Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חולק על כמה דברים פה.

ההיפוניקסים הוכחו כלא עומדים בהצהרות בעוד הסאנדאונים הוכחו כננדרייטד:

http://www.soundsolutionsaudio.com/forum/index.php?showtopic=22607

לגבי תקלות במוצרים, אני זוכר תקופה שחברות מסויימות קיבלו ביקורת מאוד נוקבת על כמות המוצרים הפגומים שנמכרו ללקוחות (ראוי גם לציין שהם קיבלו את השירות הטוב שמגיע להם)

אז בואו לא נכליל על חברות, בטח לא על אנשים, בגלל תקלות כאלו ואחרות.

וגם אני חושב שהסאנדאון הוא הבחירה ב- 1800 ש"ח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני ממליץ על סאנדאון 100.4 שנותן תמורה טובה ל-1800 ש"ח,

(למי שמחפש במחיר נמוך יותר- אפשר להביא את ה100.4 מחו"ל).

קשה למצוא אופציות אחרות במחירים שבין 1400-1800 ש"ח.

מידן.

נ.ב.

צביקה, נניח ואתה אכן מדייק בעובדות ,

לדעתי לא מנומס לכתוב בצורה הזו.

הפורום לא אמור להיות במה לסגירת חשבונות.

ובטח לא לגבי GAL75 שתרם המון מהידע המקצועי שלו, הע

יר הערות נכונות ומדוייקות.

על אף הויכוחים שהיו ביננו,מבחינתי תמיד יהיה לו מקום של כבוד בין ותיקי הפורום.

זה שגל נחסם/אין לו אופצייה להגיב , לא אומר שניתן להשתלח בו .

ZZR

פורסם

חברים בוא נקווה שאת ההודעה הזאת לא ימחקו לי כמו הקודמת.

היו פה מוצאים פגומים אבל בוא נראה. מגבר נשרף? כי סאב היה תקול. מה סאב יכול להיות? קצר או נתק סביר להניח. כל מגבר הכי פשוט היה נכנס לפרוטקשן ואומר תודה רבה,עד כאן, תחליפו סאב. הסנדאון נשרף אז הוא כנראה היה תקול. והסאב עצמו הגיע וגרם לתקלה ככל הנראה? גם הוא היה תקול.

קצת מוזר ששני מוצרים באותה התקנה היו תקולים.

בכל מקרה זה לא העניין.

אני מקווה שאנשים פה כן שמים לב שיש פה כן המלצות מאוד גורפות על מוצר, ומצד שני קטילה של כל דבר אחר.

AUDIO KING אתה שמעת את הנקמיצ'י?!? אתה באמת חושב שהנקמיצ'י הזה והסנדאון באותה האיכות?

מאיפה לך?

צביקה, באמת שממך לא ציפיתי לתגובה כזאת, בתור אחד שלא "דפקו" אותו.

אתה עשית סקר שוק, שמעת סאבים שונים ובסופו של דבר אהבת את הIDMAX . קנית אותו במחיר זול יותר מאשר הצלחת למצוא נכון? אני לא כ"כ מבין את הטענה. אני קניתי נגן D2 של COWON עלה לי 1000 שקל,

חודש לאחר מכן המחיר ירד ל-800. מה אני יכול לעשות!? ככה זה, זה מה שיש.

אם יכולת להשיג ביותר זול היית קונה ביותר זול.

אני יכול ללכת לחנות ולשלם איזשהו מחיר, יבוא מישהו שמכיר את הבעלים ויקבל את המחיר שאני קיבלתי פחות

30% .

לאוד אנד קליר לא עושים את זה? אדי מערכות לא עושה את זה? יוסי "אלפיין" לקח אותו מחיר על בנייה לך כמו שהוא לקח לעופר?

אם אני אבוא לקנות HAVOC אני אקבל את אותו הדיל שSROOL קיבלת עליו?

מה לעשות!? על מה ההתמרמרות? בסופו של דבר קיבלת מחיר זול בהרבה ממה שהוצע לך.

ושלא תחשוב שאני פותח נגדך מתקפה, אני באמת לא מבין אותך.

וההמלצה שלי?

תעזוב אותך מכל הסנדאון רוקפורד או מה שלא יהיה. 450EURO חכה שהיורו ירד עוד קצת יצא לך בסביבות 2100-2200 שקל ותקבל מגבר שאני מאמין לא רואה לא סנדאון לא רוקפורד לא ID לא יודע מה בתקציב שלו audio system F4 600. מגבר שלא תצטרך להחליף גם בשידרוגים של המערכת( אלא אם אתה בונה איזה מערכת לתחרות SQ עולמית).

ומי אתם שבכלל תעזו לדבר על גל? אדם שעזר פה להמון אנשים ( אני אחד מהם ) ,תמיד עשה את זה באהבה ואדיבות ותמיד היה הוגן. מהראשונים שהיו כאן.

