מוזר:shock:

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

• תוכן חדש...