Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MOREL HYBRID + MT-23 vs Hybrid Audio Clarus?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאחד שהתנסה עם שני הסטים שהועלו ע"י פותח הת'רד במשך יום או יומיים אני יכול להגיד ש:

1. הוופר של הקלרוס עדיף על פני הוופר של המורל הייבריד. זה לא שהוופר של המורל הייבריד רע, ממש לא, אלא שפשוט הוופר של הקלרוס הוא דרגה אחת או שתיים מעליו.

2. אין מקום להשוואה בין שני סוגי הטוויטרים, וזה לדעתי מה שאמור להכריע את הכף. הטוויטר של הקלארוס הרבה יותר בהיר ומפורט מהמורל, לטובה ולרעה.

אם אדון סקוט בקלאווה היה מוכן למכור את הוופרים של הקלרוס בנפרד, הם בשילוב קרוס ו MT22\23 של מורל היה יכול להיות שילוב מהטובים והמוצלחים ביותר.

איתמר.

אני חייב לציין שזה נכון - אבל...

חלק מהבהירות של הטוויטר הזה הוא מה שנותן לסט קלארוס את הייחודיות הזו. הסט ברכב של אלי נשמע שיש לו כמות מיד כמעט כמו בסט שלושה חלקים שלא לדבר גם על עומק במה דומה.

אם תקיח את הטוויטר הזה ותבטל אותו ותשים טוויטר של מורל - סביר להניח שתאבד חלק מהיכולות הללו.

לכן לאחר רכישת סט כמו הקלארוס - כל מה שנשאר זה לדעת אם אתה אוהב אותו או לא.

או לסירוגין על מה אתה מוכן להתפשר ועל מה אתה לא.

לדעתי שילוב מוצלח אם כבר היה קלארוס עם טוויטר סופרימו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רק רוצה לציין דבר נוסף,

קלארוס הוא סט מעולה שמחייב התקנה טובה כדי למקסם אותו

עובדתית אצל איתמר הוא נשמע - :roll:- וזה גרם לו למכור אותו לי,

ואחרי שהוא שמע אותו אצלי הוא היה -:shock:-

ואמר מפורשות שאם הוא היה נשמע אצלו ככה, הוא לא היה מוכר

בגלל זה גם מוראל, גם קלארוס ולמעשה כל סט צריך לשמוע בכמה רכבים כדי לקבל פרספקטיבה נכונה

לגבי הסט ולא לגבי ההתקנה\כיוון.

פורסם

אבל אני לא, אז חבל להתווכח, הסטים האלה שונים לחלוטין אחד מהשני.

הקלארוס עם מיד חזק מאוד חזק אבל אני חושב שמאוד חסרה לו עדינות לפעמים, הוא פשוט תקיף כל הזמן, גם במוסיקה רגועה.

הוא נשמע מאוד טוב, אבל גם עצבני במקצת.

הטוויטר שלו טוב מאוד וקריספי כמו שצריך.

הMT23 מבחינתי שונה מאוד מאוד מאוד מMT22! הוא הרבה יותר בהיר, יורת מפורט ונשמע פי כמה וכמה מונים יותר טוב מהMT22 שחסרה לו חדות, והמון ממנה.

המיד של ההיבריד מאוד מאוד ווקאלי ובעל צליל מאוד נעים.

בקטעים רגועים וגאז' ודברים כאלה, נראה לי שהייתי הולך על ההיבריד בגלל הווקאליות שלי במיד(אני מדבר רק על המיד כי את הMT22 אני מתעב).

מוסיקה קצבית, היפ הופ, שחורה, טראנסים האוסים הקלארוס לוקח ברוורס את ההיבריד שלא משתווה לו בכלל.

זאת דעתי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

נו אז מה הבעיה מתקינים את שתי הסטים , עושים מפסק אוסים כיוונים שונים והנה המערכת האולטימטיביט נולדה :lol::wink::lol:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אני לא מקשיב למוזיקה שחורה ולא טרנס. אני מקשיב לפופ (CELINE DION...) קצת מזרחית ולפעמים GOTHIC METAך (NIGHTWISH...) וראיתי שכתבו שCLARUS יותר מתאים למוזיקה שחורה ולטרנס.

פורסם

מה שרשום לא תמיד נכון מכיוון שזה מאוד סובייקטיבי,אני יכול לאהוב את האופי של הצליל של רמקול X כאשר הוא מנגן מוזיקה מסויימת אבל לעומת זאת מישהו אחר לא יאהב.

הדרך הכי טובה היא להגיע למפגש של הפורום שיערך עוד שבוע או שבועיים עם אני לא טועה ושמה לשמוע את הסטים הנ"ל ולהחליט מה אתה מעדיף ותו לא.