מאוד מאוכזב מהפורום הזה, וממה שנהיה ממנו.

אמיר( אחד שאין לו ,לא ID ולא סנדאון ברכב)

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
יפה מאוד, אגב הוספת קישורים וכמה מילים על כל מגבר היו יכולים להעשיר יותר ;) תחשוב איך היה נראה התרד הזה אם זאת הייתה ההודעה הראשונה שלך.

היה ניראה סאונדאון..

פורסם

. מגבר נשרף? כי סאב היה תקול. מה סאב יכול להיות? קצר או נתק סביר להניח. כל מגבר הכי פשוט היה נכנס לפרוטקשן ואומר תודה רבה,עד כאן, תחליפו סאב. הסנדאון נשרף אז הוא כנראה היה תקול. והסאב עצמו הגיע וגרם לתקלה ככל הנראה? גם הוא היה תקול.

קצת מוזר ששני מוצרים באותה התקנה היו תקולים.

אמיר, למה בדיוק התכוונת ?

עברתי על כל השרשור, לא ראיתי שמישהו שרף מגבר/סאב.

נ.ב

זו בהחלט הרגשה לא נעימה לראות כל היום ויכוחים בנושאים כאלו.

.

ZZR

פורסם

אני מקווה שאנשים פה כן שמים לב שיש פה כן המלצות מאוד גורפות על מוצר, ומצד שני קטילה של כל דבר אחר.

AUDIO KING אתה שמעת את הנקמיצ'י?!? אתה באמת חושב שהנקמיצ'י הזה והסנדאון באותה האיכות?

מאיפה לך?

)

כן שמעתי אותו.!

והוא נשמע כמו מגבר שעולה חצי ממה שהוא עולה במקרה הטוב, עוד עשיתי איתו חסד.

חוץ מזה הצעתי לבחור בהתחלה מגבר של סרווין ווגה {מגבר נהדר לדעתי} אבל הבחור רוצה להגביר

סטים של 100RMS+ ובמחיר שהוא רוצה {1700 שח} אין הרבה אופציות.

פורסם

אז שמעת אותו על ציוד או כיוון כמו לא שצריך. כי זה מגבר באמת טוב ומספק מאוד מבחינת עוצמה ושליטה באלמנטים.

מידן,

היתה פה התקנה לא מזמן שלבחור נשרף גם סאב של AA (או שהסאב לא עבד מההתחלה) ואז נשרף גם מגבר סנדאון שהיה מחובר אליו באותה ההתקנה.

אמיר

פורסם

לא סביר שהסאב ישרוף את המגבר ,

למגבר יש הגנות נגד מקרים כאלו .

גם אם הסאב תקול - מדליקים את המערכת ואז המגבר נדלק באור אדום וכתוב protection ,

הוא לא אמור להישרף.

נ.ב.

יכול להיות שהמגבר הגיע פגום מהמפעל בקוריאה , ואז שרף את הסאב והתאבד בעצמו.

.

ZZR

פורסם

יוסי "אלפיין" לקח אותו מחיר על בנייה לך כמו שהוא לקח לעופר?

אמיר אנא ממך אל תביא דוגמאות שלא קשורות ובטח אם אין לך מושג לגבי כמה גביתי ממי.

לעצם העניין הכל התחיל מתגובה אני יקרא לזה בלשון עדינה "תגובה לא עיניינית" של אדי, נתן עקיצה במקום המלצה, לגבי תקלות יש כמובן בכל מוצר בל נשכח שהיו תקלות גם ב-ID MAX וזכרונו של אדי כניראה קצרצר בנושא אבל אני שוב חוזר ואומר מדובר במוצרים איכותיים ולא בזבל כך שהעלהת נושא התקלות היא דמגוגיה זולה.

פורסם

בעניין המגבר והסאב שנשרפו...

לאחר בדיקה נמצאה האבדה.

roiei פתח את השירשור ב 16:43 בתאריך 31/10/08 וכתב ככה: (אני לא יודע איך לצתת מתרד אחר אז עשיתי Copy Paste )

"אז אתמול יצא לי לשדרג את המערכת אצל רוני\אליקו מלאוד אנד קליר.

רכשתי מגבר סאנדאון SAX 100.4 + סאבוופר Ascendant Audio Arsenal "12

רשמים שלי:

כבר עם החלפת המגבר הורגש שינוי מהותי לטובה, הסאונד היה הרבה יותר נקי. יש לציין שתוך כדי ההתקנה אני ורוני מצאנו RCA באיכות ירודה (מהתקנה ראשונה שבה לא הבנתי כלום), הוחלף ה RCA לאיכות נורמלית (אני אישית לא צריך יותר מזה). היו עוד כמה עיכובים בדרך אבל התגברנו על כולם.

