Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז תביא לו מידן......בדיבורים אפשר לבנות בניינים.

מגבר כזה חדש עולה 3000 שקל ויותר אז כולם פראיירים שהם קונים בארץ?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולגבי הסאב התקול שהזכרת. שוב אתה בונה על הזיכרון הקצר של אנשי הפורום, ושוב אתה "שוכח" שאיידימקסים חדשים יצאו ממירכוז ונשלחו אחר כבוד לתיקון - בעודם חדשים, ושוב אתה "שוכח" סיפורי טרמינלים הפוכים וכיוצא בזה. שוב, כי זה עלול לפגוע לך בכיס העמוק, והנפוח מחברי פורום תמימים ומנוצלים על ידך. אז היה סאב תקול, או מגבר תקול. או שניהם. או שנעשה קצר בטעות בהתקנה. ביג דיל. אתה מבין לבד כמה מקצועי זה להסיק מכך דבר כזה או אחר. בוא אספר לך על חיישנים ורכיבים במערכות הזרקה ממוחשבות לרכב, בעלות של אלפי שקלים, מחברות עילית בעולם, שיוצאים תקולים מהאריזה החדשה שלהם..

אני יותר ממסכים אם צביקה שכן בין היתר אני מכונאי מסוקים בדימוס, עובד בתחום המכונות בתעשיה בהווה,

ולא פעם ולא פעמיים נתקלתי ברכיבים חדשים בעלויות אסטרונומיות (מעל 20000 דולר) שבאו תקולים מהמפעל.

כמו כן אין 100% הצלחה בשום תחום ואין דרך להוציא מוצר 100% תקין בלבד שעברו 100% מוצרים בדיקת QA.

ואין דבר כזה בתעשיה ותאמי רווחיות.

ומכאן אני חייב להסכים שתקלות קוראת בכל מוצר וכל חברה אך השאלה שנשאלת היא איכות המוצר התקין והאמינות הכוללת שלו.

כמו שרבים במדינתינו לא מוכנים להשקיע את כספם במוצר של חברה לא מוכרת מאחר והם מעוניינים במוצר בעל המוניטין הטוב שקיים בשוק.

בין אם זה בעולם הרכב ובין אם זה בעולם הטלפונים הסלולורים.... ועד למערכות סטריאו לרכב.

אם ב 10% מהמוצרים ישנה תקלה חוזרת במוצר משמע הוא לא מוצר אמין!

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
יוסי, את ה1+1 שלי אני עושה לבד.

דמגוגיה זולה או איך שלא תקרא לזה. אם היה מדובר כרגע במוצר מבית ID הקטילה היתה מטורפת.

אז אנא תעשה את זה לעצמך לבד ולא מעל דפי הפורום. שנית תקרא שוב את דברי בנוגע לתקלות ואולי בכל זאת תצליח להבין.
פורסם
צביקה, עם כל הכבוד, ויש כזה. תיארת פה את אדי ממש כמיליונר אשר עושה משכורות חדשיות ממכירה אחת. זה ממש לא קרוב למציאות וחבל שאתה מכפיש ככה את הבנאדם בפני כל הפורום, אתה לא יכלת לקנות את הסאב הזה בשום מקום ב2500 שקל. אחרת היית קונה שם. ולפי מה שאני יודע המחיר היה 2400 ושילמת 2500 כי הוא הגיע לתל אביב.

אמיר היקר,

בגלל הערכתי אליך, ועזרתך לי בזמנו, הייתי מעדיף שלא להתעמת איתך, ואף לא לבוא עמך בדברים, אך חבל שתזדהה עם דברים לא נכונים ולא ראויים ותעסוק בספקולציות, אך ורק משום שאדון סוחר EDDY ואתה מעשנים נרגילה יחדיו במפגשי צפון.

אתה כותב, שוב, שלא יכולתי לקנות ב2500 אחרת הייתי קונה "שם", ואתה כותב זאת לאחר שכתבתי מפורשות שלא בדקתי כלל וכלל בשום "פה" ובשום "שם", אז איך יתכן שיכולתי לרכוש במקום אחר, הרי לא היה שום מקום אחר מבחינתי אז. הדגשתי שזו הייתה ההצעה היחידה שהתקבלה, ואותה אימצתי. ואדרבא, לו הייתי בודק, בהחלט הייתי מקבל מחיר טוב יותר. אנא ממך, שים לב לדבריי.

