Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MOREL HYBRID + MT-23 vs Hybrid Audio Clarus?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי

מהתגובה שלו ברור שהוא לא שמע לא הייבריד ולא מורל

אין לי בעיה עם טעם אישי זה לגיטימי וכתבתי את זה לא פעם אבל

משמיעה, מנסיון אישי לא משמועות. איך אפשר לחוות דעה על אלמנט מסוים שאף פעם לא שמעת?

מעיון בשאר הודעותיו לא נראה לי שהמטרה היא משהו אחר מלבד העלאת מונה ההודעות:roll:.

אלי

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך אתה מסיק מהתגובה שלו שהוא לא שמע? - אני רוצה לדעת את זה.

אם הוא לא שמע - אין לו שום מקום לבוא ולתת חוות דעת השוואתית.

אבל אם הוא כן שמע - זו דעתו האישית והיא לגיטימית לחלוטין.

וMT-23 הוא טוויטר נפלא, בינו לבין הנמוכים יותר בסדרה יש הבדלים משמעותיים - אבל צריך לאהוב את זה, הטוויטר הזה מאוד מפורט, מאוד מתוק לאוזן (כשמכוונים נכון) ומי שאוהב את זה - ישאר איתו לתקופה ארוכה מאוד.

ההייבריד אודיו - במקרה של הקלארוס, לטוויטר יש תפקיד מאוד חשוב כי הוא חלק מסט מאוזן - מדובר בטוויטר מאוד מפורט, בהיר מאוד, חזק ואופן השימוש בו הוא שונה לחלוטין מאופן השימוש בטוויטר של אילייט.

אולי כאן גם קבור הכלב, כי מי שבא מתוך כוונה שהוא אוהב את מורל אבל הוא רוצה לקבל תוצאה יותר בהירה ועובר להייבריד אודיו - צריך להבין שאופן השימוש, התקנה וכיוון של הסט הזה נבדל לגמרי מאשר אופן השימוש התקנה וכוון של סט של מורל ברמה דומה או מקבילה.

תוסיף לזה עניין של טעם אישי בגוון צליל ואתה בהחלט יכול לקבל תגובה ממישהו שחושב שהMT23 טוב יותר - לגיטימי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי

בקשר להבדל בין 2 הטויטרים, מסכים איתך לחלוטין בגלל זה כשהחלפתי את הMT שלי עברתי לסופרימו

כי אני אוהב את גוון הצליל של מורל. ההיבריד לא "עשה" לי את זה בדיוק מהסיבות שפירטת.

תעיין בתגובה של אדי, השני:wink:, הוא לא חושב שההיבריד יותר טוב מכיוון שהMT 23" טוויטר הזה הוא אחד הטובים שיש בשוק". סוף ציטוט

נו באמת אדי צריך להוסיף?

אלי

פורסם

מצטער אבל MT23 הוא בהחלט טוויטר שנמנה עם הטובים בשוק, זה עניין של טעם.

זה שאתה חושב שהוא לא - זו דעתך האישית ונחש מה? לגיטימי!

ולגבי הסופרימו - אני דווקא במקרה הזה אוהב יותר את אומגה אודיו\רנסנס

אבל באמת - במפגש האחרון שמעתי את הסופרימו פיקולו אצל EDDY והם היו נעימים לאוזן וממש נהניתי מהם.

אני נהנייתיי :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא חושב ש-Hybrid Audio Clarus יותר טוב מ-MOREL, במיוחד מטוויטר MT-23, שטוויטר הזה הוא אחד הטובים שיש בשוק.

אלי - תקרא את התגובה שלו - הוא טוען שהMT23 טוב יותר ואתה טוען שהוא לא שמע את הטוויטר ולכן אתה לא מבין איך הוא קובע שהוא טוב יותר - נשמע מטבע הדברים שאתה לא מסכים איתו.

אם כל מה שאתה תוקף זה כאן זה את העובדה שהוא הביע דעה השוואתית בזמן שאתה מסיק מהתגובה הקצרה שלו שהיא לא מבוססת על שמיעה - אז שאלתי בסה"כ איך אתה קובע את זה - אתה לא ענית על השאלה.

אני לא אוהב להתנצח, אין לי הרבה כוח לזה למען האמת - אבל אני גם ממש לא חייב להסכים איתך.

אם אתה חושב שלא להסכים אתך זה להתנצח - אז תשים לב שאני עדיין שואל אותך את אותה השאלה שלא ענית לי עליה, תענה על השאלה, נוכל להמשיך הלאה, לא תענה, נישאר תקועים באותו המקום.

איך אתה קובע, על בסיס מה? שהוא לא שמע את הסט?

ואל תענה שניתן להבין את זה מהתשובה שלו, אתה הבנת את זה מהתשובה שלו, אני - ממש לא.

תסביר לי בבקשה בצורה הגיונית על מה אתה מתבסס? שאלת את פותח הת'רד? אני בסה"כ שאלתי שאלה, לא קיבלתי תשובה ואני מתנצח?

