Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

RELAY גומר את המצבר.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי RELAY במערכת שמע שמפעיל מאווררים ברגע שהמערכת נדלקת.

בזמן האחרון ישנה תופעה שהמצבר נגמר לאחר יום.

התחלתי לחקור את מערכת החשמל באוטו עם FLUKE על מנת למצוא מי לוקח מתח.

 

כאשר הRELAY מחובר הוא לוקח 0.24 אמפר, כשהוא מנותק המצבר מוציא 0.07 אמפר.

 

האם RELAY צריך בכלל לקחת מתח? ואם כן האם כל כך הרבה?

האם הריליי נדפק ויש להחליפו? זה RELAY 4 רגליים.

 

תודה,

גבי.

פורסם

ה- RELAY לוקח זרם ולא מתח.

 

הזרם שמדדת הוא 70mA ואם הזרם הזה ניצרך שהאוטו לא מונע הוא לא אמור לגמור את המצבר, הבדיקה הטובה ביותר היא להוציא את הקוטב החיובי מהמצבר ואז למדוד את הזרם, אולי קיים צרכן שצורך יותר זרם.

פורסם

זה מזכיר לי את הבעיה שיש לי בחיפושית-

הדינמו בסרק עושה טובה שהוא מטעין, וכאשר אני מנתק ומחזיר את כבל (+) או (-) אז יש תיק של הממסר של הסטארטר ,כנראה שאני יחליף אותו מתי שהחליף מצבר .(הלכו לי כבר 2 מצברים בגלל הממסר והדינמו שגומרים אותם)

איך בודקים זליגה? מנתקים את ה(+) ושמים את המכשיר מדידה על איזה פונקציה?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

×
×
  • תוכן חדש...