Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת הסיבות שאני לא יוצא לשום מקום עם הרכב ומברך על כל יום שיש לי את הקטנוע ביום יום זה התופעה הבאה שגורמת לרכבים של רובנו לקבל מכות בכל חלקי הפח ברכב. נסו לספור על הכביש רכבים שאין אליהם שיפשוף אחד או שריטה או איזה מכה מפתיחה של דלת בצד...כימעט ואין. אפילו אצלי שהרכב נוסע רק בשישי שבת יש מכה כזאת.:evil:

צילמתי היום שתי תמונות שפשוט הרתיחו אותי אפילו שהרכבים לא שלי. וזה באמת עוד ממש בקטנה כי אני רואה את זה כל היום בכבישים...

דבר אחד לא מובן לי...מה הבעיה ללכת עוד 10,20 וכן אפילו 100 מטר אבל לחנות כמו בן אדם?:evil:

dsc00446ya9.jpg

dsc00447lq9.jpg

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התחשבות בזולת (וברכושו)- לא הצד החזק באופי האזרחים במדינתינו.

בנוסף, צריך גם לחשוב שזה בכלל יכול להפריע.

לדעתי, שני הדברים ביחד מסבירים הכל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מילא לחנות קרוב, אבל מה בקשר לזה שאנשים "דופקים" לך את האוטו בחנייה ופשוט נוסעים.

אין לאנשים טיפה ערך.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

wonka -לצערי עברתי את זה על בשרי ובדיוק בגלל זה פתחתי את התרד. שבוע אחרי שצבעתי את הרכב ב12 אלף ש"ח מישהו עשה רוורס כניראה ועיקם לי את הכנף מקדימה. מרוב התיסכול עוד באותו בוקר הודעתי לפחח שאני מגיע ואין מצב לסירוב וככה היה. נסעתי אליו וחיכיתי שיסדר את זה ויצבע מחדש וכמובן עוד כסף שהלך...ויום עבודה שהפסדתי.

כמה חודשים אחרי זה שעברתי דירה והחלטתי להיות פחות פרנואיד בקשר לרכב וחניתי בחניה ליד כולם קיבלתי חתיכת מכה מדלת שניראית מכמה מטרים. כאילו מישהו ישב ברכב ליד ובחוסר איכפתיות מוחלט פתח מכל הכח את הדלת על הרכב שלי. מאז אני חונה על הדשא בחצר איפה שאף אחד לא מתקרב אלי.:evil: וחוסם את הרכב שלי עם רכב של חבר שגם בפגוש לי יגעו לי.

פורסם
wonka -לצערי עברתי את זה על בשרי ובדיוק בגלל זה פתחתי את התרד. שבוע אחרי שצבעתי את הרכב ב12 אלף ש"ח מישהו עשה רוורס כניראה ועיקם לי את הכנף מקדימה. מרוב התיסכול עוד באותו בוקר הודעתי לפחח שאני מגיע ואין מצב לסירוב וככה היה. נסעתי אליו וחיכיתי שיסדר את זה ויצבע מחדש וכמובן עוד כסף שהלך...ויום עבודה שהפסדתי.

כמה חודשים אחרי זה שעברתי דירה והחלטתי להיות פחות פרנואיד בקשר לרכב וחניתי בחניה ליד כולם קיבלתי חתיכת מכה מדלת שניראית מכמה מטרים. כאילו מישהו ישב ברכב ליד ובחוסר איכפתיות מוחלט פתח מכל הכח את הדלת על הרכב שלי. מאז אני חונה על הדשא בחצר איפה שאף אחד לא מתקרב אלי.:evil: וחוסם את הרכב שלי עם רכב של חבר שגם בפגוש לי יגעו לי.

אז כשתלך לראיון עבודה,או לעבודה,או לקופת חולים או לא משנה לאן תחנה במקום שאתה הכי בטוח שהוא בסדר,ויבוא מישהו שעשוי לדפוק את הרכב שלך,אין מה לעשות בנדון,אין לזה סוף,הרכב לא חונה בבית אלא בחוץ,ואני ממש מבין אותך,מה תגיד על אנשים שפשוט חורטים לך על הרכב?והורסים את הצבע?(עשו לי את זה),אי אפשר לצערי למנוע את הדברים האלו.

