Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשש אני רואה הפורום פה מכיר רק סאונדאון :|

הרי יש עוד רבים וטובים..

לפותח השירשור ערוך חיפוש היו דיי הרבה שירשורים לגבי מגברים.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ראיתי שהתלוננת כשהייתה אופנת ה-ID MAX. כל פעם שנכנס מוצר חדש לשוק וזוכה להצלחה בעלי העניין של המוצר החולף מנסים לנגח אותו בלי שום קשר לאיכותו. הייתה אופנת מורל אחר כך אופנת ID ועכשו סאונדאון בכל המקרים מדובר במוצרים מצויינים ולא באיזה זבל שמישהו מנסה לדחוף במסווה של מוצר איכותי. כמו שכתבו לך אם יש לך המלצה אתה מוזמן.

פורסם

בוקר טוב לך אדי, בוקר אור חברים.

יש אנשים שקצת קשה להם עם רמזים, שקופים ועבים ככל שיהיו, אז אולי נעזור קצת. אולי נוציא את המרצע מן השק סופסוף.

קם לו אדם בבוקר, מר EDDY, והחליט שלמרות ההסטוריה המפוקפקת שלו עם ליאור מולטימדיה מחיפה -היבואן של ID - הפורום דווקא יכול להוות פלטפורמה מצויינת וכר נרחב להתפרנס.

אז מה עושה מיסטר אדי? לוקח מוצרים של אימג' דיינאמיקס מהיבואן בקונסיגנציה, מפמפם בפורום פעם אחר פעם, ת'רד אחרי ת'רד, כמה המוצרים האלו מדהימים וכדאיים, ולאחר שלאור הוותק ומונה ההודעות, זה עושה רושם של ביקורת חיובית לגיטימית, הולך ומוכר אותם בשם היבואן, וגוזר קופון. או שניים. או מאה.

ובכמה הוא מוכר אותם? ביותר ממחיר המחירון של היבואן. מה יש? למה לא להרוויח יותר אם אפשר? למה לא לנצל את חוסר הידע של אנשים? למה לא לתת הרגשה שהוא מביא מחיר ספיישל בשבילך בקומבינה ולקמבן את הלקוח? מה יש? אתה בסך הכל חבר פורום, לא קרה כלום.. אף אחד לא יידע..

ואופס.. פתאום אתה יודע. אבל אתה אומר לעצמך, עזוב. שיעשה כמה לירות [הרבה לירות..], תכל'ס זה מוצר מעולה. זה לא שהוא מוכר זבל הEDDY הזה. המחירים שלו הם זבל, לא המוצרים.

אבל אז נכנס לזירה יבואן חדש וצעיר, שגדל וצמח, וגודל וצומח מתוכנו, מביא מוצרים מעולים במחירים נוחים, שלוקחים בהליכה מוצרים רבים אחרים במחירים גבוהים בהרבה מהם. לא טוב!!! לא טוב לביזנס של EDDY!!! אי אפשר להמשיך כך!!

מיד קורא אדון EDDY לגל כהן מחיפה, ידידו הטוב, ומתבכיין. איך יתכן שלאחר תקופה יפה כל כך, שמכרתי כל כך הרבה במחירים גבוהים כל כך, מבלי לחשוף זאת, מישהו יעז לבוא ולשנות את זה?

ואז גל כהן, למרות ההיסטוריה החיובית שלו, למרות העבר הנקי והמקצועי שלו, מביך את עצמו קבל עם ופורום עם תגובות מטופשות, ילדותיות ושקריות, על גבול הפליליות..

אז בחר לך במטותא ממך, אדון EDDY את אחד מהשניים. או שתפסיק למכור בפורום ומחוצה לו, או שחצי מילה ומילה אודותיהם לא תכתב על ידך.

לתשומת לבך, ולתשומת לב חברי ומנהלי הפורום.

צביקה.

פורסם

שרלוק אתה צריך להיות סופר רק אל תגיד דברים שאתה לא יודע בחייך גל כהן לא ניקרא על ידי הוא בפורום הרבה לפניך והוא גם ראה מה מתרחש פה והוא פשוט צחק על כול הפורום הזה שהפך להיות כמו שהוא כתב פורום לאונד אנד קליאר.

