Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסעתי בטעות באדום...בת"א :-(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עריכה - נמחק.

בכל אופן, כמו שאמרו - קורה, קרה, יקרה. אבל להישאר מרוכזים הכי חשוב!

גם לי קרה שחציתי באדום כי פשוט לא ראיתי את הרמזור :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תורידי את התמונה, אבל קחי בחשבון שבלי התמונה כולם פה היו מקללים אותך ומאחלים לך לקבל דוח תנועה בפעם הבאה. הודעה כמו שלך נפתחת בתדירות מאוד גבוהה ומתקבלת בצעקות ובתגובות רבות.

ועכשיו ברצינות- אם עברת באדום בשניה הראשונה/שנייה/שלישית מקסימום, אני מסוגל להבין - נובע מחוסר ניסיון, חוסר שליטה, חוסר היכרות שלך עם הצומת והכביש המדובר וכו' וכו', אבל אם עברת באדום שדלק כבר מספר שניות כי לא שמת לב בכלל שהוא אדום או שבכלל יש כאן רמזור, אני מתחיל לדאוג ולהבין שעופפת באותו הרגע. מטעויות לומדים ואני מאוד מקווה שלמדת!! בנהיגה חושבים 100% על הנהיגה, ולא 100% על המחשבות שמטרידות אותך, כי אם לא תחשבי על הנהיגה, תאמיני לי שהדברים שמטרידים אותך יהיו הרבה פחות מטרידים אחרי שתפגע בך משאית מהצד!

Xbox12341

פורסם
אל תורידי את התמונה, אבל קחי בחשבון שבלי התמונה כולם פה היו מקללים אותך ומאחלים לך לקבל דוח תנועה בפעם הבאה. הודעה כמו שלך נפתחת בתדירות מאוד גבוהה ומתקבלת בצעקות ובתגובות רבות.

ועכשיו ברצינות- אם עברת באדום בשניה הראשונה/שנייה/שלישית מקסימום, אני מסוגל להבין - נובע מחוסר ניסיון, חוסר שליטה, חוסר היכרות שלך עם הצומת והכביש המדובר וכו' וכו', אבל אם עברת באדום שדלק כבר מספר שניות כי לא שמת לב בכלל שהוא אדום או שבכלל יש כאן רמזור, אני מתחיל לדאוג ולהבין שעופפת באותו הרגע. מטעויות לומדים ואני מאוד מקווה שלמדת!! בנהיגה חושבים 100% על הנהיגה, ולא 100% על המחשבות שמטרידות אותך, כי אם לא תחשבי על הנהיגה, תאמיני לי שהדברים שמטרידים אותך יהיו הרבה פחות מטרידים אחרי שתפגע בך משאית מהצד!

יודעת... ואתה צודק.

למדתי את הלקח...:oops:

Golf & Go :evil:

פורסם

מעניין, כבר 49 תגובות לשרשור הזה ו- 4 עמודים על רכב שעבר באדום, ובכלל, לא קרה כלום! לא קצת נסחפנו?

ואיך זה יכול להיות שמגיל 17 יש לי רישיון (אני עכשיו בגיל 22) ואף פעם לא פיספסתי רמזור אדום? איך אפשר לפספס דבר כזה? (ואף פעם גם לא קיבלתי שום דו"ח).

יתרה מזאת, אני אספר לכם סיפור מדהים:

אני נסעתי באוטובוס של אגד בחודש שעבר, לפני אחד הצמתים עמדה טויוטה קורולה כסופה באור אדום, והאוטובוס התקרב לצומת כדי לעצור מאחורי הרכב.

הנתיב היה להמשיך ישר, ומשמאל היה רמזור מיוחד לפונים שמאלה. מה שקרה שהרמזור שמאלה התחלף לירוק, והנהג בטויוטה נתן גז באדום ועבר את הצומת, כנראה חשב שזה הרמזור שלו.

אז האוטובוס מתקרב, הנהג לא מסתכל על הרמזור אלא על הרכב שכרגע נסע והוא לא מתכוון לעצור.

אני מעיר לו: "עצור, עצור, אדום!" הוא לוחץ בכל הכוח על הבלמים, כולם נדבקים לשמשה, תיקים עפים באוויר, ומה הוא אומר לי אחרי שהצליח לעצור? "אופס, לא ראיתי..."

נו, מה תגידו על זה?!