פורסם

קודם כל ברוכים הבאים למדינת ישראל (לא יודע איפה היה כל אחד עד היום). אני מאז ומתמיד מקפיד לחנות כך שלפחות חלק אחד של הרכב חסום ולא ניתן לחנות ליד, ואם זה לא עובד אני מעדיף לחנות רחוק אבל בטוח ולהמשיך ברגל. אני לא סובל אנשים שכל-כך מזלזלים ברכוש של אחרים.

פורסם

בתמונה הראשונה , כמה שהם צמודים אחד לשני

אבל תחשבו כמה פעמים הם נגעו אחד בשני בישביל להיכנס כל כך קרוב ?

אני כל שבוע יורד למטה ורואה מכה חדשה על הטמבון האחורי שלי

פעם אחת שפשוף מצד ימין שלו

פעם אחת שפשוף מצד שמאל שלו

פעם אחת איזה משאית שיפשפה לי את כל הטמבון החורי וגם גירדה לי צבע ממנו

עוד מישהו ניכנס לי כנראה בלוחית רישוי מקדימה עם וו גרירה

אחרי זה שריטות קטנות על הדלתות מעגלות עם ילדים בטח

קיצר זה באסה רצח .. כבר הפסקתי לייחס לזה חשיבות מי יודע מה

מעצבן,מרתיח על הבוקר אבל לא שווה כבר להחליף נגיד טמבון כי בוקר אחרי זה שוב יקרה

פורסם

אני כ"כ פאנט בקטע הזה שדבר שהוא מושלם ונהרס פשוט הורס הכל, אבל לצערי אין איך להמנע מכך והמודעות לעניין הרכוש נמוכה כ"כ, אני רואה את זה בעבודה כשמתסכלים עליי בצורה של מה האידיוט הזה מחפש עם כזה רכב.

כולם שם מבסוטים עם הסיריון 08, קורולה 02, היונדאי ושאר גועל נפש..

אין מה לעשות העובדה היא של95% מאוכלוסיית הנהגים פשוט לא אכפת מהרכב שלהם והוא בד"כ גם נראה ככה בעיקר מבפנים תסתכלו ניירות זרוקים בכל מקום הבגאז' ממזמן משמש כמחסן נוסף שאף פעם לא היה בבית וכן הלאה.

הכי מעצבן אותי זה צרות עין, יש לי חבר שהוציא SLK חדשה מהחברה לפני כשנתיים, קיבל חריטה ממפתח של "תתחדש" (והאוטו היה כבר חצי שנה על הכביש!)

אנחנו חיים במדינתנו שלנו, לפעמים אני מעדיף לשלם עוד 10-20 ש"ח ולחנות בחניון מקורה רחוק מהבלאגן כשאני מגיע עם הרכב שלי הפרטי, סתם בשביל השקט הנפשי, אפילו אם אני ילך 5-10 ואפילו 20 דקות להגיע אליו.

אבי.

פורסם
התחשבות בזולת (וברכושו)- לא הצד החזק באופי האזרחים במדינתינו.

בנוסף, צריך גם לחשוב שזה בכלל יכול להפריע.

+1.

אוי, כמה שזה מרתיח אותי, החוסר האיכפתיות הזו.

גם כשהיה לי אוטו שלא ממש הקפדתי עליו (וכולל אוטו שכור) - תמיד הקפדתי לא לפתוח דלת על אף מכונית או חלילה לשפשף סתם כי לא איכפת לי.

מאז שקניתי את הרכב הנוכחי, אני תמיד משתדל לחנות רחוק, כשמצד אחד אי-אפשר לחנות לידי ובכללי מחפש מקומות לא צפופים - ואתם יודעים איך ישר רואים הכל על אוטו שחור (ומבריק בכלל) - אבל אין מה לעשות, תמיד יבוא החוכמולוג שייצמד אליך מאחורה/קדימה/צד :-(

דוגמא טרייה: במקום עבודתי יש כל מיני סוגים של חניות. לאחרונה מצאתי חניה קצת רחוקה : חנייה עם 2 חניות (כל צד של חניה חסום, כלומר יכולים לחנת 2 מכוניות בלבד) גדולות ורחבות - קיצר, חניה מושלמת...

NOT!

יום אחד חניתי בחנייה הנ"ל הכי קרוב לצד שמאל ולשמחתי (?) גם המכונית השניה חנתה הכי קרוב לצד ימין...בא חוכמולוג (עם גטס לצורך העניין..ליסינג כמובן) ומחנה בין שנינו!!! כמובן שכך הוא החנה ממש על המילימטר, ואני בטוח שפתח דלת מכל הלב (עליי כמובן..תמיד דופקים ת'שחורים8)). חניה של 2 מכוניות עשתה טרנספורמציה מקורית ל-3, אכן - המוח היהודי ממציא לנו פטנטים.

