Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבחור בתמונה העליונה,יש לו רווח למכונית מאחור,או מקדימה?

זאת נראת לי חנייה ממש קשה.

קשר למקרא השני המציאו את זה:

peugeot_1007_fb_01b.jpg

להונדה היה רווח של איזה 20 ס"מ מאחורה...וליונדאי היה רווח מקדימה של איזה 30-40 ס"מ.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן תופעה מרתיחה.

אבל התופעה הזאת שקשורה למכוניות היא רק סימפטום אחד לחוסר כבוד לזולת במדינה שלנו.

חוסר כבוד לפרטיות

לשקט

לרכוש בכלל

לדעות

בישראל כשמישהו עושה פעולה X, הוא חושב על הספקטרום הפרטי שלו ואיך זה משפיע עליו, לחשוב על ספקטרום רחב יותר ואיך הפעולות שאתה עושה משפיעות על הסביבה שלך? מיותר!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ואם מותר ובאותו ענין, עצה : שימו לב למכונית לצידה אתם חונים, אם במושב האחורי, בצד לידו חונה מכוניתכם, אתם רואים מושב של תינוק, לברוח מיד ! כל אם חביבה תשתמש באוטו שלכם כמעצור לדלת שלה בזמן שהיא מטעינה את היקר לה מכל בכסאו. והאמינו לי שהלחץ המופעל אינו יכול שלא להשאיר סימן.

פורסם

אכן תופעה מרתיחה

מילא פגוש, אבל יש פתיחות דלתות צד שממש פוגעות בפח.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אני כבר הגעתי למסקנה מסויימת שאני מאמץ אותה.

אני משתדל לא לחנות ליד רכבי ליסינג (חברות).

לרוב (ואני מדגיש לרוב, לא כולם) האנשים בעלי המכוניות הללו ממש לא אכפת מהם ולא מזיז להם לדפוק\להידפק ולא להתחשב באף אחד אחר.

נכון שזה בעייתי כי היום כמות המכוניות הזאת אולי מגיעה לכמות המכוניות הפרטיות, אבל עדיין אני מעדיף ללכת קצת מאשר לפחד כל שנייה על האוטו.

פורסם

הבעיה ידועה ולדעתי אין לה פתרון ע"י חינוך הנהגים, מי שהרכב שלו לא מענין אותו, גם לא אכפת לו מהרכב שלך.

הפתרון היחיד הוא להמנע מחניות "מסוכנות", אז בקניון חונים טיפה בצד או יורדים קומה בחנין למרות שיש מקום עדיין בקומה מעל. בעבודה מחפשים מקום בטוח ו"מרגילים" את האנשים שזה המקום שלך, לפעמעם אין ברירה וצריך "להתבריין" ולחנות כן שרכב נוסף לא יוכל להכנם לידך בצפיפות.

לא פשוט ומטריד וגובה זמן אבל אין (לדעתי) פתרון בזק.

פורסם

לי היה גם מקרה כזה ליד הבית מישהו נצמד אליי ולא יכולתי לפתוח את הדלת בכלל אפילו ילד לא היה יכול להיכנס, פשוט מאוד חיכיתי שיתפנה המקום מהצד השני של הרכב , ובאתי עם הרכב של אח שלי והעמדתי אותו צמוד לרכב שהחנה לידי .

עכשיו הוא לא יכל להיכנס משני הצדדים , הסתכלתי מהחלון ואני רואה את הבן אדם כולו בסרטים , אחרי חצי שעה ירדתי הוזזתי לו את הרכב ואמרתי לו עין תחת עין .

פורסם

אצלי זה קורה כמעט כל יום :x בחניה החיצונית של הבניין.

מה שהתחלתי לעשות זה פשוט לתפוס שתי חניות, ככה שלא יוכלו להחנות לידי!.

פורסם
לי היה גם מקרה כזה ליד הבית מישהו נצמד אליי ולא יכולתי לפתוח את הדלת בכלל אפילו ילד לא היה יכול להיכנס, פשוט מאוד חיכיתי שיתפנה המקום מהצד השני של הרכב , ובאתי עם הרכב של אח שלי והעמדתי אותו צמוד לרכב שהחנה לידי .

עכשיו הוא לא יכל להיכנס משני הצדדים , הסתכלתי מהחלון ואני רואה את הבן אדם כולו בסרטים , אחרי חצי שעה ירדתי הוזזתי לו את הרכב ואמרתי לו עין תחת עין .

ממש טעות כי הבנאדם "סימן את הרכב שלך",ופעם הבאה בלי שום סיבה הוא יכול לחרוט לך על האוטו,לשרוט לך וכו,עדיף להימנע כמה שיותר מויכוחים על חניות ובטח ובטח לא לעשות דווקא.

פורסם
אצלי זה קורה כמעט כל יום :x בחניה החיצונית של הבניין.

מה שהתחלתי לעשות זה פשוט לתפוס שתי חניות, ככה שלא יוכלו להחנות לידי!.

יופי,

לקחת את זה למקום הכי רע, סוציומטי ושלילי שיש.

יפתח להלן שרשור בנושא: "תופעה מעצבנת של אנשים שחונים על שתי חניות".

פורסם
יופי,

לקחת את זה למקום הכי רע, סוציומטי ושלילי שיש.

יפתח להלן שרשור בנושא: "תופעה מעצבנת של אנשים שחונים על שתי חניות".

אין ברירה אחרת!,אין עם מי לדבר.

יום אחד אני יושב באוטו אחרי שהגעתי הביתה מישהו מגיע ומחנה לידי,פותח את הדלת ו..."בום!" פוגע עם הדלת ברכב שלי.

אני יוצא אליו והוא מסתכל עלי כאילו אני עשיתי משהו רע :x.

לא פעם שרטו לי את הרכב בחניה, פשוט אין ברירה.

במקום בו יש 5 חניות מול הבניין לרוב חונות 7-8 מכוניות וחוסמות את היציאה מהבניין!.

יש פתרון אחר?,אני לא רואה אחד כזה.

זה לא שאני חוסם ממש את שתי החניות , עדיין נכנסות שם כל המכוניות שאמורות להכנס שם,ולא עוד 2 נדחפות.

בכל מקום אחר אני אף פעם לא חוסם חניה ומחנה ב2.

פורסם

אם אתה אוהב את האוטו שלך והוא יקר (מבחינת הערך שלו) אז תחנה בחניה בתשלום ששם יש חניה יותר ''מרווחת''.

בעיקר בת"א שם כולם בלי יוצא מן הכלל מניקאים בעיניין הזה של לדפוק ולא להשאיר פרטים.

פורסם
תגידו תודה לפחות שיש טמבון לרכב ופסי מיגון בדלתות לא נראה לי שהתופעה הזאת תסתיים מתי שהוא.

אני חושב שהיה שירשור בדיוק על זה לא מזמן - לרכבים רבים אין פסי הגנה בדלתות.

גם לרכב שלי אין :cry:

• תוכן חדש...