Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני הרבה מתכנן לקנות רכב ולאחרונה מצאתי מה שאני מחפש בערך,הרכב הוא טויוטה קורולה 2007 SUN מליסינג.עכשיו מה שאני מבקש ביעוץ זה שהרכב הזה עשה 90,000 קילומטר בכמעט שנה וכמה חודשים.אז נחזור ליעוץ אני לא נוסע בכלל הרבה בית-בית ספר ומדי פעם סיבובים או יציאות שזה פעם בשבוע בערך וגם אז זה נסיעות של לא יותר מ25-40 קילומטר.לגבי המחיר,קיבלתי מהסוכנות מחיר שהוא כמעט ולא שפוי עקס סיבות שאני מדעיף לא לפרט אבל המחיר המתבקש הוא 65,000 שקלים.הרכב נקי מתאונות ובמצב ממש אבל ממש חדש שריטה אין עליו אפילו.אז איך נראית לכם העיסקה הזאת ותתיחסו בבקשה למטרה שאני קונה את הרכב הזה כי אני חושב שאני יחזיק אותו לפחות שנה-שנתיים אולי יותר וככה אני יאזן את הקילומטר'ז,וגם המחיר נראה לי פשוט מציאה שאסור לי לפספס את זה.מה אתם אומרים?

תודה.

פורסם

רד מעט בשנתון קנה לך קורולה GLI מאובזרת או RUNX 2005-2006 ,תמצא לך חתיכה עם ק''מ הגיוני מעט יותר ,השוק רווי והמחירים יורדים.

הקורולות מאוד אמינות וישרדו ק''מ רבים אך בשבילך קנה אחת שתהיה מעט מאובזרת יותר.

גרסאות הליסינג מגיעות עם חלונות ידניים מאחור תבין עד כמה עירומות הן).

טיימיניג אין צורך לעשות כי מדובר בשרשרת שזה יתרון נוסף.

פורסם

כן, אני ראיתי את הרכב ואת האמת, הופעתי לראות חלונות ידניים מאחורה אבל אמרתי ניחא ממילא אף אחד לא ישב מאחורה, וגם אם כן, זה לא יהיה אני אז לא כל כך משנה לי. בקשר לשנה וקילומטר, חשבתי על כך, ואני בטוח שתוך שנה-שנתיים אני אאזן את הרכב וגם אני ב-09, לא? אני לא רוצה לקנות איזה 2006 או 2005 "ולהיתקע" מאחור, וחוץ מזה זה קורולה ככה שאני בטוח ב-90 אלף לא כל כך מזיז.

תודה על התגובה.

• תוכן חדש...