חברה שלי אמרה לי לא מזמן משהו שנשמע לי שטותי, אבל לאחרונה פתאום התחוור לי שהוא אולי נכון - ככל שתקפיד לשמור על האוטו (וזה כולל כיסויים, חניות רחוקות וכו') ותחפש מכות/שפשופים - כך תמצא יותר.

לא תחפש/תתעלם - לא תמצא. מה לעשות, מרפי במיטבו.

וכל אלה שצבעו/תיקנו ויום יומיים אחרי זה גילו "הפתעה" חדשה, נראה לי שלצערי בארץ צריך לאמץ משפט חדש:

If it's broken - don't fix it...

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

זה לא נגמר כאן.

כאשר חבר שלי חנה בת"א ליד הסנטר ,הוא נצמד לקיר מצד ימין ולפני שהספיק לצאת נצמד אליו מישהו משמאל כך שהוא לא הצליח לצאת.אין ברירה -הוא נאלץ לצאת מהדלת האחורית (ברלינגו),שוטר תפס אותו ונתן לו דו"ח על כך שלא יצא מדלת הנהג (יש תקנה שכזאת).

העיקר שיש דוח"ות איכותיים שמונעים את התאונה הבאה...

פורסם

מדהים אותי כל פעם מחדש איך הישראלים פשוט אוהבים לרדת על עצמם.

אתם חושבים שבשאר העולם זה שונה? תשאלו את ג'רמי קלארקסון והוא ייתן לכם הרצאה של שעתיים על כמה שהבריטים חונים כמו זבלים ואין להם כבוד למכוניות של אחרים.

אלו תופעות אוניברסאליות ולא ישראליות.

פורסם

צריך פשוט להתקין תפוח מאחורה ,קדימה ומהצדדים!

חחחח

כן זו באמת תופעה נוראית במדינתנו.

אנשים מחפשים את הקרוב ביותר והמהיר ביותר.

לא פעם אני רואה אנשים בחניון של קניון רננים(שם אני עובד)חונים בחניות של נחים,ופשוט על שבילי הגישה של הרכבים.

למזלי אני בדר''כ יוצא עם סגירת הקניון,אך כאשר אני יוצא מוקדם אני צריך לבצע פעלולים על מנת להיכנס לרכבי(דלתות אחוריות,בג'אז).

לעיתים עוברות המחשבות של "אם היה לי פטיש 5 קילו..."

פורסם
זה לא נגמר כאן.

כאשר חבר שלי חנה בת"א ליד הסנטר ,הוא נצמד לקיר מצד ימין ולפני שהספיק לצאת נצמד אליו מישהו משמאל כך שהוא לא הצליח לצאת.אין ברירה -הוא נאלץ לצאת מהדלת האחורית (ברלינגו),שוטר תפס אותו ונתן לו דו"ח על כך שלא יצא מדלת הנהג (יש תקנה שכזאת).

העיקר שיש דוח"ות איכותיים שמונעים את התאונה הבאה...

אתה רציני? זה פשוט הזוי לחלוטין - הוא חייב להלחם לביטול הדו"ח.

פורסם

הסוגיה הזאת מרגיזה גם אותי, במיוחד במתחמי ההייטק שם אנשים עם רכבי ליסינג חונים כמו טמבלים (ואני עדין בהתבטאות הזאת).

הייתי צריך להפוך עולמות כדי לקבל חניה בודדת בין 2 עמודים ולא בתוך שורה של מזדות 3 שחונות בלי התחשבות בסימונים על הריצפה...

גם במרכזי קניות, אני מעדיף לחנות בסוף העולם.

יותר מפחיד הקטע של פגיעת צד מפתיחת דלתות או סתם מרכב. פגיעת פגוש לפגוש זה מילא.... הפגושים שלי כבר שופשפו מכל מיני זויות.

לא מזמן ראיתי פאסאט בתצורת ספינה (הדגם של אמצע שנות ה90) מטפסת ברוורס על פיג'ו 206 שמכסה המנוע המשופע שלה סייע בטיפוס הזה, הפאסאט ירדה מה206 והסתלקה מהאיזור בלי להשאיר פרטים.

(השארתי פתק לבעל ה206 עם פרטי הרכב הפוגע..)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...