Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MOREL HYBRID + MT-23 vs Hybrid Audio Clarus?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי, תגיד להם שאם הם יבואו לשמוע אצלי, הם יבינו מה המורל הייבריד מסוגלים לעשות :lol: :lol: (רמז: התמונה בצד :wink:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיא, אצלך הם מסוגלים להקרע אולי :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא הבנתם אותי נכון , ולא הסברתי את עצמי נכון.

התכוונתי לכך שאתם מתעמקים אך ורק בבאס של הסט (בהודעות קודמות) וזה לא הדבר החשוב ביותר במידבאס.

וכן, גם אני מחפש באס בבמה הקידמית זה לא שאני לא.

בקיצור "הקלארוס הסט הטוב בעולם" .. , אין לי מה לומר יותר.

סטס.

פורסם

עוד אחד שמתחיל להתייאש מול כולם. לא נורא סטס תתרגל ותחייה עם זה אי אפשר לשנות את זה כבר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

קשה לקבל את זה שהייבריד האודיו עושה בצפר לכל המורעליסטים :]:mm_cool:

סתם קחו את זה בצחוק אנשים.................:]

הכי כיף שיש דעות שונות אחרת היה משעמם :-)

פורסם

זה לא העניין הזה.

העיניין הוא שאתם פוסלים סטים אחרים שלא נופלים מהרמה של הקלארוס.

כל שרשור שנפתח בהשוואה לקלארוס וסטים שונים התגובות יהיו : "קלארוס".

בלי "תשמע" "תבדוק" וכו', איפה האוזן שאמורה לקבוע?.

וזה מה שנשמע מגוחך.

אין ספק שהקלארוס סט מצויין, אך תלוי למי איך ולמה.

לפני מס' ימים בחנות דיי גדולה של רכיבי אודיו באיזור המרכז המוכר ניסה להוכיח לי שהרץ היי אנרג'י הוא בין הסטים הטובים בעולם ושמורל ואני מצטט "היו מתים להגיע לרמה של הסט הזה ושל הרץ בכלל".

אחרי שאמרתי לו זה הכל עיניין של טעם הוא ענה לי בחזרה "ממש לא" , וחזר על המשפט שלו.

פשוט נמאס לשמוע את הדברים האלה.

זה הכל.

פורסם

אבל תסכים איתי שיש סטים שהם יותר טובים מסטים אחרים ואין פה עניין של טעם

אם בעיני רבים הקלארוס יותר טוב מההיבריד אז זה כנראה לא עניין של טעם

פורסם

haze כבר שכמה שנים אני לא מורליסט אני פוקליסט גאה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

סטס,

"מתעמקים אך ורק בבאס של הסט"

אף אחד לא מתעמק אך רק בבאס של הסט והסברתי לך את זה כבר בהודעה הקודמת, מידבאס כשמו כן הוא, אמור לנגן גם באס וגם מיד, אם אלמנט X עושה את שני הדברים בצורה טובה יותר מאלמנט Y אזי אלמנט X טוב יותר, העובדה שאופי הצליל שלו לא קולע לטעמך זה סיפור אחר, על טעם וריח אני לא הולך להתווכח איתך פה.

מישהו בשרשור הזה הזכיר עניין של אופי\ציווין צליל? אף אחד פה לא פסל שום סט בטח ובטח שלא מבלי לשמוע.

גורל העלה פה את הנושא הטכני, תרצה או לא, המידבאס של הקלרוס טוב יותר ממורל, הוא מנגן טווח תדרים גדול יותר בצורה טובה יותר, למה זו עובדה שאתה כל כך מתקשה לקבל אותה? בגלל שזה קלארוס? אם אתה אוהב מורל בבקשה תקנה מורל, לך באוזן הוא נעים יותר? רך יותר? כיף יותר? מתוק יותר? מלטף יותר? מה שעושה לך את זה, אבל אם אתה רוצה לנהל דיון טכני אז תצמד לנושא, אף אחד פה לא העלה עניין של אופי צליל בעניין המידבאס.

במקום לנהל דיון את הדיון בצורה טכנית כפי שהיה אתה בוחר לזרוק משפטים לאוויר כמו "הקלארוס הסט הטוב בעולם", אם ככה אתה בוחר לנהל דיון אז כנראה שהרבה מה להגיד אין לך ואת המסקנות מהטעויות שלך כבר הסקת.

דני.

פורסם

שמעתי את הקלארוס אצל אלי ומאוד אהבתי דווקה את המיד והגבוהים, מהנמוכים לא התלהבתי אחרי ההאובוקים שלי :twisted: (זו דעתי)

סט מפורט מאוד וצלול, נשמע מדהים!

ומצד שני שמעתי בכמה רכבים את ההיבריד עם MT23 ולסט יש מיד מדהים אבל אין לו באס וגבוהים כמו לקלארוס,

לא שומעים שיש טוויטר בכלל.

שוב, הכל עניין של טעם, תלך תשמע ותחליט, כל מה שנאמר פה לא שווה כלום כי אולי הטעם שלך בכלל פיונייר ב 100 שקל :-D

:cry: !!SOLD!!

