Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרמטכ"ל גולש בפורום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחתם שמדובר פה על צבא?:roll:

אני רוצה לראות איזה רב"ט אומר משהו כזה לגנרל 5 כוכבים בצבא האמריקאי או למעשה לכל מפקד עליון של כל צבא בעולם.

יש חיילים שפשוט חושבים שהשרות הצבאי זה קייצת או קייטנה מתמשכת של 3 שנים.

החייל לא הלך לכלא בגלל שהוא אהבל, הוא הולך לכלא כדי לחשוב פעמיים(ובמקרה שלו אפילו יותר ) לפני שהוא פונה לאנשים שגילם כפול משלו + העובדה שהם נושאי משרה גבוהה בצורה שמתאימה לשוק הכרמל וכו'.

זה מתאים שאתה קונה רד-בול בפיצוציה או משהו כזה.

אבל רבע'ק!, רמטכ"ל..:shock:.

נראה לי שלא יזיק לו ה35 יום בכלא, רק יועיל לו.

under construction..

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמר , גדול , לא רחוק מהמציאות :idea:

בין זה לבין התשובה של יאשה יש את השכל והחינוך

פטיש בראש , גורם למגננה ולאלימות , מי שלא הבין איך לפנות לרמטכ"ל , גם לא יבין מדוע הוענש .:shock:

חינוך , הצמדה למפקד בכיר 24 שעות ביממה , יכשיר ויגרום להבנה ולכבוד רב יותר .

כאשר אצלנו הטבחים זילזלו בארוחות הלילה , הורדנו אותם לשטח עם הסיורים , והכנסנו אותם לחמ"ל תוך

שמירת ביטחון שדה ובריאותם , אחרי שבוע הם הבינו הפנימו והיו הראשונים לעזור לנו בפעילות השוטפת

גם בזמן שבוע החופש שהיה מגיע להם - זו דוגמה פרטית ולא בכל מקום אפשרית .

לכן נאמר בתחבולות ( הפעלת השכל ההיגיון ) בדיקת הרקע הקודם של החייל, מאפשרים פתרונות שמקדמים את הצבא .

אבל היום כמו בריאלטי בטלויזיה, רוצים אקשן עכשיו וחבל

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
נראה לי שלא יזיק לו ה35 יום בכלא, רק יועיל לו.

שמעתי ש-30 יום + בכלא, צבא מדווח למשטרה. במקרה כזה עושים בעיות עם ויזה למדינות מסויימות. לא יודע אם זה נכון. אבל אם כן, אז לחייל מסכן הזה דפקו את כל החיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כאשר אצלנו הטבחים זילזלו בארוחות הלילה , הורדנו אותם לשטח עם הסיורים

סחטיין עליכם . ברצינות , זה מעולה .

כאשר נפצעתי והועברתי לעורפית , היתה תקופה שלא דאגו לנו , אז הם חטפו . אפילו היו משאירים לנו חלון פתוח כדי שנוכל להכנס גם בשעות שהמטבח סגור כדי שנוכל להכנס ולאכול אם אנחנו רעבים .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
שמעתי ש-30 יום + בכלא, צבא מדווח למשטרה. במקרה כזה עושים בעיות עם ויזה למדינות מסויימות. לא יודע אם זה נכון. אבל אם כן, אז לחייל מסכן הזה דפקו את כל החיים.

אתה מבין שמדובר על כלא צבאי, ושם אתה יכול גם לשבת עד 7 חודשים בלי מפריע..

under construction..

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על זה

אני חושב שמדובר על עבירות בסיווג אחר בכלל

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

בהחלט שמועות לא הגיוני שכלא צבאי עובר לאזרחות. ברור שלא מדובר על מקרים כמו סמים או רצח או מסירת מידע בטחוני לאויב או משהו כזה שזה לדעתי הרבה יותר רציני

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מה שכן זו אחלה דרך להתפרסם ואולי אפילו לקבל שיבוץ מחדש ..אף אחד באמת לא יודע מה המניעים של אותו חייל לכו תידעו למה הוא כתב דבר כזה לפיוהרר אממ סליחה הרמטכ"ל .

עונש מוגזם ביותר.

אנשים יושבים פחות זמן בכלא על סמים או עריקות או שתמטות מהצבא ..

היום כול חייל שמשרת בצבא צריך לקבל צל"ש שהוא משרת בכלל בזמן ש50אחוז מבני נוער ממשיכים לתואר ריאשון הוא עוצר את הזמן שלו עדי לתרום 3 שנים לא משנה איך סיירת או ניירת העיקרון זהה .

אפשר היה להעניש אחרת אבל המרובעים בצבא יודעים רק כלא כלא כלא רק כלא ליראות את מד"כים עושים "חינוך" לחיילים ..אף אחד לא לומד דבר בכלא חוץ מלשנוא את מערכת עוד יותר בגלל הטימטום.

אדי

שהיה בלש במשטרה צבאית

היה בכלא חודשיים

ומשתחרר עוד שבוע עם דפוק ובלי חוות דעת על ההתגנות שלי בצבא(על עברה אחת בשירות של 3 וחצי שנים פסלו אותי).

• תוכן חדש...