פורסם

גיא(stio), אני לא אוהב להיות מניאק, אבל בוא אני אסביר לך מה"היכרות" שלי איתך איך:

שאתה וואחד מרובע, לא יוצא מגבולות השכונה מעל 20 ק"מ לכאן ולשם, איילון נראה לך מפחיד ועוד כל מיני.

הבחורה הזו הסתובבה באיזור שהיא לא מכירה, קצת חוסר תשומת לב לכביש, זו התוצאה.

אני מבטיח לך שגם לך זה יקרה כשתגיע לת"א לאיזור שאתה לא מכיר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור היקר, איפה היית כשאני לקחתי את הרכב ונסעתי לת"א לבדי, ועליתי גם על איילון?

חזרתי אחרי למעלה מ- 150 ק"מ בלי טעות אחת בדרך ולא עברתי שום רמזור אדום.

איפה היית שנסעתי לנתניה, לקיבוץ יקום, לרמת הגולן, ואפילו לירושלים?

פורסם

אני הייתי כאן, אתה זה שעשה 900 ק"מ ב3 חודשים, חח אני ב3 חודשים עשיתי 9000 ק"מ רק לאוטו ועוד קצת בקטנוע.

שורה תחתונה, יכול לקרות, גם לך אז אל תצטדק.

פורסם

STIO מצבך טוב. הלוואי וגם אני היתי לא אונס תרכב שלי... אצלי 3 חודשים כמעט, וכבר יותר מ10,000 ק"מ, בשטחי השומרון.

פורסם

עזוב שטויות, אותי אישית לא מעניין בכלל הק"מ באוטו, אני קניתי את האוטו להנות, מבחינתי כשאני חושב "לא כדאי לנסוע זה נורא רחוק" אז אין צורך ברכב, בטח לא באוטו חדש מהמפעל בשביל 300 ק"מ לחודש, אבל כל אחד והרצונות שלו.

פורסם
עזוב שטויות, אותי אישית לא מעניין בכלל הק"מ באוטו, אני קניתי את האוטו להנות, מבחינתי כשאני חושב "לא כדאי לנסוע זה נורא רחוק" אז אין צורך ברכב, בטח לא באוטו חדש מהמפעל בשביל 300 ק"מ לחודש, אבל כל אחד והרצונות שלו.

בתכלס כן. אוטו אישי זו מותרות, אבל אם כבר יש אז למה לא להנות ממנו עד הסוף? :-)

פורסם
"לא כדאי לנסוע זה נורא רחוק"

תלוי למה.

לשבוע נופש באילת במלון 5 כוכבים אם הייתי רוצה לנסוע, לא הייתי אומר "זה רחוק", הייתי מתניע ונוסע.

אבל להגיע למפגש במרכז הארץ שנמשך כשעה, ורק הנסיעה תהיה יותר זמן מכל המפגש, אז פשוט אני מוותר מראש. חוץ מזה אתה קנית ג'יפ ואתה נכנס איתו לשטח, אלו טיולים מסוג אחר.

יכול לקרות גם לי, אבל עובדה שזה לא קרה ב- 5 שנים שיש לי רישיון, ואפילו לא קרה שקיבלתי ד"וח כלשהו, פשוט נוסעים כמו בן אדם. בקשר למהירות "מופרזת", פשוט זוכרים את מיקום המצלמות בע"פ ושמים לב לניידות על השוליים ואף אחד לא עוצר אותך.

פורסם

יתרה מזאת, אני אספר לכם סיפור מדהים:

אני נסעתי באוטובוס של אגד בחודש שעבר

נו, מה תגידו על זה?!

אכן סיפור מדהים...

יש לך אוטו. למה אתה נוסע באגד?:roll::twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

STIO, איך אמר שלמה?

גם אוויל מחריש לחכם ייחשב...

אין לי שום בעיה עם זה שאתה בקושי נוסע באוטו,

אבל באותה מידה אל תטיף לאחרים שנוסעים קצת יותר,

ומבחינה סטטיסטית טהורה, יש להם יותר סיכוי לבצע טעות.

מי שלא נוסע לא חוטף דוחות, זה נורא פשוט.

זה לא משנה אם אתה לא נוסע 5 שנים או לא נוסע 5 חודשים.

ובנושא אחר:

יש תקופות שבהן אני משתמש ב-4 אוטובוסים מדי יום, ומעבר באור אדום

(בכוונה או שלא בכוונה) הוא משהו שהפסקתי לספור בכלל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...