על הדרך "הצלחנו" לשרוף מגבר סאנדאון אחד (הראשון לדברי רוני), אבל לא למהר להאשים את המגבר! אחרי בדיקות חוזרות ונשנות הגענו למסקנה שהסאב עצמו (ארסנל) היה תקול, ואכן אומת הדבר ע"י החלפה לסאב תקין.

אני אישית מאוד מרוצה מהתוצאה הסופית, לדעתי שומעים מצויין.

בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לרוני, ש"ספג" שריפת מגבר וסאב תקול.

תודה רבה על הכל, כולל כל השאלות שענית לי עליהן בשמחה.

רוני לפחות עכשיו אתם לא בתולים יותר :lol:

רועי.

:grin: גם לי יש 172 סוסונים :grin: "

רק חשוב לי לציין שאני לא לוקח צד בוויכוח מאחר ואני לא בקיא בכלל הראיות, לא מכיר לעומק את כל הרכיבים הכלולים בוויכוח.

אני רק יכול לדבר על הרכיבים מתקנים אצלי / שמעתי אותם...

תודה

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אנסה להגיב לך, EDDY, על דבריך הבלתי מובנים בעליל, הכתובים ברישול מזלזל ולא תרבותי, והמתחמקים מעצם הטענות הקשות שהופנו כלפיך. למרות שמבחינתי להקדיש כאן זמן להוכיח שאין לי - או לחברים נוספים כאן - אחות, במקום להקדיש תשומת לב בת'רדים אחרים, זה דבר מיותר, אך בגלל החשיפה של הדברים וכמות האנשים שרואים את דבריך כמובנים מאליהם, אעשה בכל זאת מאמץ.

ובכן, אותן 15 שניות התהילה בחצות ליל -כגנב באפלה- מאותן תגובות מביישות של ידידך הבא לעזרתך ולחלצך מהקפאון המסחרי שנכפה עליך, היו משום מה בתיזמון מושלם, סמוכים ונראים, לת'רד דומה שבו העלית את 'טענותיך' הזהות. אל תבנה על הזיכרון הקצר של האנשים כאן. בטח לא על שלי. לו היה מקדיש מעט זמן וחושב בצורה שכלתנית, מקצועית וריאליסטית, כמו רוב תגובותיו בעבר, ולא היה הולך שבי אחריך בצורה אמוציונלית ורגשנית, היה נמנע ממסע השיסוי והדה-לגיטמציה שניהל באותן דקות ליליות בפורום. אך גל כבר לא ילד. גל בחר לעשות זאת והוא נושא בלעדי באחריותו לכך, אולי יוכל להאשים אותך בשדלנות ושכנוע יתר. ושלא יובן לא נכון, גל אכן עזר פה להמון אנשים, ואני משוכנע שתמיד עשה זאת באהבה, אכן העיר הערות נכונות, מקצועיות ומדוייקות ועל כך מגיע לו את כל הקרדיט. יתכן ואני מזלזל באינטלגנציה - המוכחת - שלו בכך שהתפתה לבכיו של אדון סוחר EDDY, אך הוא קנה זאת ביושר. ולאור חוסר יכולתו להגיב על כך נסיים בזאת.

אדון "שרלוק" [שורלאק, אם כבר], צביקה בשבילך, אינו "סתם שומר טינה", צביקה פגש את אדי בתחנת רכבת באיזור המרכז, העביר לו אלפיים וחמש מאות שקלים חדשים במזומן בשטרות, בשעה שמחירו לצרכן אצל היבואן המקומי, MSRP בלעז [שמי משלם בפועל בכלל] היה 2400 ש"ח, לאחר שצביקה פתח שירשור התייעצות והמלצה לגבי סאב, ונתקבלו אצלו שטף הודעות פרטיות מהסוחר EDDY בדבר מכירתם במחיר טוב. הוא אף התעלה על עצמו ו"הציע" לעזור באיטום באם ארכוש אצלו את הסאב. לאור התגובות הנלהבות בפורום ובפורומים בחו"ל לגביו, ולאחר ששמעתי אותו, רכשתי אותו מבלי לעשות שיעורי בית, זו אשמתי היחידה כמובן.

אמיר, לא בדקתי את מחירו. לא קיבלתי מחיר טוב יותר ולא מחיר גרוע יותר. זה המחיר היחיד שקיבלתי ואת הרכישה הזו ביצעתי. שוב, אי עשיית שיעורי בית היא אשמתי ולא אשמת אף אחד. הניצול של אי-עשיית שיעורי הבית הוא-הוא אשמת הסוחר אדון EDDY. כשאני נכנס לחנות ורואה ג'ינס או זוג נעליים שמוצאים חן בעיניי, אינני עושה סקרי שוק. אם התקציב קיים, המוצר נרכש. נקודה. כך אני, זו הדפיקות. אין מה לעשות. שמעתי IDMAX טוב. לא שאלתי כלום. קניתי וזהו.

