Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MOREL HYBRID + MT-23 vs Hybrid Audio Clarus?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מה אתם אומרים בקשר ל מיד של MOREL HYBRID ו טוויטר MT-23 לאומת HYBRID AUDIO CLARUS? והאם אני אוכל להשתמש בקרוס של MOREL HYBRID? תודה

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המיד באס של הקלארוס יותר טוב מהמיד באס של המוראל בערך במליון רמות,

הטוויטר של המוראל והטוויטר של הקלארוס בעלי אופי צליל שונה במהות ולכן רק אם תשמע תוכל להחליט,

לי לדוגמא הקלארוס עדיף במוראל חסר לי חדות, אחרים יגידו שהקלארוס חד מידי והם רוצים צליל יותר רך. זה טעם נטו

בקשר לMT23 הוא עם התנגדות של 6 אום להבדיל מהMT22 ב4 אום, ולכן ישתנו לך הנקודות חיתוך, זה יכול לגרום לבור בחיתוך כיוון שהמיד באס לא משתנה בהתאם.

פורסם
המיד באס של הקלארוס יותר טוב מהמיד באס של המוראל בערך במליון רמות,

הטוויטר של המוראל והטוויטר של הקלארוס בעלי אופי צליל שונה במהות ולכן רק אם תשמע תוכל להחליט,

לי לדוגמא הקלארוס עדיף במוראל חסר לי חדות, אחרים יגידו שהקלארוס חד מידי והם רוצים צליל יותר רך. זה טעם נטו

בקשר לMT23 הוא עם התנגדות של 6 אום להבדיל מהMT22 ב4 אום, ולכן ישתנו לך הנקודות חיתוך, זה יכול לגרום לבור בחיתוך כיוון שהמיד באס לא משתנה בהתאם.

טענה מגוחכת.

סטס.

פורסם

סטס,

בתחום שבין 35 לבין 250 המידבאס של הקלארוס מנצח כל סט של מורל, תרצה או לא, תגיע למפגש הקרוב נשמע מורל חתוך ב-35 הרץ (בתקווה שהוא יעמוד בזה בכלל) וסט של קלארוס חתוך ב-35 הרץ.

אם אתה רוצה להתווכח בטווח המיד, מ-250 ומעלה לדעתי ולדעת רבים אחרים המידבאס של הקלארוס כסט 2 חלקים פשוט מתמודד עם טווח תדרים גדול יותר בצורה טובה יותר מאשר המידבאס של מורל, תנסה לתת להייבריד שלך לנגן מ-45 עד 5K, תודיע לנו מה תהיה התוצאה, אני את הניסוי הזה כבר עשיתי, אין לי ספק שמורל יותר ווקאלי ויש לו יתרון קל בטווח המיד על פני הקלארוס, אבל זה בא על חשבון הרבה מאוד דברים אחרים, כסט 2 WAY אתה מחפש מיד-באס שידע לעשות גם וגם וגם ולא אחד שמתמחה במיד וחסר מאוד בטווחים אחרים, היתרון של הקלארוס הוא למעשה שהוא מאוד מאוד קרוב לרמקול one point source, הוא מנגן מ-50 עד 5K בצורה יפה מאוד.

יצא לך בכלל לשמוע קלארוס? בוא תפרט לנו השוואה מנומקת איפה מורל טובים יותר.

דני.

פורסם

דבר ראשון, לא מדובר פה על זה.

השאלה איזה מידבאס טוב יותר , לא מדובר פה באיזה תחום וכו'.

לקבוע שהמיד אחד טוב מהשני !?, כל אחד והאוזן שלו לא?.

דבר ראשון הכל תלוי בהתקנה, וזהו דבר חשוב מאוד.

אתה משווה מידבאס שעובד בדלת ושאמור לעבוד בנפח של דלת - הקלארוס.

לבין מידבאס שהרבה יותר קשה להתקנה ודורש נפח תיבה מחושבת.

בוא תתקין מידבאס של מורל הייברד\אילייט בהתקנה אופטימלית עבורו בעל מגבר מתאים ובהתקנה אקטיבית, ותעשה את אותו הדבר להייברד אודיו,תביא שני אנשים אקראיים שלא נוטים לא למורל ולא להייברד ותשאל איזה סט טוב יותר.

כל רמקול והאופי שלו, סליחה אבל במה קידמית לא צריכה לרדת נמוך ולא צריכה להתמודד טוב עם כל התדרים אלא להשמע טוב לאוזן המאזין.

אני לא רוצה להמשיך וזה סתם פוגע בפותח השרשור.

זה הכל.

פורסם

סטס,

"במה קידמית לא צריכה לרדת נמוך" ?

אז למה אנשים עוברים ל-3 חלקים ונותנים לוופר לנגן רק טווח שיעודי לו? הרי במה קידמית לא צריכה לרדת נמוך? אתה רואה פה אנשים שמתקינים אלמנטים 6-7-8" מקדימה בשביל במה קדמית מאוזנת ומלאה ולדעתך לא צריך במה קדמית שיורדת נמוך? ארל זאוסמר אלוף IASCA לשעבר התקין זוג סאבים 15" מקדימה ואתה חושב שלא צריך במה שיורדת נמוך?

אוקיי פעם הבאה שאני הולך להופעה אני אבקש מאיש הסאונד שלא לשמוע תדרים מתחת 80HZ, מאוד הגיוני.

"השאלה איזה מידבאס טוב יותר , לא מדובר פה באיזה תחום וכו'."

