Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל קצת היסטוריה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=222927

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=223793

כרגע הסאב יושב על RF 1001BD, הוא נישמע הרבה יותר מדויק על המגבר הזה מאשר על ה75.4, אבל גם הרבה יותר חלש, לסאב יש בקושי נוכחות ברכב. הגיין פתוח על חצי בערך ואם מעלים יותר אז הסאב מתחיל לחרחר (מגיע למקסימום).

התקנתי את המגבר והסאב אצל חבר שהרכב שלו 5 דלתות (שלי 4) ואצלו הסאב נישמע ממש חזר, אני לא מוצא את ההגיון בזה שברכב שלי על ה75.4 הסאב היה נישמע חזק יותר מאשר על ה1001BD.

אני כבר לא יודע מה לעשות, אני חושב שכבר ניסיתי הכל.

מה הלאה?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

כל השרשורים האלה, ולא שאלו את השאלה הכי חשובה.

מה החיווט שרץ אצלך ברכב?

תבדוק פיוזים, יכולים להיות שהם תקולים [למרות שהכל עובד]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

gti 1980 - כתבתי כבר שהרכבתי את הסאב והמגבר ואצל חבר באוטו אחר ושם שמעו ממש טוב.

בכל מיקרה אני ינסה לישמוע את הדיסק שאמרתה.

שומאכר- למרחק של 20 ס"מ אני לא חושב שעובי הכבל יהיה כל כך משמעותי.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

עדיין,לפחות תנסה עם כבל של 4 גייג לפחות. תראה מה התוצאה. שווה לנסות בכל אופן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה זה קבל?:)

זה פיקציה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה עובי הכבלים שהולכים מהמגבר לסאב עצמו? ומה הסוג שלהם?

צריך להיות:

1. לפחות 12 גייג' של חברה מוכרת ( אצלי של מונסטר ביתי שמטר עולה כ180 ש"ח).

2. הוא חייב להיות מנחושת (שני הכבלים) ולא כמו הסטנדרט - אחד נחושת ואחד כסף, כבל נחושת מעביר את התדרים הנמוכים הרבה יותר טוב.

פורסם

ניתקתי את הקבל ולא הורגש שום הבדל. הכנסתי את הסאב לתוך תא הנוסעים והתעללתי בו בערך שעה. על הדרך ביטלתי גם את הסבסוניק והסאב התחיל לידפוק חזק יותר. פירקתי את הסאב מהתיבה והמגנט שלו ממש התחמם, אי אפשר היה לגעת בו למשך יותר מ2 שניות, אני לא רוצה לישרוף את הסאב ,האם הוא מסוגל לעמוד בתנאים כאלו או שלרוץ ולהנמיך את הגיין. התיבה היא אטומה עם צמר בפנים.

אני יגיע למיפגש הקרוב וישמיע את התוצאה בימקום לעשות כל מיני ניסויים, וככה יהיה הרבה יותר קל להבין על מה מדובר.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

2. הוא חייב להיות מנחושת (שני הכבלים) ולא כמו הסטנדרט - אחד נחושת ואחד כסף, כבל נחושת מעביר את התדרים הנמוכים הרבה יותר טוב.

המוליך מס' 1 בטבע זה כסף, אז ככה שאני לא מבין למה אתה כותב נחושת?

under construction..

• תוכן חדש...