Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MOREL HYBRID + MT-23 vs Hybrid Audio Clarus?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניר - לפי הטבלה שלך אתה יודע מה מגיע אחריי פיוס.

יום שישי - מייק UP סקס - לקנות לאחד מכם חבילת קונדומים? :lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סקאן ספיק אכן מייצרת רכיבים ביתיים.

יש להם גם רכיבים עם 4 אוהם התנגדות.

רכיב ביתי לא מותאם באופן ייעודי לעבודה בסביבת רכב אבל אם התקנה נכונה הוא ישמע מצויין - הבעיה הגדולה ברכיבים כאלו היא שהם לא עמידים לתנאי רכב שזה אומר שהם לא מתמודדים טוב עם רטיבות ולחות ואור שמש וטמפרטורה גבוה.

חברות כמו ג'נסיס ואלפיין רכשו את דגם הבסיס של חלק מהרכיבים של סקאן ספיק ושכללו אותם בכדי שיתאימו לתחום הרכב.

ג'נסיס אבסולוט

ואלפיין F1 סטטוס

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
א . לא דיברתי על אלמנט ביתי בתיבה יעודית

ב. אתה לא עושה עליי ממש רושם ששמעת 10 שנים ואתה מפגיז פה בקטילות על כל אחד שדעתו לא לטעמך , אתה צריך לעבוד עוד 10 שנים כדיי שתשמע סטריאו ברמה שאני כבר מכרתי , אז אנא ממך צניעות!

דיברתי על אמנט ברכב אם יש לך דעה בנושא תגיב בהתאם , מכיר אלמנט לרכב מידבאס שעושה את מה שאמרת ?

ואגב האוזן שלך לא אינדיקציה לכלולם מבחינתי , עם כל הכבוד , תראה לי מדידה על מגבר ליניארי ומכשיר על פלאט .

מתן, קודם כל תרגיע , אני לא מבין מה אתה בכלל תוקף סה"כ אני נותן את דעתי ואני לא זקוק לאישור מאיש.

תחסוך ממני את העניין של מה שמעתי או מה לא, כי אין לך שמץ של מושג מה אני כן ומה אני לא, וזה גם לגמרי לא רלוונטי לדיון.

למרות שאתה כן מכיר אותי ויודע שלא הייתי כותב דברים סתם, נכון?

כתבתי את דעתי כפי שציינתי לפניכן, אתה מוזמן בשמחה רבה לא להסכים איתי, אבל תוריד את הטונים ואת ההפנייה אליי אישית כי זה ממש לא קשור,ממש לא במקום ובטח שלא מקצועי.

בנוסף, לא דיברתי על אלמנט בייתי, דיברתי על זה שיש לי אלמנט לרכב, כרגע, אצלי בבית- שהוא וופר/מידבאס שיורד יותר נמוך מהסאב שיש אצלך.

זה לא קשור אלייך אישית בשום צורה, ובטח שלא לגרום לתקוף אותי.

וופרים עם FS של 25-27HZ זה לא ממש דבר נדיר.

מידים שיודעים לנגן גם 4000HZ זה לא דבר נדיר.

ואני מתפלא עלייך שאתה מציין שאתה מכיר כלכך הרבה ציודים ואתה בודק עם מכשירי בדיקה משוכללים ועדיין אתה חושב שלא קיימים כאלו דברים.

דבר אחרון:"אתה צריך לעבוד עוד 10 שנים כדיי שתשמע סטריאו ברמה שאני כבר מכרתי , אז אנא ממך צניעות!"

אתה לא חושב שאתה קצת נסחף?מגזים?.

יום ראשון מתייעץ.

יום שני מייעץ.

יום שלישי שולל.

יום רביעי מתנשא.

סוף השבוע הגיע, התנצלות היא דבר אנושי והיא מעלה ולא חסרון, תתעלה על עצמך מעט יותר.

ניר - לפי הטבלה שלך אתה יודע מה מגיע אחריי פיוס.

יום שישי - מייק UP סקס - לקנות לאחד מכם חבילת קונדומים? :lol:

אדי

למרות שהתגובה שלו קצרה תקרא אותה שוב אבל הפעם לאט

"לא חושב ש-Hybrid Audio Clarus יותר טוב מ-MOREL, במיוחד מטוויטר MT-23, שטוויטר הזה הוא אחד הטובים שיש בשוק."

לטענתו הMT הוא מהיותר טובים בשוק, הוא לא כתב ששמע אותו,לא שהתנסה איתו.

הובאה פה עמדה שלוקטה, כנראה, מדעות שונות של אנשים לא מהתנסות אישית אחרת אני מאמין שזה היה מצוין בתגובה.

תקרא שוב: ההיבריד לא יותר טוב מהמורל בגלל שהמורל מהטובים בשוק... לך זה מסתדר? לא גוון הצליל לא הפירוט של הטויטר

לא טעם אישי , לא חמים לא כלום. לי אישית זה מאוד לא מסתדר לגבי מישהו שהתנסה עם האלמנטים הנ"ל.

כשמישהו כותב עמדה כלשהיא לכאן או לכאן היא צריכה להיתמך על ידי טיעונים כלשהם לא סתם להיות מופרחת באויר.

עריכה: אני רואה שכבר הקדימו אותי

אלי

חברים, מה קורה כאן? אתם לא יכולים להתחשבן עם צרות שלכם במפגשים לפחות ולא בפורום? מה ניסגר?

כול שרשור יש מריבות? זה לא נראה טוב?

אתה צריכים להראות דוגמה אישית לקוראים בפורום...:?:

אני נתתי קישור לחבר שלי כדי שהוא יחליט על רמקולים שהוא רוצה להתקין בקרוב. הוא חוזר ואומר שבפורום הזה רק מריבות ......

פורסם

כבר המון זמן שיש מריבות זה לא משנה עם נציין את זה. זה כבר מושרש פה.

לפותח התרד לגביי הייבריד אודיו זה המוצר היחיד שאני יכול להמליץ לך לשמוע ולהחליט ולמה? כי עם תעשה חיפוש תראה שכול נושא שיש בו מעורבות של המוצר הייבריד אודיו יש בתרד פיצוץ אז תשמע תחליט וכמו שבדרך כלל קורה הוא גם נקנה.

לגביי מורל הMT23 הוא מצויין הוא ממש נעים ולרוב הוא מתאים לרוב קהל היעד למה? כי הוא לא חד מידיי ולא רך מידיי הצליל שלו דיי מאזן בין העולמות (כמו שאני מנחש שיהיו סקילות- אז עם כיוונים נכונים הטוויטר יכול גם להיות דיי דומיננטי יחסית לאחיו הקטנים)

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אין פה שום מריבות, עד עתה היה מדובר על דיון ענייני לחלוטין.

תמיד יש כאלו שיסיטו את הדיון למחוזות אחרים.

אבל אולי מספיק עם המצב של לעשות פיל מעכבר שבכלל לא קיים?

under construction..

• תוכן חדש...