מיד-באס כשמו כן הוא, מיד ובאס, הוא אמור לשחזר את שני הטווחים האלו בצורה האופטימלית והטובה ביותר שהוא יכול, אם האלמנט נכשל לעשות את זה אז כן, אפשר להגיד בצורה חד חד ערכית שהוא לא מידבאס טוב, אלא מיד טוב או לחלופין וופר טוב, לסט 2 חלקים אתה רוצה את המידבאס הטוב ביותר שאתה יכול למצוא שכן אתה לא רוצה להרגיש חסך או חוסר בספקטרום תדרים מסוים, אין לזה שום קשר לאופי סאונד או ציווין צליל.

בעניין ההתקנה? ההפך הוא הנכון, אם אני הולך על התקנת סט 2 חלקים אז כנראה שאני לא אלך על תיבות אטומות ונפחי תיבות ושאר ירקות, אם לי היה תקציב לתיבות אטומות כנראה שהייתי בוחר מראש בוופר של SCAN SPEAK ומיד M12.

סלח לי סטס אבל התגובה שלך כל כך לא רלוונטית ורק מראה על חוסר בקיאות וידע, תהנה מהתמונות של הרכב של ארל.

דני.

earl1.jpg

earl2.jpg

פורסם

סט קדמי לא צריך לרדת נמוך? מעניין מה ארל זאוסנר היה אומר על זה:) סטס, אז למה אתה מתקין דאבל מיד בדלת? ליופי?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חברה לא לריב זה הרי ברור לכולם שמידבאסים של האבוק הכי טובים.:drinking:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

סטס אולי התבלבלת בו טעית, אבל סט קדמי מומלץ שירד כמה שיותר נמוך על מנת להפיק במה קדמית בריאה הסאב אמור רק למלא חלל ולא לשמוע את הסאב מהבגאז. אין טעם לעקוץ את סטס אולי הוא התכוון למשהו אחר. לפותח השרשור לך תשמע ותחליט, כול אחד ממליץ על מה שיש לו שזה לא רע כי הוא קנה והוא מרוצה. וסטס לא עדיף לך להוריד מידבאס ולהוסיף מיד?

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

הכל טוב ויפה, הקלארוס סט מעולה שנשמע מצוין, אך מדובר בשני אפליקציות שונות.

לא ניתן להסיק מאי יכולתו של מידבאס המורל לנגן 5KHZ את נחיתותו, משום שהMT22 מבצע ביעילות ובנעימות בדיוק את זאת.

אכן, התדרים הנמוכים חשובים ביותר לקבלת תוצאת סאונד מיטבית. לו יכולנו להתקין סאבים לצד הטוויטרים, היינו עושים זאת. מטעמים טכניים אנו מניחים את האלמנטים שאמורים לנגן זאת בתא המטען, ובאמצעות מניפולציות של פאזות, נק' חיתוך וסלופים "מביאים את הבאס" קדימה.

מידבאס שיורד נמוך בצורה מעולה כמו הקלארוס אצל דני וגורל, מה שאין כן בהייבריד שלי, למרות התקנתו המעולה וכווניו על כל מה שמשתמע מכך, הופך את האלמנט הזה לטוב יותר, חוסך התקנת וופר עצמאי, מאפשר שימוש בסאב והגברה עבורו "פשוטים" יותר.

אצלי אין בעיה בבאס קדמי, אך זה מתקבל באמצעות סאב חזק שמקבל הגברה חזקה וחתוך בצורה תואמת.

הטוויטר של הקלארוס אינו צורם. חד משמעית. הוא חד יותר מהמורל, אך זוהי גם גדלותו. יש במורל סירוס מסויים של הגבוהים.

מאידך, טעם בסאונד זה סובייקטיבי, ומשום כך חלקם יעדיפו את הסירוס הזה כמו "איי לאב מורל" למשל, או כמוני.

פורסם

לטעמי וופרים של CLARUS וטוויטרים של MT-23 זה בחירה מעולה לסט שני חלקים גם אקטיבי וגם פסיבי.

כי סט להגברה פסיבית HYBRID + MT 23

כי סט להגברה אקטיבית CLARUS

זה לטעמי, אבל הרבה אנשים אוהבים את סט שלם של CLARUS כי סט מושלם.

הכול תלוי בטעם.

משה טוב ב-CLARUS שוופרים יכולים לנגן גם כי מיד-וופרים וכי וופרים נטו :-D

פורסם

אם אתה מדבר על הסטים האלה נטו, לפי דעתי הקלארוס טוב בהרבה, אבל שוב, כי זה הטעם שלי.

אתה חייב לשמוע לפני.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

כאחד שהתנסה עם שני הסטים שהועלו ע"י פותח הת'רד במשך יום או יומיים אני יכול להגיד ש:

1. הוופר של הקלרוס עדיף על פני הוופר של המורל הייבריד. זה לא שהוופר של המורל הייבריד רע, ממש לא, אלא שפשוט הוופר של הקלרוס הוא דרגה אחת או שתיים מעליו.

2. אין מקום להשוואה בין שני סוגי הטוויטרים, וזה לדעתי מה שאמור להכריע את הכף. הטוויטר של הקלארוס הרבה יותר בהיר ומפורט מהמורל, לטובה ולרעה.

אם אדון סקוט בקלאווה היה מוכן למכור את הוופרים של הקלרוס בנפרד, הם בשילוב קרוס ו MT22\23 של מורל היה יכול להיות שילוב מהטובים והמוצלחים ביותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, תזהר :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...