Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסעתי בטעות באדום...בת"א :-(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נשים ונהיגה :|

מתאפרות עושות פן מדברות בפלאםון וגם נוהגות באותו הזמן :shock:

שטות מוחלטת!!!!!

היה לי יום נוראי והייתי כבר באאוט מוחלט. לא אומרת שזה מוצדק אבל זה היה יכול לקרות לכל אחד בלי קשר להיותי אישה...

Golf & Go :evil:

פורסם

חביבי, אתה מבלבל את המוח, חבר טוב שלי עבר 2 רמזורים אדומים מלא, אחד אחרי השני, בלי לשים לב, הוא לא דיבר בפלאפון או התאפר.

דברים קורים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני לא אומר שאת נהגת לא טובה יש נשים שיודעות לנהוג יותר טוב מהרבה נהגים

אבל יש לי קטע מציק שכל פעם שמישהו חותך אותי מתפרץ לכביר או דופק ברקס באמצע הכביש בלי קשר ואז ממשיך עוד הרבה מקרים דומים לאלה יצא לי שרוב המקרים שקראו לי נגיד 90% מהם היו נשים

אז אני פשוט מדבר בהכללות :|

אבל עדיין השבוע ביום ראשון נכנס בי טנדר עם עגלה בבורה היפה שלי :[

אבל הבןאדם הביא לי כסף בגלל שלא היה לו רשיונות מסודרות ולדעתי יצא ממש דפוק(מדובר ב1000 ש''ח) :|

פורסם

אחי מנהג קבוע או לא הוא בקרוב ימצא את עצמו בלי רשיון(רמזור אדום=10 נקודות).

אני עברתי רק פעם אחת בצומת הסרגל(בצפון ליד עפולה מי שמכיר) עם משאית צבאית ולא קיבלתי על זה כלום או שהיה לי מזל והספקתי בצהוב אני עד עכשיו חושב על זה(זה קרה לפי יותר משנה).

פורסם

לא עשית תאונה - כבר יצאת נשכרת מהאירוע.

אח"כ עושים את החשבונות האחרים.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אז אני פשוט מדבר בהכללות :|

אז זהו - שלא.

על הערות שוביניסטיות שלא מהעניין בפורום מקבלים התראות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חברים אני מופתע מהתגובות שלכם!

"תירגעי, זה קורה"

"לא נורא, לכי לישון"

אז נכון שזה לא סוף העולם אבל בוודאי שזה לא צריך לקרות ואין מה להיות רגוע פה! אם הצלחת לנסוע בחושך ולפספס אור אדום כה חזק יכלת גם לפספס ילד שחוצה את הכביש!

רק בגלל שמתייחסים לכך בקלות דעת קורים אסונות!

לפותחת השירשור: זה לא אסון, (זה בהחלט יכל להיות) אין צורך לענות את עצמך אבל בהחלט יש לשים יותר לב לכביש בעת נהיגה ! היום זה רמזור, מחר זה הולך רגל.

פורסם

אתה טועה.

היסך דעת הוא לא תמיד עניין של תשומת לב ורצון טוב. קרה לך פעם שפתחת את המקרר, חיפשת האת הקטשופ, לא מצאת ולאחר מכן התברר שהוא היה שם ממש לפני העיניים? אי אפשר להגיד שלא חיפשת, שלא היית מרוכז בחיפוש - ובכל זאת לא ראית.

למה?

למה אנשים מכינים לפעמים קפה עם שניים סוכר, כמו שהם רגילים, למרות שהחבר ביקש אחד סוכר?

אנשים מתבלבלים, לא רואים, טועים, לא קולטים, לא מתוך רשלנות גרידא אלא בגלל אופן התפקוד של המוח האנושי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הגישה בפורום מדהימה :)

אם זו בחורה שעברה באור אדום בגלל שהייתה "מעופפת" על הכביש, אומרת שהיא לא יודעת אם יש שם מצלמה והיא לא יכולה להרדם - אז כולם מנחמים אותה, אומרים שקורה וכו' וכו'..

אבל אם היה זה בחור, בפרט בחור צעיר בסביבות גיל ה20, שהיה אומר שקרה לו, בלי להצטדק ("עבר עלי יום רע") ובלי להגיד שיש לו הפרעות שינה כתוצאה מכך,

היו נפתחים פה עמודים על גבי עמודים עם הטפות מוסר וגינויים שבקלות היו עוקפים את הגינויים של האו"ם כנגד פעולת צה"ל בעזה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
היה לי יום נוראי והייתי כבר באאוט מוחלט.

אם היית באאוט, למה בכלל עלית על ההגה?

אם החיים שווים משהו - אפשר לחזור במונית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...