Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכלליות, בארץ אין הרבה פירגון על רכוש פרטי ויש הרבה צרות עין, אבל על תחום הרכב אין בכלל על מה לדבר.:idea:

הבעיה המהותית פה זה שלהרבה אנשים בארץ אין כבוד לרכבים ובכלל הם לא מסתכלים על שמירת הרכב עין בעין כמונו, חובבי הרכב.

למשל, שאני עשיתי ריפוד חדש לרכב שעלה לי הרבה מאוד כסף אז לחברים שלי ממש לא היה איכפת מיזה ולחצו עליי שאני יתן להם לעשן באוטו. " מה אתה משקיע באוטו, לא חבל על הכסף?" ככה הם אמרו לי.

מכאן תבינו שאי אפשר לצפות מאנשים שבשבילם זה כולה חתיכת פח עם 4 גלגלים שעוברת ממקום למקום לשמירה מקסימלית על הרכב כמונו.בשבילנו זה תחביב חיים בשבילם זה כמו מה שרשמתי למעלה.

יוגב

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החניות הקרובות בפרט וחוסר הכבוד לרכוש של אחרים בכלל פשוט מרתיחים אותי.

יש לי שכן שהיה דופק לי את האוטו עם הדלתות של האוטו שלי כל הזמן- כל יום הייתי מוצא כמה מכות חדשות. כשהתעמתתי איתו הוא עוד העז לקרוא לי חצוף (כמובן שהוא שדופק את האוטו שלי הוא בסדר גמור ואני, שמתלונן על כך, חצוף), אבל זה כבר סיפור אחר.

כשאני מחנה את הרכב אני מקפיד במיוחד לא לפתוח את הדלת כך שהיא תיגע ברכב אחר. כשאין ברירה אני משתדל להשעין את הדלת על פלסטיק כלשהו (פס הגנה או במקרה אחד, איתות צדדי) כדי שלא ישרוט את הצבע. בכל מקרה אני לא פותח את הדלת במכה אלא לאט ובזהירות ככה שגם אם אני אפגא ברכב אחר לא יהיה נזק.

לגבי אלה שחונים קרוב- הכלל אצלי הוא "מי שנצמד- ישלם". מה הכוונה? אם חניתי במקום מסוים ומישהו נצמד אלי מאחור, אני אדאג לא לגעת ברכב השני אלא רק ברכב שנצמד (וגם אז רק אם אין ברירה ותמיד בעדינות).

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני חושב כל הזמן איך ואיפה לחנות כדי שלא יקרה לי גם.

שתבינו אני ממש "משוגע" בפדנטיות של החנייה, קשה לי לצאת מהאוטו אם אני לא חונה ישר-פלס ובדיוק במקום הנכון בלב שלם.

כבר פיתחתי תיאוריות שלמות בנוגע לזה.

ואני רואה שאני עוד "שפוי" איתם, אתם לקחתם את זה עוד יותר קשה...

ובסוף, מה קרה?

1)הבוס שלי רצה להעמיס משהוא כבד על הרכב, שחנה בצורת T לרכב שלי (מדובר ב-GMC סוואנה-של הבוס), ופתח את הדלת האחורית כהרגלו עם תנופה קלה, ו...כמובן, עם תוספת המשקל, הדלת ירדה בס"מ כלפי מטה, ולא ריחפה מעל הפגוש אלא שרטה אותו. כמעט נגחתי בו באותו רגע. למזלו הוא מבוגר...

2)אני חונה בחנייה הכי ימנית, צמוד לימין. על המדרכה יש עמוד חשמל מעוגן לקוביית בטון,שהשפיצים שלה נוטים בזווית של 45 מעלות ביחס לכביש ולרכב, וגיליתי לצערי שנמצאים בדיוק בטווח של פתיחת דלת הנוסע, ושבטון משאיר שקעים בפח של אוטו.

הייתי נוגח בעצמי אם יכולתי, ללא רחמים.

מן הסתם ראוי לציין שגם אני מאד משתדל להיזהר על רכבים של אחרים, ולקחתי לתשומת לב על נושא הכיסא לתינוק, תודה על האזהרה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אין לכם מושג כמה שערות לבנות עתידיות יהיו לי בגלל התופעה הזאת :roll:

ללא ספק מתסכל ביותר.

אתה מנקה ומטפח את האוטו שלך הכי טוב שרק אפשר,

ואז מגיע איזה מניאק שטורק את הדלת שלו על הרכב שלך...

כנראה אין מה לעשות נגד זה,

גם שאני מנסה לחפש חניה רחוקה בסוף היא תתמלא ומישהו יתקרב יותר מידי, ויעשה נזקים.

בן-אדם שהוא לא חובב רכב לא חושב שזה נזק, זאת הבעיה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

בבקשה, מבזק מלפני 5 דקות:

ת"א: אלמונים שפכו חומצה על מכוניות ברחוב ארלוזורוב

אלמונים שפכו הלילה חומצה על חמישה כלי רכב ברחוב ארלוזורוב בתל אביב. החומצה גרמה נזק לכלי הרכב, אולם עד כה לא אותרו חשודים במעשה. המשטרה פתחה בחקירה

פורסם

הלוואי ובעלי הרכבים הניזוקים יתפסו אותם וישפכו עליהם חומצה..

פשוט רשעות לשמה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לידית מר פרנקוס ואלה שחושבים שכאן אצלנו זה בדיוק כמו בכל מקום אחר:

רק בארץ אתה מוצא סימני חריטה על כל מכונית חדשה, לא משנה אם זו יונדאי אקסנט

או מרצדס CLS. מספיק שבוע איוורור באירופה כדי להבחין בהבדל

(לא, בגרמניה לא חורטים על מכוניות וגם לא דופקים פגושים, אפילו בערים הכי צפופות שם).

כמו שכבר כתבתי/אמרתי איפה שהוא,

מה שמניע לא מעט אנשים במדינה לקום מהמיטה בבוקר ולעשות משהו, היא קנאה וצרות עין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה לעשות , בגלל זה אנו חיים בארץ נהדרת.

כולכם אומרים פה דברים כאלו אתמול עליתם ארצה. מה לעשות קשה להמנע מכך כי זוהי תרבותם של הישראלים.

אני עברתי על בשרי ניפוץ שמשה על סתם במועדון בתל-אביב , העיר הזאת מסוכנת יותר מנתניה בניזקי רכבים חונים, פשוט לא יכולים לראות רכב נוצץ או מבריק עם סמל שלם , רק אם נעמיד פיאט אונו עם קילופי צבע ובלי טאסות הם לא ייתעסקו איתו..

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

• תוכן חדש...