Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני יגיד לך את האמת כרגע יש לי 4 צמיגים של פאלקון זאיקס ואני ממש לא מרוצה מהם ,אחיזה ממש גרועה בפניות ,באת בלמיה פשוט האוטו מחליק לי כאילו אני על קרח, והרעש כרגע מתחיל להיות בלתי ניסבל מו משאית ,חשוב לקחת בחשבון שהצמיגים כבר לא חדשים והם קרוב ל שנתיים וחצי על האוטו כרגע אני הולך להחליף אותם לטויו הרבה אנשים ממליצים אני חושב שכם לך כדאי,בכול אופן בהצלחה

נ.ב

עם אתה חושב שלך יש מידה בעיתי אז מה אני יגיד 205.45.16:wink:

OPEL CALIBRA 2.0I היא לא נוסעת מהר היא טסה נמוך :twisted:

פורסם

205.45.16 היא ממש לא מידה בעייתית בהשוואה למידה של המגאן קופה.

לי יש את אותה המידה בדיוק, וממש לא חסר מבחר של צמיגים במידה הזו.

בעיקר מאז שהתחילו לצייד כל רכב שני איתה (פאבייה, איביזה "ספורט", ועוד).

מה שכן - היא לא מידה זולה בכלל לרביעיית צמיגים איכותית (למי שלא "מקומבן").

בזמנו חיפשתי עבור פיליפ צמיגים (כשהייתה לו מגאן), והבנתי בדיוק איזה תלאות הוא עובר...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

האמת אני כבר חודשיים שאני מחפש מקום שבו אני יכול לקבל מחיר נגיד אטרקטיבי בין500 K ל 700K לצמיג ותשמע המבחר יחסית דל כי המידה הזאת הולכת בעיקר על מידה 17 ולא 16

פורסם

ה"מחלה" הנוראית של 512 (שהייתה יותר גרועה בדגם הקודם שלהם, 502 אם אני זוכר נכון) היא לא הרעש.

במעבר ראשון מיבש לרטוב, האחיזה פשוט נעלמת. אם אתה אפילו קרוב למגבלות האחיזה, אתה תעבור אותן, ובגדול.

אין בעייה ביבש, אין בעייה ממש גם ברטוב, אבל המעבר הראשוני הוא קיצוני מאוד. חוץ מזה, זה צמיג לא רע במחיר משתלם מאוד, לדעתי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני אזכור את זה במידה וירד גשם.

לגבי האחיזה, אם אני משווה אותם לטויו שהיו מורכבים לפניכן הירידה באחיזה די גדולה והצמיג הוחז פשוט פחות טוב שממש שמים לב לזה.

פורסם

עכשיו אני יודע מה עברת עם צמיגים למגאן שהיתה לך פיליפ. זה באמת סיוט:?

הCדרייב שהציעו לי כבר צברו כשנה חיי מדף.. לדעתי יותר מדי זמן (תקנו אותי אם אני טועה)

בקשר לפאלקן, ה512 בכלל לא רלוונטי אני מדבר אך ורק על ה912

שלום לכולם

אני יגיד לך את האמת כרגע יש לי 4 צמיגים של פאלקון זאיקס ואני ממש לא מרוצה מהם ,אחיזה ממש גרועה בפניות ,באת בלמיה פשוט האוטו מחליק לי כאילו אני על קרח, והרעש כרגע מתחיל להיות בלתי ניסבל מו משאית ,חשוב לקחת בחשבון שהצמיגים כבר לא חדשים והם קרוב ל שנתיים וחצי על האוטו כרגע אני הולך להחליף אותם לטויו הרבה אנשים ממליצים אני חושב שכם לך כדאי,בכול אופן בהצלחה

נ.ב

עם אתה חושב שלך יש מידה בעיתי אז מה אני יגיד 205.45.16:wink:

אין שום דגם של טויו בארץ (במרכז לפחות) שקיים במידה שלי

אשמח אם תוכל לפרט מה הדגם הפציפי של זאיקס שאתה מדבר עליו

כי הבנתי שיש הבדל ניכר בין ה912 ל512

תודה!

CoupéF7R

פורסם

לטויו במידה הזו יש את הT1R- אחלה צמיג באחלה מחיר.

450 ש"ח לצמיג +- בקניית רביעיה.

תתפנק,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ידעתי שהT1R קיים במידה אבל הייתי בטוח אחרי חיפוש שאין אותו

תוכל להגיד לי איפה אני יכול להשיג אותו במחיר הזה?

CoupéF7R

פורסם

אהלן שלום לכולם שוב

512 יושב אצלי ממש לא מומלץ,לפי ביקורות שבדקתי באינטרנט הטויו T1R קיבל ציון ממש מצוין אז אני בכול אופן הולך להרכיב אותם חודש הבא .

דרך אגב עם אתה רוצה אני יכול להמליץ לך על שתי פנצריות שמוכרות את ה 912 של פאלקון ו גם הטויו אחד בת"א והשני באשדוד

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מתעלק על השירשור, אבל רציתי לעדכן ויש לי שאלה.

שאלתי בכמה מקומות והT1R אכן קיים (בהזמנה) אבל לצערי לא ממש טריים. הכי הרבה מאי או יוני 2008.

מתי בציר 2009 אמור להגיע לארץ? ואם בכלל יביאו מלאי סדיר 09' של הצמיג במידה הזאת? מה אתם אומרים שווה לחכות?

CoupéF7R

פורסם

לדעתי יוני 2008 זה בסדר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...