Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחח וואי זה גדול.

הוא אומר שמהאור החזק הבקטריות נהבלות משלשלות ומתות ובגלל זה יש בועות בשמפניה :lol:

S2000

פורסם

איזה מצחיק זה איך שהוא מסביר ברוסית הרג אותי :-D

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם
זה אמור להיות בקטע של הומור, נכון??

ההסבר הזה דווקא קרוב מאוד למציאות (חוץ מהעובדה שבקטריות לא יכולות להפליץ- אין להן מעיים עד כמה שידוע לי).

"ai motoare capul doare"

פורסם
...מערכת העיכול של החידקיים.

עבר הרבה זמן מאז שיעורי טבע ביסודי, אה?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אומנם הוא מסביר בצורה משעשעת, אבל התהליך הזה באמת נוצר בגלל השמרים.

מי שהכין פעם בצק שמרים ושכח אותו הרבה זמן הרגיש שיש לו טעם חמוץ (מה נקרא בצק מחמצת)

בבצק לצורך העניין הגלוטן הוא זה שמחזיק את הגזים כמו רשת ולכן הבצק תופח ונשאר יציב (הגז נכלא בתוכו), בשמפניה יש פקק ששומר את הגז.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
שטויות

אני ראיתי במו עיני את הבקטריות האלו.

מה שכן - לפעמים הן מתחפשות לשמרים.

יש לנו בקטריה אחת כזו בפורום שהתחפשה: http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=21

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
ההסבר הזה דווקא קרוב מאוד למציאות (חוץ מהעובדה שבקטריות לא יכולות להפליץ- אין להן מעיים עד כמה שידוע לי).

הוא מנסה להסביר את זה לתלמידיו בדרך משעשעת אך בעלת מידע שגוי:

לא מערבבים בקטריות עם סוכר (לא מסופים סוכר!! כפי שהוא טוען), מערבבים שמרים טבעיים שגדלים על קליפת העינב עם מיץ הענבים הטבעי על הסוכר הטבעי שבו!

מלבדם מוסיפים ביסולפיט שהוא לא הדבר הכי בריא לגוף אדם.

השמרים מתחילים לפרק את הסוכר בתהליך טבעי והם שמפרקים אותו לפחמן דו חמצני ולאכוהול!הפחמן הדו חמצני הוא שאחראי ליצירת הגזים בשמפניה (ולא הקקי של הבקטריות).

שמפניה אגב מקורה בחבל שמפיין בצרפת, מכאן מקור השם, ולא ממוסקבה ולא פראודיאורוסו ולא שום שקר כלשהו אחר.

עוד דבר, תסיסה ארוכה היא שמביאה לנו את היין היבש, ואילו היינות היקרים זוכי המדליות שהוא מדבר עליהם לא עוברים שום תהליך של סינון- בדיוק ההיפך!

משמרים אותם על המשקעים הטבעיים (השאריות של השמרים עם ערבוב הסוכר מתהליך התסיסה) והדבר הזה נותן לנו טאנינים רכים יותר (שמקורם בקליפה ובחביות עץ אלון) ולמעשה משאיר את אותן "בקטריות/שמרים עם כל הקקי שלהם והשתן שלהם", או יותר נכון להגיד, מישנים את היין על המשקעים שלו עצמו!

אותי, ההסברים שלו לא היו משכנעים.

:-)

אמיר.

פורסם

חזק. הרג אותי "מוציאים את הגופות הקטנות".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...