Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעלים של לנטיס 1840 סמ"ק,מודל 2000.היתה לי תקלה במערכת קירור תיבת ההילוכים(Gear Cooler),שהוחלפה,ולאחר מכן בוצעו מספר שטיפות והחלפות לשמן הגיר שהיה מהול במים,במהלך כחודש ימים.החל מזמן קצר לאחר הטיפול הנ"ל יש לי בעיה בתיבת ההילוכים-עם העברת ידית ההילוכים למצב נסיעה קדימה, תיבת ההילוכים משתהה כ-5 שניות,ללא תגובה ואז משתלבת במכה.מכה דומה אני מרגיש גם בירידת ההילוכים בין שלישי לשני דומני.שילוב להילוך אחורי, תקין.הומלץ לי לבצע שיפוץ תיבת ההילוכים במחיר כ-5000 ש"ח,ואיני מזדרז לקבל המלצה זו.

אודה לכל סיוע בנושא .

פורסם

אין לך ברירה אחרת חוץ משיפוץ גיר.

ערבוב שמן גיר עם נוזל הקירור יוצר תערובת מזיקה מאוד לאטמי הגיר במיוחד אלה העשויים מגומי וכן פגיעה קשה בציפוי דיסקיות הפיבר של המצמדים.

כמה ביזבזת עד היום על החלפות השמן? מהלך מיותר מאוד.

פורסם

אכן, לא נעים. במיוחד כשלא ניתן לנקז סופית את כל הנוזל מפני שחצי נמצא בתוך הטורק.

לדעתי עליך לחפש תיבת הילוכים דומה, משנה מתקדמת יותר, מפירוק, שעברה גם פחות קילומטרים

ואני בטוח שהיא תעלה לך בסופו דל דבר, פחות.

אגב, מה הם הסימפטומים הראשונים של תקלה כזאת ? שמעתי על מספר מקרים נוספים בהם הלך הקולר

של הגיר בדגם הנ"ל, וכיוון שאני בעל רכב כזה בעצמי, מעניין אותי אם אפשר לזהות את הסימנים מראש ?

פורסם

הסימפטומים בדיוק כמו שתארתי,אין לי מה להוסיף,כי לא הרגשתי דבר לפני כן.איפה אפשר להשיג תיבה משומשת כזו?תן לי מס. טלפון שלך ואתקשר ונדבר-עדיף על תכתובת.

פורסם

תוכל לרכוש תיבת הילוכים משומשת מיבוא אצל "איצ'י פרט" שבמושב גנות, טל' 077-4500701-2 או 050-7531949

או 057-7265173 ותקבל אצלם אחריות מוגדלת ל 6 חודשים.

כמו כן ניתן לבצע את ההחלפה, בתאום איתם, במוסך הנמצא לידם באותו המתחם.

אתרם הנו www.itchipart.com

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...