Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

30 בוחני תנועה פחות, איזה הקלה. לפחות משהו טוב קרה במדינה הזאת. אפשר יהיה לנסוע בפחות פחד שאחד כזה יעצור אותך ויתחיל לחפש על מה להוריד לך את הרכב מהכביש.

פורסם

קראתי את התגובות לכתבה וזה מה שהדהים אותי.

השמחה ללא גבולות והשנאה של המגיבים כלפי השוטרים (אולי בקרוב גם כאן, אני מקווה שלא ברמות האלה ).

זה נותן להם הרגשה טובה, אם כמה עשרות משפחות ישארו ללא פרנסה.

הבורות של מי שחושב שהמשטרה מקבלת אחוזים מכספי דוחות (אילו זה היה נכון, יכול להיות שכבר היתה כאן אכיפה ברמה אחרת).

אבל, מי שיודע באמת את מצב של שוטרי תנועה יודע שבשנה האחרונה התפטרו כמה מאות שוטרים (בעיקר אלה שעובדים בשטח).

בכל יחידת תנועה, סיור חסרים אנשים והרבה אנשים.

המשטרה לא הצליחה לגייס שוטרים חדשים במקום אלה שהתפטרו.

ולכן, אני סבור שלא יהיו פיטורים, אולי העברה לתפקידים אחרים (מי שעובד כבוחן תנועה לא יתקשה למלא מקום בכל יחידת תנועה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טוב מאוד, אני מקווה שכל השוטרי תנועה האוכלי חינם יהיו מובטלים.

מקבלים אחוזים או לא זה לא משנה הם מיותרים לחלוטין.

כל קיצוץ במשטרת התנועה הוא ברכה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
טוב מאוד, אני מקווה שכל השוטרי תנועה האוכלי חינם יהיו מובטלים.

מקבלים אחוזים או לא זה לא משנה הם מיותרים לחלוטין.

כל קיצוץ במשטרת התנועה הוא ברכה.

הם "אוכלים "קללות מהאזרחים ה"ממושמעים "ו" מנומסים ", ובהרבה מקרים גם מותקפים -הכל בשביל חצי ממשכורת ממוצעת בשוק.

בסוף גם את המשכורת המבישה הזאת אתה מקווה שיקחו להם?

וזה בגלל שפעם נתפסת על עבירה ושילמת קנס?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אינני שמח בעובדה ששוטרים מאבדים את מקום עבודתם, אבל השאלה היא פשוטה והיא האם משטרת התנועה עושה את עבודתה ?

הפרמטרים האוביקטיבים שהם מספרי הנפגעים, ההרוגים , ומספר תאונות הדרכים במגמת עליה, אז כנראה שהתיפקוד לא מדהים.

אם משטרת התנועה הייתה מתמקדת בתפקידה באופן רציני אז הפיטורים הללו באמת היו פוגעים ומכעיסים, אבל כיום שהדבר היחיד שמשטרת ישראל אגף התנועה עושה זה להציב מלכודות מהירות ומהוות מס עקיף למדינה אז תודה אבל לא תודה, אין לי סנטימנטים לאילו אשר יועברו מתפקידם ואולי יבצע מטלות אחרות לטובת אזרחי המדינה.

למי ששכח זה תפקידה של המשטרה לשרת ולהגן, ולא לצוד אותנו באקדחי לייזר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
למי ששכח זה תפקידה של המשטרה לשרת ולהגן

התבלבלת במדינה. זה הסלוגן של המשטרה האמריקאית.

תפקיד המשטרה בישראל, עפ"י הגדרתו בחוק:

סעיף 3 לפקודת המשטרה [נוסח חדש] ,התשל"א- 1971.

" משטרת ישראל תעסוק במניעת עבירות ובגילוין, בתפיסת עבריינים ובתביעתם לדין, בשמירתם הבטוחה של אסירים, ובקיום הסדר הציבורי ובטחון הנפש והרכוש".

לא שהם מצטיינים במשהו מהאמור לעיל, אבל אבל זו הגדרת התפקיד.

אגב, אני לא רואה על מה יש להצטער בצמצום מימדי הגוף המיותר הזה ששמו משטרת תנועה. התוצאות בשטח מוכיחות כי יעילותו אפסית, ואף ההיפך.