פורסם

דיון בהחלט מעניין ומועיל לפורם במצבינו היום ,דעתי היא שהסמכות בעניין זה , זה איתמר שאכן התנסה עם הסטים על אותו סטאפ ובעל היכולת לאמוד את ההבדלים

פורסם

Its not the speakers . Its the user not fulfiling the potential of the speakers , and that is the case in 90% of all configurations . Mt23 has no "highs" ? Because you use cheap ass amps and head units . Or you just fuck it up with all that bi-amp "magic" because you think you know better then morel . You all are invited to my house and listen to my morel hybrids in 18l vented boxes with the original crossovers on a high end old school pioneer amp puting out 70 real , high current rms on a emu 0404 audiophile dac . and witness what they are capable of .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

עוד לא נמאס לכולכם הוויקוח הסתמי הזה?

מתי כבר אנשים יבינו של קיים דרייבר מושלם או כל מוצר אחר שאפשר להגדירו כמושלם?

אני אישית לא שמעתי עדין את הקלארוס המדובר ולכן אני לא יתייחס עליו כאילו יש לי איתו ניסיון,אבל באמת יכול להיות שהמיד וופר שלו יורד יותר נמוך מהמיד וופר של ההייבריד אוביישן של מורל ויכול להיות שטוויטרים שלו יותר מפורטים מהמורלים למינייהם,אז מה?

זה הופך את ההייבריד אוביישן לסט נחות או סט לא טוב?

ממש לא שנייהם טובים,מי טוב יותר את זה צריך לקבוע מי שמתלבט בקשר לקניית אחד הסטים ותו לא.

אנשים פה קופצים כנגד הקלארוס לרוב עקב כך שיש ברשותם רכיב כלשהו של מורל או ספציפית ההייבריד אוביישן,מה קשה לאנשים לקבל את זה שיש רמקולים יותר טובים ממה שיש להם?

לי אישית יש הייבריד אוביישן ומשומה לא מפריע לי לשמוע שיש רמקולים יותר טובים באותו המחיר או אפילו זולים יותר,אני פשוט נהנה ממה שיש לי ולא מלכלך על מוצרים אחרים שלא נראים לי טוב בעין כי פתאום הרבה אנשים אוהבים מוצר מתחרה.

צריך פשוט לקבל את העובדה שתמיד יכול להיות משהו יותר טוב אבל לא צריך להיסחף לכל מיניי מלחמות והשמצות ילדותיות.

בקשר למה שנכתב כבר בקשר לכך שרוב הזמן מדובר על אנשים שלא יודעים לנצל נכון את הרכיבים שיש להם,אז זה מאוד נכון ואפשר לקבוע זאת לגבי כל סט.

למשל באחד המפגשים בצפון יצא לי לשמוע בחור עם מורל מדגם פולס אבל שמותקנים בתוך תיבות והטוויטרים בבניות בקורות והם פשוט נשמעים נפלא בשביל סט שעולה היום משהו כמו 500 ש"ח,והמיד וופר שם יורד נמוך ואפילו הטוויטרים נשמעו יחסית בסדר בשביל הטוויטר "המסכן" שמגיע עם הפולס.

דוגמא נוספת,בשבילי תמיד הטוויטרים של פוקל נשמעו כמו "סכינים באוזניים" אבל לאחר ששמעתי סט שלושה חלקים של פוקל (מורכב מכמה רכיבים שונים,ברכבו של יחיאל) מוגבר אקטיבית עד כמה שזכור לי והטוויטרים היו מכוונים נכון ומרוסנים טיפה,אז פתאום שמתי לב שהטוויטרים לא כל כך חדים ואפילו נעימים לשמיעה.

מסקנה,תמיד צריך לקבל דעות אחרות ולא ללכת נגדן מכיוון שזה מאוד סובייקטיבי להגיד מה יותר טוב או מה פחות טוב,פשוט צריך לקבל את דעתם של האחרים ולכבדה.

פורסם
Its not the speakers . Its the user not fulfiling the potential of the speakers , and that is the case in 90% of all configurations . Mt23 has no "highs" ? Because you use cheap ass amps and head units . Or you just fuck it up with all that bi-amp "magic" because you think you know better then morel . You all are invited to my house and listen to my morel hybrids in 18l vented boxes with the original crossovers on a high end old school pioneer amp puting out 70 real , high current rms on a emu 0404 audiophile dac . and witness what they are capable of .

למה ישר לקפוץ?

זו דעתי! לא התלהבתי מסט אפים ששמעתי עם הטוויטר הזה.

לא אמרתי שהטוויטר גרוע!

:cry: !!SOLD!!

פורסם

אני לא מבין על מה כל הויכוח?

לכל אחד יש טעם שונה וצליל שונה שהוא מעדיף.

לא יעזור שום פירוט על טווח התדרים ועד כמה נמוך אלמנט יכול לרדת/לעלות/לקפוץ/לרקוד.

מה שקובע זה השמיעה : אהבת? תקנה.

שמעתי סט של קלרוס וממש לא אהבתי. זה אומר שהסט לא טוב? לא זה אומר שלטעמי הוא לא נשמע טוב נקודה.

לפותח השרשור תגיע למפגש תשמע כמה שיותר סט אפים ותחליט לבד.

אלי

• תוכן חדש...