באמת - לילה טוב.

Pioneer TS-X150

פורסם

שמישהו כותב שלא יכול להיות שטוויטר X הוא טוב יותר מטוויטר Y בגלל שY הוא טוויטר מהטובים שיש בשוק, זאת טענה מטופשת שחסרת כל בסיס.

ואכן, גם אני נוטה להאמין שאדון אדי דניאלוב לא שמע את טוויטר X.

חושב שמשהו יותר או פחות טוב? פרט,נמק והסבר - כל עוד לא ציינת את הסיבות הנ"ל מבחינתי זה סתם יריה באוויר ללא כל קשר.

under construction..

פורסם

לצערי אנני יכול להגיה למפגש בשבת אבל אני אהיה ביום שישי במרקז. יש מישהו שיכול להשמיע לי MOREL HYBRID ו CLARUS?

פורסם

או!

זה הסבר!

אבל אני לא חיב להסכים איתו :lol:

עכשיו בואו פשוט ניתן לאדי דניאלוב לענות על השאלה, על סמך מה אתה קובע את מה שאמרת? :lol:

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי

למרות שהתגובה שלו קצרה תקרא אותה שוב אבל הפעם לאט

"לא חושב ש-Hybrid Audio Clarus יותר טוב מ-MOREL, במיוחד מטוויטר MT-23, שטוויטר הזה הוא אחד הטובים שיש בשוק."

לטענתו הMT הוא מהיותר טובים בשוק, הוא לא כתב ששמע אותו,לא שהתנסה איתו.

הובאה פה עמדה שלוקטה, כנראה, מדעות שונות של אנשים לא מהתנסות אישית אחרת אני מאמין שזה היה מצוין בתגובה.

תקרא שוב: ההיבריד לא יותר טוב מהמורל בגלל שהמורל מהטובים בשוק... לך זה מסתדר? לא גוון הצליל לא הפירוט של הטויטר

לא טעם אישי , לא חמים לא כלום. לי אישית זה מאוד לא מסתדר לגבי מישהו שהתנסה עם האלמנטים הנ"ל.

כשמישהו כותב עמדה כלשהיא לכאן או לכאן היא צריכה להיתמך על ידי טיעונים כלשהם לא סתם להיות מופרחת באויר.

עריכה: אני רואה שכבר הקדימו אותי

אלי

פורסם

מתוך ניסיון אישי עם טוויטר של מורל מדגם mt-22 אני יכול להגיד שהוא טוויטר נפלא למחיר שלו,יש לו אופי צליל "חם" ונעים לשמיעה בכיוון נכון (לא פעם כבר כתבתי שהם יכולים לצרום בכיוון לא נכון) אבל טיפה חסר להם פירוט ובהירות.

משמיעה מרובה של טוויטר mt-23 אני יכול להגיד שלטעמי יש לו את האופי המורלי המוכר והוא משלים את כל מה שחסר לmt-22 לפי דעתי.

את הסט של הייבריד אודיו מדגם קלארוס אישית לא יצא לי לשמוע,אבל את הלגאטיה יצא לי לשמוע בקצרה במפגש המרוכז של הפורום שהיה בנתניה לא מזמן,שמעתי את הסט הנ"ל ברכב של אחד מחברי הפורום.

מתוך שמיעה קצרה אני יכול להגיד שלפי עניות דעתי מדובר בטוויטר מעולה מאוד מפורט,בהיר אבל לטעמי נוטה לכיוון "אופי צליל קר" יותר מהמורל ולי אישית נשמע קצת חד מדי וצורם,אבל אני אישית מאוד לא אוהב טוויטרים חדים אז אולי אני לא כל כך אובייקטיבי.

לטעמי הטוויטר של הלגאטיה יותר טוב מה-mt-22 בכמה וכמה מובנים אבל עדין זה עניין של איזה אופי צליל כל אחד מעדיף.

פורסם
דיון מעניין , בגדול כל מי שמבין יודע שאין אלמנט מיד באס שמנגן מעל 2 K הרץ , לכן למה לנסות לגביי מורל הם כבר הפנימו את זה וחותכים את הסט נמוך

חלילה וחס , בטח שיש לנו , יש פה כמה חברים עם ספקטרום אנלייזר , וכל מני ציוד מעבדתי שיכול לבדוק בפועל את האלמנט ברכב .

נתקלתי במאמר כזה לפני כשנה , בדקתי מספר של אלמנטים ברמה גבוהה, עם כל ציוד הבדיקה שברשותי, המסקנה היא שאין אלמנט ברכב שמנגן פחות מ80 הרץ ליניארי ולא מעל 2000 2500 , במיקום הסטנדרטי ליד הרגל , חומר למחשבה לכל בעלי האוזן המשוכללת ששומעים את המידים שלהם יורדים נמוך ו"שומעים" את הנמוכים, ושומעים את המיד.

נתוני היצרן הם לאלמנט בגובהה האוזן בנפח יעודי ממרחק מטר , אין לאף אחד את הסטאף ככה .