וזה שאדון סוחר EDDY "עדכן" אותך כרגע בטלפון על ה"הגיע לת"א ולכן 2500" זה גם לא נכון. רוצה את הנכון? בבקשה. הוא דיבר איתי בטלפון בכלל על 2400 בהתחלה, וסגרנו על כך. כשקבענו בטלפון להיפגש, הוא פתאום דיבר על כך שבגלל שזה VER 3 או בגלל שזה 12" ולא 10", אז זה עולה עוד 100. לא דיבר איתי על שום ת"א. [ואם כבר, רכבת מחיפה לת"א עולה 100 ש"ח?] והוא בכלל דיבר איתי שהוא "עושה לי טובה" ובא לת"א, כדי "להקל" עליי את הנסיעה לחיפה. "עשה טובה", ו"היקל", וגבה תוספת יוקר של 100 ש"ח. הבנתי. אז מי שמכיר אותי, ורבים כאן מכירים אותי, אני לא עושה סיפור ממאה ש"ח וגם לא מ300. בפרט שהמוצר אכן מוצר משובח שרציתי לרכוש והמחיר התאים לי. אז שילמתי ושתקתי. והייתי ממשיך לשתוק אילולא אדון סוחר EDDY היה מתמלא פאניקה וזעזוע כל אימת שמוצר, מהמגוון הרחב של המוצרים המיובאים ע"י L&C, היה מוזכר כאן רחמנא ליצלן.

"אם יש לך בעיה עם אדם מן הראוי שתפתור את זה מולו ולא מול כל הפורום."

לא אמיר. אין לי בעיה עם אדם. יש לפורום בעיה עם אדם, וזוהי חובתי המוסרית, כחבר פורום, להציג את הדברים כהוויתם.

אישית, אין לי שום בעיה [למרות שגם על כך ניתן להתווכח - אך זוהי דעתי] שחבר פורום ימכור/יתווך מוצר, כך שכל הנוגעים בדבר יהנו. הלקוח הסופי יקבל במחיר טוב יותר מאשר היה משיג בחנות אחרת בזכות המתווך, המתווך/מוכר גוזר קופון לעצמו והספק/מפיץ/יבואן מוכר עוד מוצר. כולם מרוויחים - כולם שמחים, אן רע בדבר לטעמי. אבל אל לו לאותו מוכר/מתווך להביע איזושהיא עמדה ביקורתית כלפי מושא מכירתו.

הבעיה מתחילה כשהרשות המחוקקת הינה גם הרשות השופטת וגם המוציאה לפועל. ביד ימין מהלל ומשבח את המוצר, וביד שמאל מוכר ממנו. וניחא לו היה דואג באמת למחירים "מקומבנים", כדבריך.

ולכן בהודעתי הראשונה, אמרתי לאדון סוחר EDDY לבחור צד. מוכר או ממליץ. אפשר למכור - אבל לא להמליץ על זה. אפשר להמליץ - אבל לא למכור מזה. זוהי אתיקה בסיסית שלפחות צריכה להישמר כאן.

ואם בחר למכור - כפי שבחר, לפחות לא להטיל דופי באלו שבחרו להמליץ אך לא למכור, למרות יכולתם לבחור אחרת.

פורסם

אני רואה שאחרי שגל נכשל אדון סוחר אדי החליט לגייס את כל כוחות הצפון.

אז ככה זה עובד מעכשיו בפורום? שאי אפשר להגיב תגובות לעניין קוטלים את כל מי שמסביב? איך בדיוק יוסי או עופר קשורים לנושא? מכל התגובות שלכם לא ראיתי תגובה אחת לעניין מאדי על כל מה שנאמר עליו, לכן אני מסיק שזה נכון, אתם בוחרים פשוט לירות לכל הכיוונים בלי טעם או ריח בתקווה שכדור אחד אולי יפגע.

איי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה אני לא יכול לרוץ ולספר איפה מה ומי מי
סוף סוף קצת אמת, יפה אמרת אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, מפתיע אדי שאתה דווקא מצליח, גם ממליץ על מוצר וגם מוכר אותו.

וזה די ברור לכולנו עכשיו למה אדון סוחר אדי לא טורח לעלות את המגברים המדוברים שלו על גבי דפי הפורום, אחרי הכל אחרי אסור לרוץ ולספר כי אז יתחילו השאלות כמו "מי היבואן? והיכן הוא נמצא?" ואדי יאבד את עבודתו. :(

אז חלילה מהפחד שמא הם יגיבו ויכתבו היכן נמצא היבואן הרשמי אדי מעדיף להתחבא מאחורי הודעות פרטיות, שם נמצאים האנשים התמימים והכסף הגדול.

בינתיים עוד לא יצא לי לשמוע אדם רציני חובב SQ שמבין בתחום ונוסע עם סנדאון AA או FI ברכב .
אז אני מבין שגם אני וגם עופר כנראה לא מבינים דבר אחד ולא שניים ב-SQ כי יש לנו SUNDOWN ברכב? וזו רק דוגמא קטנה.

תעשה לעצמך טובה ואל תכריח אותי להביא קישורים מחו"ל על אנשים שזכו בתחריות SQ עם מגברי Sundown

ולא, אני לא אומר שזה המגבר היחידי והוא הכי טוב בעולם, אבל לא משנה כמה תנסה להתחמק מזה האמת היא שזה אחלה מגבר שנותן תמורה פנטסטית לכסף.