ומה קרה לו?? סתמו לו את פה ממש כמו בKGB הרי זה עוד פעם אומר על כול מה שקורה בפורום הזה. אז בחייך לא לכתוב דברים שאתה לא יודע..לי אין שום קשר למה שהוא עשה..

לכול הלא משוחדים ראו:

תיראו מה ניסיתי לעשות בשירושר.. פשוט לא הייתי מרובע ואמרתי שיש עוד מגברים בשוק טובים או טובים פחות אבל יש..

למשל לא רואים אותי ממליץ רק על מוצר אחד אלה תמיד נותן בחירה אפילו בID כן כן בID סאונדאון וID זה לא הכול בחיים אבל בפורום הזה זה כן .. נהיה פה פורום סאונדאון.

לכול הילדים שיש להם ידע דיי מוגבל ובאמת אם כול כבוד הוא באמת מוגבל אתם חושבים כמו מרובעים ולא מכירים אף מגבר אחר לכן אתם ממליצים על סאונדאון(ואני לא מדבר על האלה שמבינים שפיתאום נהיו מסחריים לשמה וגם ממליצים רק על מוצר צפצפי).

אנשים הרי זה שקוף .אני כולה באתי להגיד שיש עוד דברים ואדון שרלוק ששומר לי טינה כניראה (אתה גם צריך אז לשמור טינה לכול היבואנים בארץ הרי החיים לא תמיד הוגנים) קופץ ID מי דיבר בכלל על ID מה קשור?

שרלוק,יוסי,ניר ועוד איפה הייתם שבן אדם כתב שבגלל סאב תקול נישרף המגבר? האאה? לא רצתם להספיד? הרי מגבר נורמלי משורה יכנס לפרוטקשן רב הסיכויים..נכון? אז איפה הייתם אז? הרי אם זה היה ID או משהו אחר כבר היו נכתבות מגילות של איזה סחורה ואיזה זה ואיזה מה.

אז לפותח השירשור ולכול חברי הפורום הלא משוחדים יש עוד מגברים רבים וטובים בארץ שאפשר להשיג במחיר זהה ויש בחירה וצריך לתת לכם אותה.

משהו

אז לסיכום עוד 500נקודות לפלס"ר סאונדאון AKA צוות המעריצים של לאונד אנד קליר ששוב הראו את העירנותם ואת נחישות ליבים ורוח קרב המיקלדת ואת זריזות כתיבתם(שרלוק אתה מלך בזה) בהגנה על סאונדאון.

** משהו שרציתי להוסיף לניר על שירשור קודם שניסגר עם FI וAA ניסחר במחירים חוסיים ולא שומר על מחיר מחירון אף סחורה בארץ לא שומרת מחיר מחירון ויש זול יותר ויש יקר יותר שאלה איפה אתה משיג..

ויופי לצרכים בארץ שזה ככה שיש לו בחירה לעשות שיעורי בית גם בקנייה וגם היתיעצות לכן אני תמיד אומר שיש עוד ועוד ועוד ציוד טוב ולא רק סאונדאון.

מזל שזה ככה ולא כמו מחירי הדלק או מחירי המכוניות שפה אין קומבינות ככה יש והכול אחיד.

אז בבקשה מכולם פה שאתם אומרים סאונדאון או ID או AA תמיד תתנו לבן אדם עוד בחירה אל תהיו לנו מרובעים..

פעם זה היה JBL ופיוניר היום זה סאונדאון.

אין לי סיבה יותר להגיב זהו אני לא יכנס איתכם לויכוחים יותר סיימתי את דרכי בשירשור הזה..

פורסם

אדי - אני ממש לא חבר של "לאוד אנד קליר" להפך גם אותי זה מעצבן שכול הזמן מדברים פה על אותם מוצרים.