לגבי האנשים המפוטרים עצמם - אותו יחס ככל מפוטר אחר, בין אם הוא באחת מחברות ההיי-טק, בנייה, טקסטיל או משטרה. :idea:

פורסם

עצוב מאוד מה שקורה. צריך להוסיף תקציבים למשטרת התנוע ולא לגרוע. מי שחושב שתהיה פחות אכיפה - טועה ובגדול. האכיפה תהיה וגם תהיה, אלה רק ברמה נמוכה יותר. במקמום בוחני תנועה מקצועיים יבואו המתנדבים. הדוגמה לעבודת המתנדב בכביש ניתן לראות (ולא להאמין!!!) כאן:

http://info1.court.gov.il/Prod03/ManamHTML5.nsf/A41E78E9B6868BD6422574DB0055801E/$FILE/740C0737C694DDA24225749D004E055A.html?OpenElement

פורסם

שישקיעו את הכסף במשהו יותר טוב מאשר שוטרים שנטפלים אלייך על כל עבירה קטנה.

נכון גם שוטר הוא בנאדם שצריך להתפרנס אבל דוגרי אני מעדיף לעבוד בזבל ולא להיות שוטר,שוטר מתפרס מזה שבעיקרון וברוב המקרים הוא עושה בעיות לאנשים ומעצבן אותם על דוחות חנייה ודבריים שוליים.

פורסם
...מזה שבעיקרון וברוב המקרים הוא עושה בעיות לאנשים ומעצבן אותם על דוחות חנייה ודבריים שוליים.

מי שנוהג כחוק, לא צריכה להיות לו בעיה עם שוטרים.

יש מחוקק (שלמד הרבה כדי להגיע לזה) שחוקק חוק / תיקן תקנה.

השוטר עושה עבודתו בכך שהוא אוכף את החוק.

השוטר רושם דוח לאזרח, שחוזר עצבני הבייתה וכועס על המשטרה.

האזרח בוחר להגיע לביהמ"ש.

השופט מרשיע את הנאשם בעבירת התעבורה המדוברת.

האזרח יוצא עצבני מהמשפט, ועכשיו כועס על המדינה.

אז בוחן התנועה מוריד לך את הרכב מהכביש כי שיפרת את הרכב או שיש בו ליקויים מסויימים (וזה כדי שלא תתהפך בסיבוב ותהיה נכה לכל חייך), אבל לאחר מכן הוא ניגש לתאונת דרכים שהיו בה פצועים/הרוגים ובוחן את הרכבים, הכביש ומאפייני הדרך והתאונה. עבודתו היא עבודת קודש ומי שנוהג כחוק ומטפל ברכבו, לא אמור להיות משהו נגדו.

קיבלת דוח על חגורה?

מה היה קורה אם היית עובר במצב זה חלילה תאונת דרכים במהירות גבוהה? היית מתחנן לשוטר שירשום לך 10 דוחות!

כנ"ל במעבר באור אדום, שיחה בטלפון נייד, אי ציות לחיצי נתיבים, אי מתן זכות קדימה או אי עצירה בתמרור עצור כשאין שדה ראייה.

קיבלת דוח חניה על המדרכה?

בגללך אמא עם עגלת תינוק הייתה צריכה לרדת לכביש, ומה היה קורה אם היה פוגע בה רכב?

כואב לך לקבל דוח חנייה על כחול-לבן? נכון, אתה לא אשם שיש חוקי עזר בעיר שבה אתה גר. תחנה בחניון של הקניון ותלך 15 דקות ברגל, תוריד קצת קלוריות.

עבודת המשטרה היא עבודה קודש. להוציא כסף מהכיס זה לא נעים, אבל כדי להבין משמעות של עבירות תנועה, רק פגיעה בכיס עוזרת.

Xbox12341

פורסם
מי שנוהג כחוק, לא צריכה להיות לו בעיה עם שוטרים.

עבודת המשטרה היא עבודה קודש. להוציא כסף מהכיס זה לא נעים, אבל כדי להבין משמעות של עבירות תנועה, רק פגיעה בכיס עוזרת.

ויש שלום עם כל העמים וגר זאב עם כבש ויש מסלולי מירוצים במדינה והסמים חוקיים.

חומר טוב הא?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
עם התגובה הזו והחתימה שלך אני בטוח שאתה מאוד אופטימי לגבי המצב במדינה ומאוד אוהב חוק.

מה שאני בטוח זה שאתה חי בחלום. ומשם המשתמש שלך מבינים שאתה חושב שהכל משחק טלויזיה. לא רק שאני אוהב חוק, אני גם מתפרנס ממנו ואם החוק היה מובן ו/או כולם היו פועלים ע"פ חוק אז לי לא היתה עבודה. המשטרה רחוקה מלמלא את תפקידה כפי שנדרש ממנה. היא מעסיקה כ"א שברובו ברמה ירודה. ומי שבדר"כ מרגיש את המשטרה הוא זה שנורמטיבי ושומר חוק. הפושעים לא מפחדים מהמשטרה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...