לאחר שרכשתיו התייעצתי שוב לגבי מונו. מיד גל נוסף של הודעות פרטיות מאדון סוחר EDDY בדבר "למה שלא תחכה למונו של IMAGE DYNAMICS? אני גם הולך להביא אותו.. לדעתי טוב יותר גם מונו וגם סאב של אימג' [ציטוט]"

עד עצם היום הזה נמנעתי מלשתף את הפורום בחוויה זו, בפרט שהפורום אכן לא נועד להוות במה לסגירת חשבונות כאלו ואחרים. אך ה"חשבון" שלי לא רלוונטי, ועבורו בלבד לא הייתי טורח להגיב. אז שילמתי עוד מאתיים-שלוש מאות שקלים יותר על סאב ממה שהייתי אמור לשלם. כמאית מעלות הכוללת של המערכת. זה לא האישיו. אך הגדשת את הסאה אדון סוחר EDDY. מי שמך לשופט ואיך אתה מעז להביע עמדה ביחס לאופן וצורת ההמלצות, בה בעת שאתה חוטא ופושע בדיוק בחטא זה? מדוע הכיס שלך מדבר ולא השכל הישר?

ולגבי הסאב התקול שהזכרת. שוב אתה בונה על הזיכרון הקצר של אנשי הפורום, ושוב אתה "שוכח" שאיידימקסים חדשים יצאו ממירכוז ונשלחו אחר כבוד לתיקון - בעודם חדשים, ושוב אתה "שוכח" סיפורי טרמינלים הפוכים וכיוצא בזה. שוב, כי זה עלול לפגוע לך בכיס העמוק, והנפוח מחברי פורום תמימים ומנוצלים על ידך. אז היה סאב תקול, או מגבר תקול. או שניהם. או שנעשה קצר בטעות בהתקנה. ביג דיל. אתה מבין לבד כמה מקצועי זה להסיק מכך דבר כזה או אחר. בוא אספר לך על חיישנים ורכיבים במערכות הזרקה ממוחשבות לרכב, בעלות של אלפי שקלים, מחברות עילית בעולם, שיוצאים תקולים מהאריזה החדשה שלהם..

פורסם

שלום לכולם אני המלצתי לבחור על המגבר שלי NAKAMICHI PA-4100 מגבר יפני!!! איכותי ולא עבר תיקונים.

המחיר שדרשתי עליו 2000 אני מוכן לתת לו אותו ב 1800 שקל . ולכן הוא שאל אתכם פה עליו אבל במקום לעזור אתם מתווכחים בינכם.

פורסם

יוסי, את ה1+1 שלי אני עושה לבד.

דמגוגיה זולה או איך שלא תקרא לזה. אם היה מדובר כרגע במוצר מבית ID הקטילה היתה מטורפת.

בינתיים עוד לא יצא לי לשמוע אדם רציני חובב SQ שמבין בתחום ונוסע עם סנדאון AA או FI ברכב .

אבל אתם יודעים מה. עזבו אותכם. בסופו של דבר זה ויכוח מפגר, וללכלך על צד אחד זה ממש לא נכון כשהצד השני עושה בדיוק את אותו הדבר.

בסופו של יום יש את המחירים של המוצרים על המדף בחנות, ואת המחירים לאלה "שמקומבנים" תעשו את הבחירה שלכם,אני מאמין שגם אחרי הבכי וההתמרמרות פה אתם תעדיפו בכל מצב את הקימבון.

צביקה, עם כל הכבוד, ויש כזה. תיארת פה את אדי ממש כמיליונר אשר עושה משכורות חדשיות ממכירה אחת. זה ממש לא קרוב למציאות וחבל שאתה מכפיש ככה את הבנאדם בפני כל הפורום, אתה לא יכלת לקנות את הסאב הזה בשום מקום ב2500 שקל. אחרת היית קונה שם. ולפי מה שאני יודע המחיר היה 2400 ושילמת 2500 כי הוא הגיע לתל אביב.

אם יש לך בעיה עם אדם מן הראוי שתפתור את זה מולו ולא מול כל הפורום.

שיהיה לכם לילה טוב, אני חושב שהפורום הזה צריך להרגע קצת.

זה פורום, והמטרה שלו היא לשמוע ולהשמיע דיעות, לא איזה סוחר יראה שיש לו יותר אנשים בפורום שיתמכו בו, והכעסים שמתפתחים פה הם אך ורק בגלל שהפורום הזה התמסר כ"כ.

אחרי 4 שנים בפורום הזה וכמעט 2000 הודעות, אני יכול להגיד שזאת הנקודה הכי נמוכה שהפורום הגיע אלה.

אמיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...