תעזוב אותך מכל הסנדאון רוקפורד או מה שלא יהיה. 450EURO חכה שהיורו ירד עוד קצת יצא לך בסביבות 2100-2200 שקל ותקבל מגבר שאני מאמין לא רואה לא סנדאון לא רוקפורד לא ID לא יודע מה בתקציב שלו audio system F4 600. מגבר שלא תצטרך להחליף גם בשידרוגים של המערכת( אלא אם אתה בונה איזה מערכת לתחרות SQ עולמית).
אני חושב שעופר אמר את זה הכי טוב "האמונה מתחילה איפה שהידע נגמר", למה שלא תפרט לנו השוואה של SUNDOWN מול Audio System?

אז מהיום מחכים לשינוי שערי מטבע על מנת לקנות מגבר? וגם אם כן זה עדיין חורג מהתקציב המבוקש, אבל בכל מקרה אנא ממך להבא תן קישור לאתר של בנק ישראל על מנת שנוכל לעקוב אחרי שינויים במחירי AUDIO SYSTEM

היו פה מוצאים פגומים אבל בוא נראה. מגבר נשרף? כי סאב היה תקול. מה סאב יכול להיות? קצר או נתק סביר להניח. כל מגבר הכי פשוט היה נכנס לפרוטקשן ואומר תודה רבה,עד כאן, תחליפו סאב. הסנדאון נשרף אז הוא כנראה היה תקול. והסאב עצמו הגיע וגרם לתקלה ככל הנראה? גם הוא היה תקול.

קצת מוזר ששני מוצרים באותה התקנה היו תקולים.

איך כל זה רלוונטי לדיון? אתה מכיר את ההתקנה לעומק? יודע מה קרה? אם כן בוא בבקשה ותחלוק איתנו, כי אני כן מכיר את המקרה ואין לו שום מקום בדיון הנ"ל, אבל אם אתה יודע אחרת בבקשה תחלוק.

אתה רוצה לפתוח פה דיון סטטיסטיקה ולראות כמה SUNDOWN נמכר ותקין ביחס לכמה היה תקול?

אני מקווה שאנשים פה כן שמים לב שיש פה כן המלצות מאוד גורפות על מוצר, ומצד שני קטילה של כל דבר אחר.
למען הכלל, פרט ונמק היכן נקטל מוצר בלי סיבה\הסבר הגיוני, כי אני לא מצאתי.

בקיצור חברים, שלא יעבדו עליכם.

פורסם

EDDY אני לא מכיר אותך ואתה לא מכיר אותי אבל אתה מזכיר לי פה את אייל מהפורום.

כמו אייל שמשמיץ באופן קבוע קליאו ספורט (סטטיסטית נראה לי יש לו לפחות תגובה אחת בתוך 80% שרשורים על קליאו ספורט). למה אתה מזכיר אותו? כי אתה צץ כל פעם מחדש (בדיוק כמוהו רק בתחום אחר) בשרשורי סאנדאון\AA\FI.

EDDY, אין לי כל כוונה להשמיץ אותך וכדומה, זה פשוט מה שאני רואה כמי שמסתכל על הדברים מהצד.

אתה מפיל את עצמך עם כל ה"המלצות" שלך פה באשכול, לא נתת המלצה אחת ראויה, סתם זרקת שמות באוויר בלי דגמים ובלי מחירים שנכנסים בתקציב\תמורה שפותח האשכול ביקש - זה מצביע על משהו, כי אם היה לך נתונים יבשים ש X יותר טוב מ Y אז כבר מזמן היינו שומעים על זה ואולי אפילו בודקים את זה.

לענייננו, בתור אחד שקנה לאחרונה את המגבר 4 ערוצים של סאנדאון, כמו שרשמתי באשכול, ההתרשמות שלי הייתה לטובה והרגשתי שינוי מיד עם חיבור המגבר ולכן המלצתי לפותח האשכול את המגבר המדובר, בגלל שאני אישית מרוצה.

מעולם לא אמרתי ש X יותר טוב מסאנדאון מכיוון שאין לי ניסיון עם X.

נ.ב.

לדעתי אין שום טעם להיכנס לעניין המגבר\סאב התקולים, זה קרה, זה קורה וזה יקרה לכולם.

אני לא מכיר חברה ש 100% ממוצריה מגיעים לצרכן תקינים.

פורסם

היות והנושא כבר יצא מפרופורציה אני נועל את השרשור הזה .

להבא , כל הודעה שתגלוש מהענינים המקצועיים תמחק .

דיי נמאס כבר.

מי שיש לו מה להגיד או להמליץ בנוגע למוצר ספיציפי , מתוך ידע מבוסס וניסיון - שיגיב. הודעות שלא קשורות או שנוגעות לפוליטקה ימחקו ואנשים ומי שצריך יכנס למעקב.

חאלס כבר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...