א-ב-ל מהניסיון שלי עם הרבה מאוד חברות ומוצרים אני חייב להגיד שיחסית למחיר המוצרים של לאוד אנד קליר

הם איכותיים ובמחיר הוגן ובנוסף קשה למצוא ברוב המיקרים אלמנט באותה איכות ובאותו מחיר.

אם אתה רוצה להראות שאתה צודק כול מה שאתה צריך לעשות

זה פשוט להציע אלטרנטיבות טובות יותר.

כול מה שאתה צריך לעשות זה להביא מגבר 100RMS X4

איכותי יותר מהסאןדאון ב-1800 שקל.

בבקשה ניראה מה תביא.

פורסם

אדי,

אתה באמת חושב שאנשים פה עיוורים? מצד אחד אתה אומר שיש עוד דברים חוץ מסנדאון מצד שני אתה אף פעם לא כותב מהם המוצרים הנפלאים האלה שאתה כל כך מדבר עליהם, אולי כי יש לך מה להסתיר?

אתה אומר שבסך הכל רצית\ניסית להגיד שיש עוד מוצרים טובים בשוק אני אומר שהכוונה שלך הייתה נטו לעקוץ.

העובדה היא שפותח השרשור ביקש המלצה למגבר וקיבל המלצה למספר מוצרים בינהם היה בין היתר מגבר סאנדאון אם אתה מאמין כל כך בצדקתך שיש מוצר טוב יותר למה לא טרחת פשוט לכתוב מה הוא? במקום זה אתה בוחר ללכת בדרך לא דרך ולעקוץ מוצר אחר.

האם זוהי הדרך הנכונה? אם אתה כל כך מאמין במוצרים שאתה ממליץ עליהם למה לא להמליץ עליהם ולהוכיח שהם יותר טובים? אחרי הכל אתה אם אתה באמת יודע\מאמין שזה נכון לא אמורה להיות בעיה.

שיהיה ברור לכולנו אין לי ספק שפותח השרשור כבר קיבל מספר הודעות פרטיות ממך על מגברים שאתה ממליץ ועל הדרך גם מתווך\מוכר.

פורסם

ידידי-אני בחיים לא זורק מילים לאוויר סתם..

איי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה אני לא יכול לרוץ ולספר איפה מה ומי מי שבאמת מחפש מגבר ובאמת מחפש לא שואל בפורום ורואה 10 אנשים שכותבים את אותו דבר כול הזמן. מי שמחפש מוצא צריך לעשות פשוט שיעורי בית ואז תיראה שאפשר למצוא מגבר טוב יותר או באותה רמה ואפילו בפחות.

אגב 100 רמס זה נתון ורק "נתון" בנינו ..אף אחד לא מדד ולא יודע באמת כמה הוא או כול מגבר אחר מוציא.

אפשר למצוא אלטרנטיבות אחרות ויש כאלה ופותח השירשור צריך לדעת גם שיש עוד והינה אחת מהן ההיפוניקס שהוא שאל הרי הוא מצא משהו במחיר הזה כניראה..אף אחד לא אמר מילה על ההיפוניקס כולם פשוט אמרו עזוב הכול קח סאונדאון לא אמרו בדוק עוד כמה מגברים ואז תחשוב אלה דעה אוביקטיבית מידי על זה אני כותב.

פורסם

ועדיין לא רשמת מגברים מתאימים, אני לא אומר "תן מגבר יותר טוב", אלא באמת אין צורך לעקוץ בכל פעם, תן מספר מגברים שלדעתך טובים במחיר הזה, וככה לא כל דיון יסתיים בעצבים/נעילה.

בשיפוצים

פורסם

אלפיין,אודיו סיסטם,היפוניקס המדובר פה(סידרה מעולה של מגברים),רוקפורד פוואר ואודיוסון ועוד רבים וטובים אז בחייך..

והינה סיימנו את דיון אגב לא צריך לנעול כדי שיוכלו להמליץ פה עוד על דברים..

פורסם

יפה מאוד, אגב הוספת קישורים וכמה מילים על כל מגבר היו יכולים להעשיר יותר ;) תחשוב איך היה נראה התרד הזה אם זאת הייתה ההודעה הראשונה שלך.

בשיפוצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...