Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן ניתן לקנות קרבון בארץ ומהם המחירים למ"ר?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

איך עושים סיבי בזלת ואיך אורגים בדים מסיבי בזלת? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תן לי להבין, אתה לוקח סלע, כותש אותו, דש אותו, מעבד אותו, השד יודע מה עוד ובסוף מהסלע יוצאת חולצה? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפותח השירשור: נגיד והשגת בד קרבון פייבר, מה תעשה איתו? יש לך את הכלים, החומרים והידע לעבוד איתו?

מתחדשת*

פורסם

לפותח התרד' יש ידיים, כמו שלי יש ידיים .

כלים וחומרים ? קונים פעם אחת !

בקשר לידע, פשוט צוברים אותו תוך כדי עבודה.

הערה כללית - תתחילו להעריך את עצמכם יש לכם ידיים כמו שיש למכונאי \ חשמלאי \ פחח. תתחילו להתמש בהם, תתעצבנו מטעויות ותלמדו לפעם הבאה, נכון זה כסף אבל ניתן להסתכל על זה כמחיר הלמידה.

בברכה אסף.

בפעם המיליון , לא לצטט את ההודעה שמעל . תודה , יאשה .

פורסם

ASSF M

נכון שלכולנו יש ידיים רק שהבעיה היא לא רק בידיים אלא גם בכלים:

א-תבנית -האם ראית פעם תבנית כזו וראית/בדקת כמה זמן עולה לעשות אחת +כסף?

ב-קומפרסור ששואב ולא דוחף (הוא מושך את השאריות וע"י כך נוצרת השכבה היפה שאותה כולנו רואים תמיד בתמונות).

ג-עלות הבד (סיבי פחם)-הרבה כסף למספר מטרים מועט .

באם יש לך את שלושת אלה אז אתה מסודר (באם אתה עובד בחנות טיסנים/סדנת טיסנים) או אצל יצרן גלשנים אז אולי תצליח בעזרת הידיים ליצור משהו (שיעלה הרבה).

נ.ב

העניין נבדק לעומק ואף נעשה ניסוי.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אני מאמין סה"כ שיש לי הסבלנות ללמוד את העבודה, כמובן שאני אתחיל במשהו פשוט ואני בטוח שהלמידה תעלה לי בהמון סבלנות, כסף, זמן, והמון פילטרים ( החומר הזה מסרטן משהו ).

בברכה אסף.

פורסם
תן לי להבין, אתה לוקח סלע, כותש אותו, דש אותו, מעבד אותו, השד יודע מה עוד ובסוף מהסלע יוצאת חולצה? :shock:

מהסלע יוצא שפן (סלע) ואורג לך חולצה !

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

לכל המעוניינים, יש לי בעל מקצוע מוכשר מאוד שכבר יוצר תבניות מגבס ופיבר הרבה שנים. הוא עשה לי ולחברים כמה עבודות והתרשמתי מאוד ממה שהוא עשה (אני אזכיר לכם שיש לי בבית 5 רכבי אספנות ועברתי אצל הרבה פחחים וראיתי הרבה עבודות ולכן אני מבין דבר או 2 בנושא).

ובחזרה לנושא השרשור, מצטער שנעלמתי לכ"כ הרבה זמן (2 המחשבים בבית התפגרו אחד אחרי השני), אחרי סבב טלפונים מצאתי בחור שמספק את כל סוגי הקרבון באיזור ת"א וגם המחיר סביר (כל החברות שפניתי אליהם רצו לגזור עליי קופון של לפחות 30% רווח וגם המבחר עלוב) והוא אפילו מוכן לפגוש את הבעל מקצוע שלי בשביל להסביר לנו איזה חומרים מתאימים למטרה שלנו ואיך כדאי לעבוד. אז שבוע הבא אני מקווה שיהיו כבר תשובות יותר רציניות.

אקסודוס, אני לא נכנס לקניות קבוציות כי מהניסיון שלי לא יוצא מזה כלום.

אני רק יכול להגיד לך משהו אחד, כשאני רואה משהו שאני רוצה, אני אהפוך חצי מדינה בשביל להשיג אותו. ומזה אתה יכול להסיק שזה רק עניין של זמן/כסף עד שלקליאו שלי תתפנק במכסה מנוע מקרבון.

מי שמספיק רציני ומוכן לשים את הכסף איפה שהפה שלו תמיד מוזמן להיכנס איתי לרכישות, אני אף פעם לא אמרתי "לא" לאף אחד.

תודה רבה על העזרה דאר, אבל אני צריך הרבה יותר מזה (לפחות 7 מ"ר רק בשביל לייצר מכסה מנוע, וזה בלי חומר לתבנית).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בד כלים עבור התבנית לא חייב להיות מקארבון, ניתן להשתמש בבד זכוכית גס וכל שאר הבדים הנדרשים (טולטק וכו')

שיהיה בהצלחה!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...