Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחום של מחשבים מאוד מעניין אותי, ואני חושב לעשות קורס טכנאי PC, אבל לפני זה רציתי לדעת אם יש כאן משתמשים שעשו את הקורס הזה ויכולים לתת חוות דעת בקשר לתוכן הלימודים בו.

כמה שאלות:

- האם אפשר לרכוש את הידע שמעניק הקורס באופן עצמאי?

- מה הרמה של הקורס, בסיסית/בינונית.. חוץ מהרכבת מחשבים וכ'ו..

- שמעתי שיש ביקוש לתעודות הסמכה של MCSA/MCSE, אפשר לקבל הסבר?

אשמח לקבל מקום מומלץ לעבור בו את הקורס.

פורסם

אני התחלתי את הקורס הזה ביום שני,

במככלה בראשל"צ,

בתור התחלה נותנים לנו קורס אופיס, הכרת המחשב (פירוק הרכבה, חומרה ותוכנה), אחרי זה הלימוד מעמיק יותר, מתרגלים, נבחנים ומקבלים תעודת של משרד התמ"ת אם עברת את כל המבחנים.

לגבי הקורס mcsa/e, זה בעיקרון מהנדס רשתות מוסמך של מיקרוסופט, וכיום יש גם מסלול MCITP, שהוא מתעסק במערכות השרתים (בעיקר Windows Server 2008), יש 5 מבחנים אמריקאים, עד לא מזמן היו 7 מבחנים, אם אתה עובר אותם אתה זכאי לתעודה של מיקרוסופט, וכן, אפשר ללמוד לבד, אבל אם אתה רוצה להתעסק בתחום עדיף להתחיל בקטן (תמיכה טכנית) לפחות לדעתי...

בהצלחה !!

Suzuki Jimny

פורסם

מה הקשר בין הנדסת תוכנה לקורס טכנאי מחשבים?

קורס בסיסי של טכנאי מחשבים. אין בו הרבה תועלת ובטח לא עבודה אים אין לך את הקשרים הנכונים.

פעם מי שרצה ללמוד MSCE ניגש נרשם והתחיל ללמוד. היום המכללות התשכללו, קודם קורס טכנאי בסיסי ואחרי זה תלמד מה שבא לך.

פורסם

עברתי MCDST, זהו רק "קורס הכנה" לקורס הבא יותר מורכב שתרצה ללמוד בעתיד, לא ממש אפשרי להסתדר בהיי טק איתו.

פורסם

במקום להיות בקורס תעיין כמה ימים בפורום תוכנה/חומרה/רשתות ותהיה יותר טכנאי מטכנאי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...