מתן, ההצהרות היצרן הם בעוצמה של 1W לכן זה בכלל לא רלוונטי ולא קשור.

בנוסף, זה מצחיק שאתה אומר את הדברים הללו, כי יש לי בבית מיד-באס שיורד יותר נמוך מהסאב שלך.

ולגבי המעל 2000, רוב האלמנטים הסטנדרטיים והנפוצים הם מקבלים רול-אוף באיזור ה3000-4000HZ משמעו- לינאריות עד הרול-אוף -זה,כאשר מדובר במיד-באס .

לגבי וופרים זה באיזור ה1000HZ.

אתה רוצה שאני אתן לך לשמוע רמקולים FULL-RANGE שמנגנים גם 15KHZ?

רוצה לשמוע וופרים מנגנים ב15HZ?

מצטער אבל האוזן המשוכללת שלי שומעת את הדברים הללו כבר למעלה מ10 שנים.

יכול להיות שמכשירי הבדיקה שלך קיבלו דלקת אוזניים..:roll:

under construction..

פורסם
מתן, ההצהרות היצרן הם בעוצמה של 1W לכן זה בכלל לא רלוונטי ולא קשור.

בנוסף, זה מצחיק שאתה אומר את הדברים הללו, כי יש לי בבית מיד-באס שיורד יותר נמוך מהסאב שלך.

ולגבי המעל 2000, רוב האלמנטים הסטנדרטיים והנפוצים הם מקבלים רול-אוף באיזור ה3000-4000HZ משמעו- לינאריות עד הרול-אוף -זה,כאשר מדובר במיד-באס .

לגבי וופרים זה באיזור ה1000HZ.

אתה רוצה שאני אתן לך לשמוע רמקולים FULL-RANGE שמנגנים גם 15KHZ?

רוצה לשמוע וופרים מנגנים ב15HZ?

מצטער אבל האוזן המשוכללת שלי שומעת את הדברים הללו כבר למעלה מ10 שנים.

יכול להיות שמכשירי הבדיקה שלך קיבלו דלקת אוזניים..:roll:

א . לא דיברתי על אלמנט ביתי בתיבה יעודית

ב. אתה לא עושה עליי ממש רושם ששמעת 10 שנים ואתה מפגיז פה בקטילות על כל אחד שדעתו לא לטעמך , אתה צריך לעבוד עוד 10 שנים כדיי שתשמע סטריאו ברמה שאני כבר מכרתי , אז אנא ממך צניעות!

דיברתי על אמנט ברכב אם יש לך דעה בנושא תגיב בהתאם , מכיר אלמנט לרכב מידבאס שעושה את מה שאמרת ?

ואגב האוזן שלך לא אינדיקציה לכלולם מבחינתי , עם כל הכבוד , תראה לי מדידה על מגבר ליניארי ומכשיר על פלאט .

פורסם

מתן, קודם כל תרגיע , אני לא מבין מה אתה בכלל תוקף סה"כ אני נותן את דעתי ואני לא זקוק לאישור מאיש.

תחסוך ממני את העניין של מה שמעתי או מה לא, כי אין לך שמץ של מושג מה אני כן ומה אני לא, וזה גם לגמרי לא רלוונטי לדיון.

למרות שאתה כן מכיר אותי ויודע שלא הייתי כותב דברים סתם, נכון?

כתבתי את דעתי כפי שציינתי לפניכן, אתה מוזמן בשמחה רבה לא להסכים איתי, אבל תוריד את הטונים ואת ההפנייה אליי אישית כי זה ממש לא קשור,ממש לא במקום ובטח שלא מקצועי.

בנוסף, לא דיברתי על אלמנט בייתי, דיברתי על זה שיש לי אלמנט לרכב, כרגע, אצלי בבית- שהוא וופר/מידבאס שיורד יותר נמוך מהסאב שיש אצלך.

זה לא קשור אלייך אישית בשום צורה, ובטח שלא לגרום לתקוף אותי.

וופרים עם FS של 25-27HZ זה לא ממש דבר נדיר.

מידים שיודעים לנגן גם 4000HZ זה לא דבר נדיר.

ואני מתפלא עלייך שאתה מציין שאתה מכיר כלכך הרבה ציודים ואתה בודק עם מכשירי בדיקה משוכללים ועדיין אתה חושב שלא קיימים כאלו דברים.

דבר אחרון:"אתה צריך לעבוד עוד 10 שנים כדיי שתשמע סטריאו ברמה שאני כבר מכרתי , אז אנא ממך צניעות!"

אתה לא חושב שאתה קצת נסחף?מגזים?.

יום ראשון מתייעץ.

יום שני מייעץ.

יום שלישי שולל.

יום רביעי מתנשא.

סוף השבוע הגיע, התנצלות היא דבר אנושי והיא מעלה ולא חסרון, תתעלה על עצמך מעט יותר.

under construction..

• תוכן חדש...