Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסעתי בטעות באדום...בת"א :-(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן סיפור מדהים...

יש לך אוטו. למה אתה נוסע באגד?:roll::twisted:

כי הרכב נמצא אצל אמי בשעות היום, היא לוקחת אותו לעבודה.

ומבחינה סטטיסטית טהורה, יש להם יותר סיכוי לבצע טעות.

מי שלא נוסע לא חוטף דוחות, זה נורא פשוט.

זה לא משנה אם אתה לא נוסע 5 שנים או לא נוסע 5 חודשים.

אני נהגתי כבר עשרות אלפי ק"מ, אם אני לא נוהג הרבה על הפאביה זה לא אומר שאני לא נוהג על רכבים אחרים.

אם תדע כמה פעמים התחמקתי ממשטרת התנועה בכל מיני תרגילים (חוקיים אך מסריחים) אתה תיפול מהכיסא. מכיוון שזהו לא נושא השרשור, לא אפרט בדיוק, חוץ מזה יש פה שוטרים בפורום.

אני נוהג כמו שצריך, תמיד שם חגורה, בטח שלא עובר באדום, עוצר תמיד בעצור עצירה מלאה, עוצר להולכי רגל במעבר חצייה, אבל בקשר למהירות אני לא מסוגל לנסוע 90 קמ"ש בבין עירוני עם 2 נתיבים, מצטער.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיא, אני לא מתגאה שעשיתי 11K ק"מ לאחר 4 חודשים על הרכב, אל תבין אותי לא נכון.

אבל כמו שנאמר כאן, מי שנמצא יותר בכבישים, יש לו יותר סיכוי לטעויות, אז תבין.

מעבר לזה, אני כבר 7 שנים בכביש, טעות עם רמזור מעולם לא הייתה לי.

אבל כן קרתה לי טעות עם תמרור עצור שהיה מוסתר באיזה עץ, הייתה תאונה בגלל זה.

בקיצר, אין צדיקים ידידי.

רועי ידידי אל תתחכם לגבי "אגד", לי יש אוטו, יש לי קטנוע, אני לפעמים נוסע בתחבורה ציבורית.

יש לי חבר טוב, הוא גר בראשון ועובד בפ"ת, במקום לשים כל יום 30 ש"ח סולר ועוד 30 ש"ח חניון ברכב, יש חופשי חודשי או טרמפים מחברים לעבודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ברור שאין צדיקים, ובמקרה שלך התאונה לא היתה באשמתך כי התמרור היה מוסתר.

אבל לנסוע בלילה ולפספס רמזור אדום? בוא נאמר, שזה לא קורה הרבה.

זה לא שהרמזור היה מוסתר ע"י שלט פרסום או עץ, זה לא שהנורה ברמזור היתה שרופה, אבל פשוט לא לשים לב?

אני לא מטיף לאף אחד, חלילה, פשוט נראה לי קצת מוזר.

פורסם
הגישה בפורום מדהימה :)

אם זו בחורה שעברה באור אדום בגלל שהייתה "מעופפת" על הכביש, אומרת שהיא לא יודעת אם יש שם מצלמה והיא לא יכולה להרדם - אז כולם מנחמים אותה, אומרים שקורה וכו' וכו'..

אבל אם היה זה בחור, בפרט בחור צעיר בסביבות גיל ה20, שהיה אומר שקרה לו, בלי להצטדק ("עבר עלי יום רע") ובלי להגיד שיש לו הפרעות שינה כתוצאה מכך,

היו נפתחים פה עמודים על גבי עמודים עם הטפות מוסר וגינויים שבקלות היו עוקפים את הגינויים של האו"ם כנגד פעולת צה"ל בעזה.

כל מילה בסלע !

אבל בכביש המצב הפוך - כולם מקללים נשים ומפחדים מערסים שחותכים נתיבים...

זה נכון שמקרה כזה יכול לקרות כמעט לכל אחד, אבל ההשלכות שלו מפחידות.

