Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה נחשב מיוחד? כי אני רואה כאלה 20 פעם ביום

לא, זה לא מיוחד, למרות שהסיכוי לפגוש פלינדרום הוא אותו סיכוי כמו לפגוש את התבנית הזאת. לא ברור למה אתה לא פוגש פלינדרומים באותה תדירות :)

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם
נזכרתי ברכב השכור שהיה לי

72-404-72

[ATTACH=CONFIG]449871[/ATTACH]

רכב של חנון מחשבים כל שהוא

404 not found :lol:

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
לא, זה לא מיוחד, למרות שהסיכוי לפגוש פלינדרום הוא אותו סיכוי כמו לפגוש את התבנית הזאת. לא ברור למה אתה לא פוגש פלינדרומים באותה תדירות :)

זה ממש לא אותו סיכוי.

בתבנית הזו - XX-YYY-XX אתה צריך שרק הXX יהיו תואמים, הYYY יכול להיות כל מספר מ000 עד 999.

בפלינדרומים ספרת המאות וספרת האחדות צריכה להיות אותה ספרה, ככה שיש לך כמה מאות מספרים פחות על כל צמד XX

פורסם

אלי, שים לב שלא מדובר על מבנה xx-yyy-xx אלא על מבנה xz-yyy-zx שהסתברותית זהה ל zx-yyy-xz

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אלי, שים לב שלא מדובר על מבנה xx-yyy-xx אלא על מבנה xz-yyy-zx שהסתברותית זהה ל zx-yyy-xz

הבנתי, כלומר גם ה404 תופס פה.

פורסם
לאחרונה לקחתי להשכרה מצלמת פורמאט בינוני 50 מגפיקסלים PENTAX 645Z.

מי שבקטע של פיקסלים מוזמן ללחוץ על התמונות הבאות ויקבל תמונה בגודל מלא.

לרגע הרגשתי כמו אחד הבלשים ב-CSI: "רגע, אני רואה השתקפות של שלט רחוב בחלון הקומה השבע-עשרה של הבניין! בוא נגדיל את התמונה וננסה להבין איפה הם מחזיקים את בני הערובה!" :lol:

הצלחתי אפילו לראות את הסווירל-מרקס על תא המטען של המאזדה. רזולוציה מדהימה.

פורסם

הצלחתי אפילו לראות את הסווירל-מרקס על תא המטען של המאזדה. רזולוציה מדהימה.

החלום האמיתי שלי זה אחד מהשניים:

1. למצוא איפשהו סורק שהפכו אותו לגב דיגיטלי ולצלם תמונה בגודל 150 מגפיקסלים כתמונה אחת :)

2. לצלם פריים אחד של פילם בפורמאט גדול 8X10 אינץ', לסרוק את זה בסורק תוף ברזולוציה של גיגפיקסל, ולהדפיס את התמונה במדפסת LIGHTJET, על גודל של איזה 6X4 מטרים :)

היום השיא שלי בהרכבה פנורמית של הרכב זה 200 מגפיקסלים, אבל הרכב נראה מעוות. ו 150 מגפיקסלים כשהרכב לא נראה מעוות :)

פורסם
IMG_20160203_175707.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לא מזמן קראתי מאמר בנושא וצלמין טענו שברזולוציות של 100+ מה שקובע זה התווך הדינמי של הגב.

טווח דינמי קובע גם ב 3 מגפיקסלים. אני לפני חודש עברתי מקנון לניקון בהפסד כספי לא קטן רק בגלל הטווח הדינמי של החיישנים של סוני שניקון משתמשת בהם.

פורסם

לפני הרבה שנים נסעתי לי-ם לקחת 306 ידנית שנת 2001 לבדיקה לפני קניה. היא פישלה די בגדול, אז לא התבצעה עסקה לבסוף, אבל את הלוחית שלה אני אזכור עד האלצהיימר. המספר היה 56-789-10

פג'ו 306 בצבע "זהב", 5 דלתות.

לא היה נהוג אז לעשות סלפי עם כל מה שזז (גם האיכות של המצלמות בטלפון היתה זוועה) אז אין לי תמונה, אבל מאז קיומו של השרשור הזה אני מחפשת אותה בכבישים ולא מוצאת.

אז הנה, אתגר. אם היא עדיין נוסעת...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...