Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשימה: רכב. התקציב: 30k -/+.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ! צריך את העזרה שלכם.

התקציב הוא 30 אלף ש"ח, המשימה היא הרכב.

התסכלתי על פג'ו 206, XR 1.6 או 1.4 , גיר ידני, ורציתי לדעת מה דעתכם.

האם יש המלצות למשהו אחר? ואם לא, אז אשמח לדעת כל דבר.

חשוב שיהיה:

רכב חסכוני, טיפולים זולים, רכב אמין, נוח ועם "נטיות ספורטיביות" (מראה טוב, מראה ספורטיבי משהו)

אשמח לכל הארה בנושא ולכל עזרה אפשרית !

בתודה, ושבוע טוב,

אלעדיקו.

פורסם

ממליץ על פולקסווגן פולו שנת 2000/2001 .

רנו מגאן חמש דלתות שנת 2001/2002 אפשר למצוא בזול. אחלא אוטו. חסכוני ומפנק.

בהצלחה.

ה206 עברה מקצה שיפורים ב2002 אולי שווה לך להתאמץ קצת.. אוטו נהדר.

פורסם

ספורטיביות מבחינת מראה בלבד אתה מחפש, או גם מבחינת ביצועים, כי ב30k זה יהיה קשה.

תוסיף לרשימה את האיביזה 2001, קליאו b 2002 דור שני.

פורסם

ה206 חורגת מהתקציב שלו לדעתי

מחזק לגבי הפולו : חסכני,חזק,אמין(אם תטפל בזמן ;))

תכף יבואו הממליצים הבכירים :p (עידןJ עם הפונטו וצפיקהפיק עם הסוויפט)

בהצלחה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אכן, פונטו נכנסת בתקציב ותהווה תמורה טובה מאוד לכסף.

אני מכיר רק את דגמי ה 1.6 של ה206, ולכן אני לא יכול לעזור לך יותר מידי. מקריאה בפורום נראה שהרכב מומלץ בד"כ.

!AWDSOME

פורסם

אלעד, פולו 16V ידנית (101 כ"ס) או פביה 16V ידנית (גם כן 101 כ"ס).

נ.ב, צריך לגשת השבוע ולראות את הפולו שראינו במודעה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כבר אמרתי שספורטיביות לא תקבל?

אבל על כוחות סוס ניתן להתמקח, הפונטו פה נחשבת כחלשה עם 80 כ"ס בדגם החזק יותר.

האיביזה בתקציב תהיה מהדגמים:

stella מנוע בין 1400 ל1600, 3-5 דל',2 כריות אויר,75 כ"ס. (תוכל למצוא מודל 02-03 בלי בעיה,על אף שהרכב חלש יותר מהפונטו)

או שתוכל לשקול איביזה משנת 2001 מדגם SIGNO, ידני, 3 דל', abs, 2 ח"ח, 2 כריות אויר, 1600 סמ"ק עם הספק של 99 כ"ס.

כאן ההתלבטות בין המודל לכוח.

או שתשקול רנו קליאוb דור שני מדגם:

ex נתונים דומים לסיגנו,רק עם מנוע 1400, 4 כריות אויר, ו5' דל'.

ועם אתה יותר בקטע של חיסכון מוטב שתשקול פיאסטה או פונטו עם מנועים קטנים יותר.

פורסם

206 1600 סמ"ק בתקציב כזה אפשר למצוא, אבל זאת כנראה תיהיה גרסאת ה8V הפחות מבוקשת. חורכת אספלט היא לא, אבל שמץ של נטיות ספורטיביות יש בה. מראה ספורטיבי? אני מעדיף שלא להגיב מפאת חוסר אוביקטיביות :wink:

האמינות סבירה לחלוטין. עיקר המחלות של הרכב הם באטם ראש המנוע המקורי שנוטה לדלוף בקילומטרים מוקדמים יחסית, משולשים רגישים יחסית, מותחן ומיסב לחץ של הקלאצ' שגם הם מפתחים בלאי מוקדם מדי לטעמי.

אבל באותה הנשימה כדאי להוסיף שיש רכבים זולים ממנה לאחזקה וחסכוניים ממנה בדלק. אם זה בראש סדר העדיפויות שלך, אולי כדאי שתשקול רכב אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אלירן, הבעיה שקשה גם למצוא XS 8 שסת' בתקציב הזה...

מצאנו (ביד 2) - פולו 16V (ה-101 כ"ס, ידנית), מודל 01, יד 3 - שנראית (ע"פ התמונות) במצב טאווב :-)

אני מקווה שנלך לראות אותה מחר (אלעד?)...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אולי מודעות המכירה של הXS מהמודלים הראשונים מציינות מחירים גבוהים יחסית. בפועל, ואני יודע מניסיון של חבר קרוב, ההתענינות המעשית ברכבים האלו נמוכה ולא מעט מוכרים מוכנים להתגמש במחיר.

ברור לי שXS במצב מושלם קשה למצוא בתקציב הזה, אם בכלל אפשר. אבל XS סבירות כנראה שאפשר למצוא.

אני אישית לא חובב גדול של הפולו, למרות שגם היא מכונית לא רעה ואופציה שיכולה להכנס בחשבון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...