Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסעתי בטעות באדום...בת"א :-(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגישה בפורום מדהימה :)

אם זו בחורה שעברה באור אדום בגלל שהייתה "מעופפת" על הכביש, אומרת שהיא לא יודעת אם יש שם מצלמה והיא לא יכולה להרדם - אז כולם מנחמים אותה, אומרים שקורה וכו' וכו'..

אבל אם היה זה בחור, בפרט בחור צעיר בסביבות גיל ה20, שהיה אומר שקרה לו, בלי להצטדק ("עבר עלי יום רע") ובלי להגיד שיש לו הפרעות שינה כתוצאה מכך,

היו נפתחים פה עמודים על גבי עמודים עם הטפות מוסר וגינויים שבקלות היו עוקפים את הגינויים של האו"ם כנגד פעולת צה"ל בעזה.

ואח"כ עוד מאשימים את Guram בשוביניזם.

אם הוא היה כותב שעבר באור אדום כי עופף וטעה אז היו עונים לו אותו הדבר אבל אם הוא היה מאשים את הרמזור אז היו קוטלים אותו.

כולנו ללא יוצא מן הכלל טועים וההבדל הוא במה שאנחנו עושים עם הטעות. אפשר להודות בה וללמוד ממנה ואפשר להתכחש לה. כאן היא למדה ממנה ואני בטוח שבפעם הבאה שהיא תעופף היא לא תנהג או לפחות תבדוק 8 פעמים כל דבר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוי אוי אוי :(

כמה בלבול מוח.

טוב שמעו, מוציאים את הבחורה להורג, היום 21:30 בכיכר רבין, עקב חציית צומת ברמזור אדום (או שלא ?)

טעויות קורות לכולם, לי למשל יש בעיה עם חגורות בטיחות, נעצרתי בגלל זה 6 פעמים !!!

אז נכון מדובר ברמזור אדום שזה דבר הרבה יותר חמור מחגורת בטיחות, אבל הטעות קרתה, אני כמעט כמעט בטוח שהבחורה מצטערת.

לגבי הקטע של "אם רכב היה חוצה את הצומת או ילד": גם כאשר אדם נוהג בהיסך דעת, הוא שם לב עם הכביש ריק, ממה שאני הבנתי על המפה, היא ככל הנראה חצתה את הרמזור הקטן של חניון רידינג, לכן שום רכב לא חצה את הצומת (מכיון הנסיעה שלה, יש רמזור ירוק ליוצאים מהחניון כאשר היא עמדה), יתכן ובגלל שהכביש ריק, הייתה אשליה של אור ירוק.

אני אחזור לנושא של בחורות בכביש:

קשקוש מוחלט, בתור מי שהיה 12 שעות ביום בכביש, גם בעיר גם מחוצה לה, אני יכול להגיד לך שגברים זה דבר הרבה יותר מסוכן.

אישה אולי מעופפת יותר בגלל טלפון או איפור, אבל שומרת חוק ("תן זכות קדימה"/מהירות מותרת וכד') בדר"כ, גברים הרבה יותר פורעי חוק ומסכנים נוסעים אחרים בכביש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כל מקרה לחוד. אין דבר כזה: "נשים יותר, גברים יותר"...

הכל מתאזן בסופו של דבר, כי זה לא קשור מה יש לך בין הרגליים, אלא נהיגה מתחילה ומסתיימת בראש.

פורסם

בהמשך לכל מה שנכתב כאן על למה נסעתי למרות שהרגשתי באאוט...

אל תהיו לי כולכם תמימים פתאום ותגידו שאם אתם מרגישים קצת על הפנים אתם לוקחים מונית.

לא הייתי חולה מתה או מעופפת רק טרודה במחשבות ועמוסה מכל מה שקורה לי בימים האחרונים.

בתגובה למישהו שכתב שבאותה מידה זה היה יכול להיות ילד - שטות!!! הסיבה שהתבלבלתי היא בגלל שיש שם המון רמזורים - חלק היו באדום, חלק בירוק, אני לא הכי מכירה את האזור ובנוסף גם כל המחשבות שהסיחו את דעתי...

אני יודעת שזה לא תירוץ ואני יודעת שזה לא מעניין אף אחד, בטח שלא את השוטר שהיה תופס אותי או את המצלמה שסביר להניח תפסה אותי... אבל טעויות קורות ואנחנו בני אדם. רק צריך לשמוח שזה לא הסתיים רע יותר...

הייתי מאוד לחוצה והרגשתי מאוד רע בגלל הדבר הזה כל הדרך חזרה ועד שהצלחתי להרדם. (יחסית מאוחר לחננה שכמותי...)

אחרי שהתאוששתי מההלם של: "ואי נסעתי באדום..תודה לאל שאני חיה" נכנסתי לפחד הבא של קנס + הורדת נק'.

אז אוקיי, אני יודעת שלא הייתי בסדר, אבל לפחות אני מודה בטעות שלי ולא אומרת "איך האדום החוצפן הזה העיז להתחלף בדיוק לפני שרציתי לחצות..."

Golf & Go :evil:

פורסם

אני לא יודע לגבי האחרים פה אבל לי קרה לא פעם שעצרתי בצד לישון (פעם אחת אפילו עצרתי במחלף נתניה עוד לפני השיפוץ מתחת לעצים בסביבות 10 בבוקר והתעוררתי ב 3 אחה"צ) ואפילו שחזרתי במונית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אצל אבא שלי זה מנהג קבוע לעבור באדום. ולא עוזר הערות וצעקות. הבן אדם פשוט מעופף לו בדרכים.

עכשיו אני רגוע. מאוד. לדעת שיש כאלה אנשים מרגיע אותי מאוד, ואין לי כל חשש לנהוג כרגיל.

הכל בציניות. כמובן שאני לא בא לעקוץ אותך חס וחלילה, אבל עדיין :shock::roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קרה לכולנו, ולמי שזה עוד לא קרה - יקרה.

העיקר שאת בסדר ושלא נגרמה שום תאונה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
עכשיו אני רגוע. מאוד. לדעת שיש כאלה אנשים מרגיע אותי מאוד, ואין לי כל חשש לנהוג כרגיל.

הכל בציניות. כמובן שאני לא בא לעקוץ אותך חס וחלילה, אבל עדיין :shock::roll:

ועוד עם פונטו HGT אבארט...

תאר לך ש- 136 כ"ס צהובים דוהרים אליך משום מקום שאתה בעצמך עובר בירוק? אין דרך להתחמק מהרכב הזה...

כמובן שהכל בצחוק.:-)

פורסם
קרה לכולנו, ולמי שזה עוד לא קרה - יקרה.

וגם יכול להיות שקרה ובכלל לא שמת לב...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מאוד מקווה שלא.:roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני יודע שיש בשדרות רוקח פינת דרך נמיר (דרך חיפה לשעבר) לכיוון צפון.

לחצות שם באדום זה על גדר התאבדות... :-P

Golf & Go :evil:

• תוכן חדש...