במקרה של תאונת צד מדובר בתאונה עם פוטנציאל נזק רציני, ואם התאונה תהיה מול דו"ג - היא אף עלולה להיות קטלנית.

הייתי עושה חשבון נפש טוב טוב עם עצמי מה הביא אותי לסיטואצייה כזו במקומך, פותחת השרשור, בהנחה שלא מדובר ביוזר פיקטיבי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונד', לא מדובר ביוזר פקטיבי לדעתי.

לגבי מה שאתה אומר, אני בכביש מקלל גם ערסים, גם נשים או בקיצר את כל מי שעושה טעויות.

פורסם

הייתי עושה חשבון נפש טוב טוב עם עצמי מה הביא אותי לסיטואצייה כזו במקומך, פותחת השרשור, בהנחה שלא מדובר ביוזר פיקטיבי.

אולי תפסיקו כבר?

מה כבר אמרתי? שעשיתי טעות ואני מצטערת עליה?

התגובות מתחילות להיות על גדר הבדיחה. אני מציעה שתנעלו את השרשור.

Golf & Go :evil:

פורסם

אתם קצת סלחניים מידי כלפי פותחת השרשור לטעמי.

אם הייתם נוהגים באותו זמן בכביש הניצב, עוברים ברמזור הירוק ואז היא היתה מתנגשת בכם מהצד, הייתם מדברים לגמרי אחרת.

כל המספרים והסטטיסטיקות של תאונות דרכים, מאחורי רובם עומד בסופו של דבר נהג שעבר באדום/לא עצר בעצור/עבר עבירת תנועה כלשהי שגרמה ישירות לתאונה.

ומה שלא בפחות בעייתי הוא, שמה שמטריד את הנהגת הוא האם צילמו אותה או לא צילמו אותה. לא חלילה שהיתה יכולה להרוג משפחה שלמה, או שאיך זה ייתכן שלא ראתה רמזור אדום.

פורסם

וע"ס מה אתה יודע מה מטריד אותה או לא מטריד אותה ? החלטת להבין את זה לפי מה שנכתב כאן ?

בקיצר, חלאס לדון בזה, הטעות נעשתה, אני מניח (לפחות רוצה ככה) שהבחורה הבינה את הטעות, אני מקווה שלהבא היא תהיה יותר ערנית כלפי רמזורים בת"א, תודה לאל שזה נגמר ככה ולא "מה היה אם".

פורסם

חח זה מזכיר לי פעם שגם עברתי בטעות באדום וזה היה חתיכת מרחק מהבית שלי גם הייתי מוטרד ובאותו הלילה נסעתי למקום בשביל לבדוק אם יש שם מצלמה.

לפי גם מה שידוע לי אין שם מצלמה איפה שעברת באדום.

פורסם

"אני לוקח בחזרה דברים קשים נורא שאמרתי לך ואמרת גם לי"

אחרי שקרתה לי התאונה, ועוד מישהו פתח "עברתי באדום בטעות", אז לא נותר לי אלא לאמר:

יש טעויות שלא צריכות לקרות !!!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=245452

פורסם

לכותבת ההודעה!

לפי המפה אני מסתובב שם הרבה וגם אני עברתי בטעות רמזור אדום באזור ההוא וכן קיבלתי פלאש.

אחרי חודש וחצי בערך קיבלתי הבית מכתב הזמנה לבית משפט ולקצין תנועה,השוטר לקח לי רשיון לחודש עד למשפט. לא נעים.

מקווה שזה לא יקרה לך!

פורסם

היי, אם לא שמת לב, ההודעה הזו הוקפצה על ידי, לאחר שקרתה לי תאונה עקב חציית צומת באור אדום (לא אני חציתי), לגבי הצומת שבה עברה הבחורה, אין מצלמה זה נבדק לעומק, אבל זה לא אומר שזה בסדר.

מצלמה יש רק בצומת הגדולה של אבן גבירול, פגיעות בבני אדם או רכבים אחרים, יכול להיות בכל צומת.

• תוכן חדש...