פורסם

NASIK ביום שבת יש מפגש,

תבוא תשמע אצלי celine dion בקלארוס

מזרחית ונייט וויש תשמע ברכב אחר :)

אם אתה רוצה יש גם אינפקטד משרום, דרים טייטר ועוד ועוד :)

פורסם
אני חייב לציין שזה נכון - אבל...

חלק מהבהירות של הטוויטר הזה הוא מה שנותן לסט קלארוס את הייחודיות הזו. הסט ברכב של אלי נשמע שיש לו כמות מיד כמעט כמו בסט שלושה חלקים שלא לדבר גם על עומק במה דומה.

סליחה על הבוטות אבל...

1. אמרתי את זה גם לאליקו בזמנו שהוא גורם עוול לסט שלו. מאוד צורם ולא אמיתי. אני מקווה (בטוח) שהוא עבד מאז על הכיוונים.

2. מיד כמו בסט שלושה חלקים? לא ממש.

3. עומק? רק בשני רכבים שישבתי בהם עד היום היה עומק. מאוד קשה ליצור עומק, מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
NASIK ביום שבת יש מפגש,

תבוא תשמע אצלי סלין דיון בקלארוס

סלין דיון??? אתה רוצה לחלוק איתנו משהו? :-D

פורסם
סליחה על הבוטות אבל...

1. אמרתי את זה גם לאליקו בזמנו שהוא גורם עוול לסט שלו. מאוד צורם ולא אמיתי. אני מקווה (בטוח) שהוא עבד מאז על הכיוונים.

2. מיד כמו בסט שלושה חלקים? לא ממש.

3. עומק? רק בשני רכבים שישבתי בהם עד היום היה עומק. מאוד קשה ליצור עומק, מאוד.

איתמר.

איתמר - "כמעט כמו" זה לא "כמו" אבל מידות בסולם לאנוס זה לא מידות בסולם סטארלט :-D (להזכירכם הכינוי הקודם של איתמר היה סטארלט...)

אני לא חושב שהסט אצל אליקו היה צורם מאוד, הוא כן היה טיפה צורם אבל לא ברמה שממש הציקה לי - ואם אני אומר כזה דבר אז כנראה שזה באמת לא היה נורא - אתה מכיר את השמיעה שלי... :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל הויכוח הזה הוא טעות מהיסוד.

אין פה עניין של "10 רמות מעל" או "טוב יותר.נקודה" או כל הצהרה אחרת.

הקלארוס הוא סט מעולה שנותן תמורה פנטסטית למחיר.

ההייבריד אוביישן גם הוא סט מעולה שנותן תמורה פנטסטית למחיר.

שניהם מתחרים אחד בשני מהסיבה המאוד פשוטה שהם באותה קטגוריית מחיר.

שמעת ואהבת קלארוס?- מצויין- קנה לך אחד.

שמעת ואהבת הייבריד אוביישן?- מצויין- קנה לך אחד.

באס חזק ודומיננטי מהוופרים זה לא מדד שווה ערך לאיכות.

זה אומר שזה מתאים לאופי מסויים של ציוויון צליל שאנשים אוהבים.

אז ייתכן שזה מתאים לדני,גורל,אליקו,איתמר ואף אנוכי, זה לא אומר שלאחר זה כן יהיה מה שהוא מחפש.

אני מכיר כלכך הרבה חברות שמייצרות דרייברים שבאס דומיננטי מ6 אינטש לא תקבלו ועדיין הם מצליחות מאוד וזה כנ"ל גם באודיו בייתי.

יש לי חבר עם רמקולים ביתיים של קליפטש ב25000ש"ח שאפילו דוטק 4 אינטש מספק יותר באס מהם, אבל הוא מת על זה ולא יחליף אותם בחיים.

אודיו זה עניין של טעם, וכל אחד אוהב את החלק שלו קצת אחרת מחברו ותודה לאל על כך, אחרת היה פה משעמם רצח בפורום.

under construction..

פורסם

ניר 100%

אני רק מוסיף עוד דבר. הם כן שונים בצליל וזה תלוי בטעם שלך, אבל אלמנט שמשותף בשני סטים זה שבהם חייב ליות התקנה והגברה נכונים כדי להפיק מהם את הכול כדי להגיע לרמה שלהם.

פורסם

אדגר,

הגברה מתאימה ואיכותית והתקנה נכונה ואיכותית היא דבר שהוא בגדר חובה- על כל סט רמקולים החל מטמפו ועד לF1 סטאטוס או כל סט היי-אנד אחר.

under construction..

• תוכן חדש...